VE KDO? QR KODA KI JO SKENIRAJO ŠTUDENTI IN VARNOSTNIKI
PCT gorindol brez njega nič, 10.10.2021 ob 10:56
Grenivka422, 10.10.2021 ob 10:53
PCT gorindol brez njega nič, 10.10.2021 ob 10:34
Kamal, 10.10.2021 ob 09:19
Izpiše se veljavno, ime in priimek, ter letnica rojstva.
Tudi jaz opravljam to delo, vendar so zadnje čase zapleti, o katerih so po TV povedali, da bodo od 24. do 29. septembra, a žal še vsak dan naletim na kakega in sem osebno v stiski! Gre pa za to, da komu koda ni veljavna, čeprav mi pove, da je prebolel decembra in se je cepil junija, kar je celo znotraj 6 mesecev ali v času med 6 in 8 meseci po bolezni. Brez PTC namreč ne smem osebe spustiti noter!
Jaz sicer ponavadi ne skeniram, ker se tako meni kot stranki včasih roke tresejo in mi ne ujame slike. Pač pa mi pokažejo ljudje papir le na hitrco, da ujamem vrsto cepiva in tisto številko 1/1 ali 2/ 2, da vem, da je cepljenje popolno.
V redkih primerih, ko pa mi oseba trdi, da je bila cepljena, ji piše 1/2 in seveda je bila le enkrat cepljena, ni pa ga prebolela, se ji opravičim, da noter ne sme, ker nima izpolnjen pogoj cepljenja in naj pride nazaj s hitrim testom, ki velja 48 ur ali pa ko ce drugič cepi, če se bo. Ali pa vlogo izpolni tukaj in jo vtakne v nabilralnik, pa dobi odogovre po pošti, kar dlje traja.
Če ima zraven potrdilo o prebolelosti, jo spustim noter, ne glede na to birokratsko napako, ampak če bi bili na mejah strogi, je s tem ne bi noter spustili.
Če pa nima potrdila o prebolelosti skupaj s potrdilom o enkrtnem cepljenju znotra 180 oziroma 240 dni, ki meni dovojuje jo spustit (kartonček je tud lahko), pa ji svetujem oditi v lekarno, da ji dajo zdravstveno kartico v računalnik in tam že dobijo v sistemu vse podatke — o prebolelosti in o cepljenju in jim na novo skopirajo ven tako, da je QR koda res veljavna in jim na papirju res piše 1/1 . (tudi če je cepivo bilo dvovalentno). Takšen PCT papir pa potem tudi skener povsod prepozna kot veljavno in ima izpolnjen pogoj cepljenja in vstopa svobodno.
Kar matra, so pa ti primeri, ko baje neke študentke okrog novega leta pozitivnega PCR testa niso poslale na NIJZ in ni v ZVEM-u in ni nikjer – če je tudi bil, so se podatki zbrisali po 6 mesecih in jih ni moč najti – k temu je ogromno pripomogla INFO POOBLAŠČENKA ga. PRELESNIK, ki ne dovoli hraniti in gledati v podatke! Ali pa so ljudje bili na HAT pozitivni in so doma ostali potem in čeprav so pri osebnem zdravniku zabeleženi kot preboleniki, pa tistirkat niso več mogli ali hoteli iti na potrditev na PCR! Pa je bil edini PCR test kot uradno veljavni in bolnik vpisan v bazo v sistem kot prebolevnik!
Tako da tu je tista krivica zaradi birokratske napake, ko se morajo ljudje s to smolo, cepiti še drugič, da izpolnijo PCT pogoj, pa čeprav so bili prebolevniki. Da imajo potem mir in na papirnatem potrdilu izpolnjen pogoj PCT in na njem napisano 1/1 ali 2/2 in veljavno kodo (ne sme bit 1/2, ker QR koda ne velja in PCT nimajo, samo papir.)
In to me bremeni, ker kot varnostnica ne vem, kaj storiti v tqkih primerih, ko potrdila o prebolelosti iz decembra lani te nesrečne stranke nimajo s seboj, kar bi mi neuradno dovoljevalo jih spustit noter, če mi pač zraven pokažejo EU certifikat/potrdilo z enkratnim cepljenjem 1/2 in ime in priimek ustreza osebi pred mano.
