Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Včerajšnja Trenja

Včerajšnja Trenja

Saj babnco po TV nikoli niso ravno mega pametne, ampak kaj smo lahko gledali včeraj pri Trenjih je bil pa vrhunec. Saj ne rečem, ene so bile čisto simpatične, npr. Saša Einsidler in Nina Ivanič, ampak Brigita Bukovec in Nina Osenar – groza. Pa tudi Slak je hotel sam trač. Ma kako se znajo ženske osmešit na tipično ženske teme. Največja fora je bila, ko so prišle na idejo, da je zdaj vzdržnost pred zakonom nekaj modernega. pa kje so to prebrale, mogoče tu gor?
A ste gledale?

Spodaj je že odprta tema.

Meni je bilo pa ravno včeraj kullll.
Sem se do solz nasmejala. Ene so res malo mimo govorile ampak saj niso političarke. Vsaka je pač po svoje povedala.
No ja tisto o vzdržnosti bi lahko preskočili :):):):)

Ups, spregledala, se opravičujem. Ampak mogoče tud nadaljujemo.

Vse teme res niso bile gospodinjske, ampak saj ti ni treba nakladat, če nimaš pojma o stvari. na tipično ženske stvari so pa odogovarjale tudi kot ene kokokoko, recimo Nina O. Kako naj imajo moški ženske za normalne osebke?

Lih Einsiedlerca in Ivaničeva sta bili dve goski, ostale so vsaj kaj povedale.

ja, kaj ti je npr. povedala B. B. ali Nina Osenar? Se mi zdi, da si zaslutila, da imata ženski vsaj minimalno količino vrednot v primerjavi z drugimi in sta ti zato goski?

Tudi meni sta bili Ivaničeva in Einsiedlerca čisto mimo. Dobro od Osenarce glih ne morš pričakovati kakšnih pametnih komentarjev ampak druge dve sta mi bili pa pod kritiko ( pa naj bo ali ne noseča in se za vse živo na to zgovarjat) Meni ni bila všeč in tudi nisem zasledila da bi kaj hudo za vrednote se potegovali. Zakaj že, ker imata otroke in sta poročeni, potem več vesta o vrednosta?! Halo!

To, da Slovenci rabimo trdo roko – izjava Saše E. Totalno zgrešeno. Zdaj imamo trdo roko in strah in trepet pred JJ – hvala, NIKOLI VEČ! Nasploh mi njena miselnost ni všeč, govorila je precej čistunsko o poroki nasploh, ko pa vemo, da je ločena. Nekako se njeno govorjenje ni ujemalo z dejanskim stanjem.
Nina I. – tisto z vzdržnostjo, kako sta njena prijatelja oh in sploh, k sta 6 let živela skupaj in nista sexala, sta se pa drugače zadovoljevala. Hinavščina. Ženska nima razčiščenih pojmov, skos se je ven metala in imela neumestne pripombe.
Na nivoji so bile Kosova, ASK, Meden V.

Drugače pa lahko zadeve napišeš na bolj sprejemljiv način in ne tako zajedljivo, kot si se zadeve lotila ti, ker se pač vsi ne strinjamo s tvojim mnenjem.

Po mojem mnenju sta se Saša E. in Nina I. včeraj obnašali kot goski, vsaj takšne so bile njune izjave.

Politika se čuti jestka.
Če bi Nina ime Janšo drugače omenila bi bila na nivoju Kos itd…..
Škoda.

Meni so bile vse na svoj način zelo simpatične in vsaka je imela svoj slog življenja, zelo zanimive, vse zelo.

meni so bile pa vse dobre, razen Osenarjeve, mislim, kaj tako plehkega in kr neki, kot je ta Osenarjeva, pa že dolgo ne, saj sploh ne zna nič povedat, pa še s tisto frizuro mi zgleda prav trapasto.

Meni je bila pa Lendera všeč, ker je rekla, da je zanjo vzdržnost “ročna obdelava” 🙂

a se da to kje videti?
za morebitno povezavo se vam zahvaljujem lp

Kolikor vem, Lendero ni rekla, da je v zdržnost ročna obdelava. Njej se je ravno ta način vzdržnosti zdel neumen. Tudi meni se zdi. To ni nobena vzdržnost, neko afnanje kvečjemu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čudno, da je prav tista, ki ni imela nič pametnega za povedat, govorila največ (Nina O.). In se neumno smejala, ko je Saša E. govorila nekaj pametnega.

http://24ur.com/bin/etconf.php?section_id=14

Nina O. je pač zelo malo govorila. Proti koncu malo več, prve pol ure pa skoraj ni bilo za opazit. Še ena, ki zna samo pljuvat brez argumentov. Jebat ga, je pač lepša od tebe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bog ne daj, da bi še danes katera bila lepa, pametna, bogata, iznajdljiva, ali pa kar vse skupaj. Ker potem jih je treba kar sesut. Ja, kaj se pa grejo, a ne, da si upajo javno povedati svoje mnenje in pri tem delovati samozavestno in urejeno. Oh joj, ne, ne, ker je to daleč od ene povprečne slovenske koklje.

Ja, no, dajmo sestrelit vse kar ne paše v naš revir. Tako bo pa svet lepši in bolj zanimiv.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

jestka, se strinjam s tabo!

Tudi jaz sem se narežala. Mislim, da so bila to ena bolj zanimivih Trenj in ženske so marsikaj povedale, česar si moški ne bi upali (predvsem Starina Kosmova in Kosova).

Najboljši mi je bil medklic od Marte Kos na temo morebitne poroke Janše z Urško Bačovnik. Vrhovec Medenova je rekla, da bi za mnoge Slovence krščanske vere Janša nehal grešit, če bi se poročil z Urško. Pa je Kosova rekla: “Morda pa sta vzdržna”

🙂

To, da Slovenci rabimo trdo roko – izjava Saše E. Totalno zgrešeno. Zdaj imamo trdo roko in strah in trepet pred JJ – hvala, NIKOLI VEČ! Nasploh mi njena miselnost ni všeč, govorila je precej čistunsko o poroki nasploh, ko pa vemo, da je ločena. Nekako se njeno govorjenje ni ujemalo z dejanskim stanjem.
Nina I. – tisto z vzdržnostjo, kako sta njena prijatelja oh in sploh, k sta 6 let živela skupaj in nista sexala, sta se pa drugače zadovoljevala. Hinavščina. Na nivoji so bile Kosova, ASK, Meden V.

Ma nehajte že klanfe metat! Tista dva tudi jaz poznam in se nista zadovoljevala, ker je tudi to greh pri krščanski veri. On je igralec in ga vsi dobro poznamo.

A mislite, če ne morete vi živet brez sexa, da tudi drugi ne???

Baby, a ti lahko živiš brez seksa?

ksantipa, vrgla si kost….zato….no, kateri je tisti igralec?

Ja, ampak je baby očitno ni hotela poglodat.

New Report

Close