Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vdovec iščem življenjsko sopotnico

Vdovec iščem življenjsko sopotnico

44-letni vdovec, želim po tej poti spoznati življenjsko sopotnico. Sem umirjen, preprost, komunikativen, iz JV dela Slovenije. Če si zainteresirana za spoznavanje, lahko nadaljujeva pogovor preko maila.

Splača se ali registrirati, da vam zainteresirani preko Zasebnega Sporočila pošljejo kontaktne podatke oz. Že v osnovi podate lasten kontaktni email.

Malce paradoksa pa je zaslediti tudi v uporabljenih pojmih. “Komunikativen” človek običajno ne potrebuje pistai oglasov, saj zaradi svoje komunikativnosti ogovori vse ljudi v svoji neposredni bližini in se torej že po principu osmoze prej ali slej prebije do sopotnice/ka.
btw.. nekaj o uporabljenih stavkih in pojmih smo že v temi:

De omnibus disputandum..

Prilagam še mail:

[email protected]

Če iščeš novo partnerko, verjetno pomeni, da si ženo že odžaloval in prebolel in ni nobene potrebe, da se identificiraš kot vdovec, poleg tega si mlad kot rosa opoldne (se pravi, nisi). Mene recimo odvrne že samo to, da se predstavljaš kot vdovec, kar pomeni, da si ta svoj status ponotranjil, da je postal del tebe kot recimo pleša ali očala, in da mora ženska v paketu s tabo vzeti še tvoj prezgodaj končani zakon.

Mogoče še moja konkretna izkušnja z nekim vdovcem.

Chatava po spletu (spletne zmenkarije) in napiše, da je vdovec. Nisem isto sekundo nič odgovorila, ker me je, priznam, malo presenetilo in sem razmišljala, kaj naj vprašam v zvezi s tem. Koliko časa je od smrti, od česa je umrla, ali je že odžaloval … In on po 5 sekundah napiše, ja tipično, vsem vzame dar govora, ko to napišem in se tej temi izogibajo.
Sem si mislila, ajde, verjetno je res in verjetno je malo sit tega sprenevedanja, postavila sem eno od teh vprašanj in nato čez nekaj časa še drugo, in on butne: a zdaj bova pa samo o moji pokojni ženi?

No, to je bil pa moj znak za slovo, sem se mu zahvalila za klepet in mu zaželela srečno iskanje še naprej. Res ne rabim tega, da moški ne ve, kaj bi pravzaprav rad, in da je vse, kar storiš ali rečeš, napačno.

Pozdravljeni dragi, moje ime je Nicole Malachowski, jaz sem samohranilka, tukaj iščem moško podjetje, to je moj e-poštni naslov ([email protected]), lahko me kontaktirate preko mojega naslova ali pa spustite svoj e-poštni naslov, tako da Bolje se lahko pogovarjamo z mojimi fotografijami

Pozdravljeni dragi, moje ime je Nicole Malachowski, jaz sem samohranilka, tukaj iščem moško podjetje, to je moj e-poštni naslov ([email protected]), lahko me kontaktirate preko mojega naslova ali pa spustite svoj e-poštni naslov, tako da Bolje se lahko pogovarjamo z mojimi fotografijami

Oj

Tudi jaz sem vdova. Zanimalo bi me poklepetati s tabo….in te spoznati.

Ko me nekdo vpraša kakšen je moj ”status” mu odgovorim, da sem samska in potem, ko se pogovor razvije, osebam šele povem, da sem vdova.

Ne razumem zakaj si to tako želel poudariti:
iščeš ”mamico”/varuško svojim otrokom
se želiš ženskam smiliti in jih s tem več dobiti
tvoja bit se povezuje s tem da si vdovec; kot je že nekdo napisal, si že ponotranjil
in tako naprej …. vzrok poznaš samo ti.

Mi je bilo pa fino prebrat tvoj zapis, ker sem imela včasih občutek, da bi morala ljudem naokoli govoriti da sem vdova, ker se to spodobi, jaz pa nevljudno govorim, da sem samska. No, ko sem prebrala tvoj zapis sem ugotovila, da sem se čisto v redu odločila za tako pot.

Pa mimogrede čisto istih let sva;) Super, da sem še mlada – po tvoji oceni. Mislim pa, da smo kar nekje srednjih let.

Želim ti srečo pri iskanju partnerice. Upam, da boš imel srečo, ker sama vidim samo poročene moške, ki si želijo le varanja in nobene obveznosti. Ampak, vem, da se bo našel tudi nekdo zame.

Ojla, daš kak mail? Lepo bi te bilo spoznavati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close