In če narobe delam, pa da me inšpekcija dobi, pa naša ustanova plača hudo kazen – kriva bom pa jaz in bodo našo varnostno firmo zamenjali, mene pa varnostna fima spravila bogvekam. Nekateri ljudje, stranke, so razumevajoči, drugi pa so na mene že tudi kričali in eni kar brez maske na 20 cm blizu, krilili in bili nesramni, ker hočejo vstopti noter brez HAT testa in brez vsega, ker “so to njihove človekove pravice, ker gre za svetovni korona-nateg” in tako dalje da sem že potrebovala vezir! Pa jim kažem NAVODILA iz strani ustanove in jim kažem hišni red… itn. Taki mi pred vrati kar vztrajajo in se derejo, da smejo biti postreženi brez veljavnega PCT in brez maske!!! halo, zato, ker USTAVNO SODIŠČE ne dovoli kaznovati antimaskarjev, (medtem ko se o PCT še ni izreklo, vendar provokatorji vse to mečejo v isti koš) Vztrajam pač pri našem hišnem redu, za katerega moram skrbeti, da se izvaja in kjer je za obisk notranjih prostorov obvezna pravilno nameščena maska in PCT.
Seveda se kliče policijo, če med grožnjami kaj tolčejo ali nasilno vztrajajo od zaposlenih, da jim storitve opravijo brez izpolnjenega PCT, kar se doslej še ni zgodilo. So pa že kleli in me zmerjali in mi delali predavanje,kaj vs eje s celo državo narobe, vendar vstopili niso. Samo za kakih 5 minut ustavili promet – nato pa so odšli in si s takimi ne belim glave več, čeprav imam pokvarjen dan. Prav tako so taki provokatorji kasneje spoštovali hišni red in mi pokazali PCT in si ndeli masko, vendar sem morala zarad varnosti ostati z njimi notri in tudi tam kasirala vpitje o politiki in državi in do besede ne moreš priti. Ko že odide ven, lahko grejo noter drugi, sicer se še skregajo med sabo!
Tako da sem nazadnje enkrat le dobila malo zadoščenje, ko smo vse to skasirali od enega psihičneg neuravnovešenca nasilnega, nakar pride noter druga stranka z masko in PCT in direkt zgrmi nad njim : ” Kaj se pa greste, jaz sem šofer avtobusa, pa da me en tako jebe ali bo pokazal PCT ali ne, me ne briga, jaz rečem DOL in vam takoj pošljem policijo! ” Da vidiš, kako se je tisti junak naglo popravil masko in nato strahopetno in miren tiho odšel in rekel samo Na svidenje. Nič drugega takim ne pomaga kot strah! In šibkejše, varnostnike in redarje takšni v strah spravljajo samo zato, ker si upajo, ker se čutjio močne – ko naletijo na kake močne velike moške z avtoriteto, se pa zgrbijo vase. Tako bi morda reagirlai pred visokim nabildanim varnostnikom. Ker pa nas je to večina šibkih, suhih ali žensk, pa se izživljajo, dokler jih močnejši ne ustavi.
???
Grenivka… Razlagam, da je včasih tale QR koda neveljavna, čeprav mi stranka zatrdi, da mora bit, ker je prejela cepivo v roku 6 ali pod 8 meseci od njene okužbe in je za izpollnjen pogoj cepljeja dovolj samo ena doza katregakoli cepiva.
Tega pa ne razumem? Zakaj pa stranka z odgovornimi ne uredi glede kode, če ji ne deluje? Saj nisi ti odgovorna, da ji ne deluje.
Jaz sama pogledam kodo in vidim, da je vse ok. Če ne bi bilo ok, bi se obrnila na odgovorne, ne pa na nič krive.
REs pa je, da tule v Avstriji, ljudje ne hodijo grozit trgovkam, blagajničarkam, varnostnikom. Ja, tu tudi kake drobne ženske pregledujejo, če imaš PCT ali ne. Samo nihče nikomur nič ne grozi. Če nimaš pač ne rineš tja, kjer je zahtevano.
Pa noben ne joka pa ne cvili, ko blagajničarka pogleda rojstne podatke pa ime.
oba sta navadna, 10.10.2021 ob 11:05
Šnelca_783, 10.10.2021 ob 11:00
Ne vem.
