Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včerajšnje obdarovanje

Včerajšnje obdarovanje

Še zdaj sem pod takim vtisom včerajšnjega večera, pa bi rada to delila z vami.
Zbrali smo se zgodaj zvečer, mi štirje, moževa sestra z možem in moji starši in brat. Večer je prijetno mineval med hrano, kramljanjem in predvsem veliko smeha. Potem pa smo se (zaradi “zračenja”) zbasali vsi v otroško sobico. In ko smo šli nazaj, se je začelo.
Kakšen krasen občutek, ko gledaš otroka, ki najprej stojita, potem pa začneta brskat, pa iskat imena, pa delit darila glede na napise…
Odpreta prvo svoje darilo.
Pa drugo.
Pa komentirata, kako so darila oh in sploh.
Pa posteljnino Heri Potr (tisto, iz pisma :-)).
Takrat začne starejši tako sam zase “Joj, sploh nisem vedel, da sva bila toliko pridna.”
Pa naprej.
In na koncu, tako bolj v ozadju, je ostala največja škatla, babičino darilo.
Trgata papir z nje. Čedalje več se vidi. Na koncu se prikaže ogrooomen gasilski avto. Sta kar stala zraven. Potem pa starejši: “ČUDOVITO”. Sploh nisem vedela, ali naj se smejem ali jokam, tako je bilo luštno, posrečeno, krasno. Spoh nisem vedela, od kod je potegnil to besedo, bila pa je na mestu. In je kar ponavljal, kako ne more verjeti, da sta bila tako pridna, pa da sploh še v življenju ni dobil tako veliiike igrače.

S tem dogodkom se poslavljam za letos od vas.

Mi gremo na počitnice, malo uživat, pa piškotke pečt, pa lučke gledat…

V naslednjem letu se spet srečamo tukaj na forumu, upam, da kdaj tudi v živo na kakšni kavici. Strašno rada kramljam z vami. Nekatere od vas sem imela priložnost spoznati malo od bližje. Krasne ste. Mi je v veselje.

Posebej bi se rada zahvalila Primožu, ker teme spet skačejo na vrh. Jupiiiiii! Prijazno božično presenečenje.

Želim vam, da bi se vam v naslednjem letu uresničilo kaj res posebnega. Vse pa ne, saj si potem ne boste ničesar več mogli želeti.

Maja

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Maja!

Hvala za to krasno zgodbo!

Lepo praznujete, dobro si odpočijte in radi se imejte!

Rada te imam!

Vidka

Lepo,da si tvojo zgodbo delila z nami……lepa je.
Imejte se še naprej radi in uživajte kjerkoli že boste!

Vesele praznike in vse lepo v letu 2005!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pri nas je Božiček prinesel zimski kombinezon. V enem rokavu so bile spodnje hlačke, v drugem rokavu je bila majhna žogica, v eni hlačnici so bile male živalice, v drugi hlačnici pa kinder jajček.

In komentar naše triletnice???
“Jooooj, Bozicek se je kal sleku in sou. Zdej ga pa zebe!!!!!”

Sinoči je bilo tako zelo lepo ….

Nataša

New Report

Close