Moj brat gre okrog brez nic. Varnostnica ga ne upa niti vprasat ce ima pct pogoj. Visok 2m, jo samo pogleda…in se obrne kot da ga ni vidla. Ce ga varnostnik vprasa se pa vzviseno nakaslja in gre mimo. Za zdravnika tudi se ne testira, kar uleti notri in ko ga vidijo so takoj ustrezljivi, ker imajo z njim slabe izkusnje.
Jaz kot on ne upam.
Se vidi, da sta oba nevzgojena. Ti dokazuješ tule gor, da si zabita do kraja. Zraven pa potem pokažeš še, da je tvoj brat isti iztrebek kot ti.
Aja, tvoj foter je menda bil komunistični inšpektor ali kaj si že tu gor pisala? Ni čudno, da je take froce vzgojil.
Med mano in njim je zelo velika razlika. Po vrednotah in obnasanju.
Pri tebi izstopa da dezuras na moje prispevke.
Tvoj trud je zaman. Mene ne mores dajat v nic. Bog name zelo ponosen, vec kot jaz nase. (Vprasaj prijateljico, s katero slikas.😉)
Karkoli pises je brezpredmetno meni. Ti pa vseeno odgovorim.
To kar brat pocenja pa si jaz ne upam in nisem niti taka. Ce v tem ne vidis ti ni pomoci.
In ni edini. Eni recejo da imajo potrdilo v torbi in gredo naprej. Pa ceprav ga nimajo.
Šnelca, daj poskusi napisat tako, da bo vsaj za silo razumljivo. Sem dojela, da misliš, da je BOg nate ponosen.
Kako foter komunistični inšpektor reagira na to, da je Bog nate ponosen?
Tvojih prefliknjenih komentarjev tu gor se res ne da zgrešiti. Potem pa napišeš še kako usekan je tvoj brat pa foter. Potem je itak vidno, da imate to v genih.
ideje so, 10.10.2021 ob 11:08
Joži286, 10.10.2021 ob 09:00
Kaj se študentom in varnostnikom izpiše na ekrančku, ko skenirajo QR kodo?
Recimo, da si testiran in imaš NEGATIVEN HAG TEST ali PCR TEST, se jim samo pokaže zelena barva na ekrančku? Ali se jim izpišejo tudi tvoji osebni podatki (ime, priimek, naslov, datum rojstva)?
Kaj pa če si CEPLJEN? Tudi samo zelena barva na ekrančku? Ali se tudi izpišejo osebni podatki + datum cepljenja + s katerim cepivom?
V Avstriji dobiš za predstavljanje z lažnim potrdilom tri leta aresta, za ponarejanje pa še dodatno leto če si ponarejal sam…
Srečni bodite da imate IJJ na oblasti in skorumpirano sodstvo, v nasprotnem bi bilo tako tudi pri nas.
Glej vlada je zelo lep zgled. Če se oni ne držijo pravil in zakonov brez posledic, to sprobava tudi narod. V Avstriji ob sumu korupcije politiki odstopijo, pri nas pa tisti ki so sedeli zaradi tega vladajo. Takle mamo.
Drugače ne vem kako je na fakultetah, ampak po mojih izkušnjah potrdila z aplikacijo preverjajo le v redkih primer. Ponekod pogledajo potrdilo na daleč ali še to ne. Najhujši so pa pi javnih ustanovah-knjižnicah, gledališčih.
oba sta navadna, 10.10.2021 ob 11:17
Šnelca, daj poskusi napisat tako, da bo vsaj za silo razumljivo. Sem dojela, da misliš, da je BOg nate ponosen.
Kako foter komunistični inšpektor reagira na to, da je Bog nate ponosen?
Tvojih prefliknjenih komentarjev tu gor se res ne da zgrešiti. Potem pa napišeš še kako usekan je tvoj brat pa foter. Potem je itak vidno, da imate to v genih.
Moj oce ni komunisticni inspektor.
Moj oce je veren clovek, iz krscanske druzine, kjer je tudi sorodnik bil duhovnik.
Moj oce je posteno in dobro delal. Edini od sodelavcev ki je prejemal le placo in z lastnimi rokami hiso sezidal.
Ko so njegovi sodelavci izkoriscali polozaj in so vozili druzine po gostilnah, da jih gostinci zastonj futrajo od jutra do vecera. Tega edini ni pocenjal in ni izkoriscal. Na kar sem zelo ponosna. Lahko gre mirne duse v grob, pred Bogom je cist.
Medtem ko njegovi sodelavci so si nagerbali denar, za dober dan pri inspekc.nadzoru so 5000 eur zaracunali in si s tem denarjem, v zep prejetim hise gradili. En od teh ki se mece ven in igra svetnika, je bil v zaporu.
Tako da je razlika med vernikom in komunistom.
Njegovi sodelavci niso bili kos delu, je moral on za ene tri delat, ker niso znali. Znali so le iztrzit in izsilit denar. Ce pa un ni dal denar, se mu je pa masceval.
Zadnjic si pisalo da je hodil po gostilnah.
Nas kot druzino kar je peljal kam, je vedno placal.Cetudi je lastnik rekel, da hisa casti. Ni pustil.
Se vsak gostinc ga pogresa ko je v penziji in ima lepe spomine nanj. Ker jih je resil marsikaterih bremen.
Ampak to ni stvar razprave. Sem izjemoma napisala, ne ker bi bila zabita. Ampak ker se ga ne sramujem in mi je v ponos.
(Ce si kaj malo brihtno in posteno, iznajdljivo se da vse to preverit.)
Meni so ga okrog vedno samo hvalili, v vseh teh letih.
Ljudje si zapomnejo tako dobre kot slabe ljudi.
Ko so njegovi sodelavci svoje peljali po gostilnah na zastonj zretja do bruhanja, pa na izlete. Je moj oce pri 30 imel ze dvonadstropno hiso in stanovanje. Hiso pa sta zidala on in mama, nekaj malega mu je oce ( fizicno) pomagal, ko je mama ob sobotah delala. Doma smo skromno jedli, delalo se je hiso. Tako da nisem imela velike apetite kot jih imajo hcerke prej omenjenih.
Poznam delavnost, skromnost, postenost.
Lep dan.
Šnelca_
Bila je moja profesorica fr in njen bivši mož je bil v zaporu, prejemal podkupnine. Kot praviš jih je sam zahteval na terenu. Okrog so dobro jedli in vedno zastonj. Bajturina v Svetem Antonu je pa zrasla od podkupnin.
(http://www.primorske.si/2011/05/17/je-davcni-inspektor-prikrival-svoje-nedelo)
Šnelca_783, 10.10.2021 ob 11:57
Moj oce ni komunisticni inspektor.
Moj oce je veren clovek, iz krscanske druzine, kjer je tudi sorodnik bil duhovnik.
Moj oce je posteno in dobro delal. Edini od sodelavcev ki je prejemal le placo in z lastnimi rokami hiso sezidal.
Ko so njegovi sodelavci izkoriscali polozaj in so vozili druzine po gostilnah, da jih gostinci zastonj futrajo od jutra do vecera. Tega edini ni pocenjal in ni izkoriscal. Na kar sem zelo ponosna. Lahko gre mirne duse v grob, pred Bogom je cist.
Medtem ko njegovi sodelavci so si nagerbali denar, za dober dan pri inspekc.nadzoru so 5000 eur zaracunali in si s tem denarjem, v zep prejetim hise gradili. En od teh ki se mece ven in igra svetnika, je bil v zaporu.
Tako da je razlika med vernikom in komunistom.
Njegovi sodelavci niso bili kos delu, je moral on za ene tri delat, ker niso znali. Znali so le iztrzit in izsilit denar. Ce pa un ni dal denar, se mu je pa masceval.
Zadnjic si pisalo da je hodil po gostilnah.
Nas kot druzino kar je peljal kam, je vedno placal.Cetudi je lastnik rekel, da hisa casti. Ni pustil.
Se vsak gostinc ga pogresa ko je v penziji in ima lepe spomine nanj. Ker jih je resil marsikaterih bremen.
Ampak to ni stvar razprave. Sem izjemoma napisala, ne ker bi bila zabita. Ampak ker se ga ne sramujem in mi je v ponos.
(Ce si kaj malo brihtno in posteno, iznajdljivo se da vse to preverit.)
Meni so ga okrog vedno samo hvalili, v vseh teh letih.
Ljudje si zapomnejo tako dobre kot slabe ljudi.
Ko so njegovi sodelavci svoje peljali po gostilnah na zastonj zretja do bruhanja, pa na izlete. Je moj oce pri 30 imel ze dvonadstropno hiso in stanovanje. Hiso pa sta zidala on in mama, nekaj malega mu je oce ( fizicno) pomagal, ko je mama ob sobotah delala. Doma smo skromno jedli, delalo se je hiso. Tako da nisem imela velike apetite kot jih imajo hcerke prej omenjenih.
Poznam delavnost, skromnost, postenost.
Lep dan.
Pošten človek ne bi vzgojil tako bebavih otrok kot sta ti in tvoj brat. Ti vsa ponosna nad nasilnim bratom, sama pa tu gor tudi odpiraš teme, kjer se hvališ kako težiš poštenim ljudem in kake zahteve si vse ti tama namišljaš.
Hja, butasta pa si itak. Samo skrajno butasti ljudje drugim ljudem pišejo v srednjem spolu. Tisti, ki so končali OŠ, vedo, da smo ljudje ali moškega ali ženskega spola.
Hvalila si se pa sama, da je bil foter inšpektor v YU. To pa vsi vemo kaj so bili tisti inšpektorji. Hja, verjamem, da so hodili k maši, je bilo pač treba na dveh stolčkih sedeti.
Slučajno sem iz kraja, kjer je pač cerkev bolj stran od mesta. Pa župnik je v zameno za denar krstil vse komuniste pa jih spravil k birmi in podobno. Potem so pa videvali komunistične dirketorčke, inšeptorčke in podobne, ki v domačem kraju niso upali v cerkev, so pa hodili v našo vas prepričani, da jih itak noben ne bo poznal. Pa seveda so se zmotili, kar na vasi se pač vsak prišlek opazi, ker se vsi poznamo.
Tako, da ja smo vajeni tistih Yu inšepktorčkov in podobnih. So res hodili v cerkev. V službi pa zagreti komunisti kot je pač bilo potrebno za službo.
Tako, da ja, poštenost teh YU inšpektorjev je znana reč. Ni čudno, da potem vzgojijo nasilnega sina in zblojeno hčero, ki časti nasilnega brata in sanja, da bi bila kot on, ker pa je premala pa raje z gobcem opleta.
oba sta navadna, 10.10.2021 ob 12:22
Pošten človek ne bi vzgojil tako bebavih otrok kot sta ti in tvoj brat. Ti vsa ponosna nad nasilnim bratom, sama pa tu gor tudi odpiraš teme, kjer se hvališ kako težiš poštenim ljudem in kake zahteve si vse ti tama namišljaš.
Hja, butasta pa si itak. Samo skrajno butasti ljudje drugim ljudem pišejo v srednjem spolu. Tisti, ki so končali OŠ, vedo, da smo ljudje ali moškega ali ženskega spola.
Hvalila si se pa sama, da je bil foter inšpektor v YU. To pa vsi vemo kaj so bili tisti inšpektorji. Hja, verjamem, da so hodili k maši, je bilo pač treba na dveh stolčkih sedeti.
Slučajno sem iz kraja, kjer je pač cerkev bolj stran od mesta. Pa župnik je v zameno za denar krstil vse komuniste pa jih spravil k birmi in podobno. Potem so pa videvali komunistične dirketorčke, inšeptorčke in podobne, ki v domačem kraju niso upali v cerkev, so pa hodili v našo vas prepričani, da jih itak noben ne bo poznal. Pa seveda so se zmotili, kar na vasi se pač vsak prišlek opazi, ker se vsi poznamo.
Tako, da ja smo vajeni tistih Yu inšepktorčkov in podobnih. So res hodili v cerkev. V službi pa zagreti komunisti kot je pač bilo potrebno za službo.
Tako, da ja, poštenost teh YU inšpektorjev je znana reč. Ni čudno, da potem vzgojijo nasilnega sina in zblojeno hčero, ki časti nasilnega brata in sanja, da bi bila kot on, ker pa je premala pa raje z gobcem opleta.
To so tvoji zakljucki. Tudi prav.
Ne ne bi smetila teme in kaj mogla mojega oceta tebi “predstavljat”
Logika ti sepa zal. Samo primer: ce je bil njegov brat duhovnik, sta bila z (mojim) ocetom oba od malih nog krascansko vzgojena. Moj oce je bil v cerkvi ministrant, vedno in redno. Hodil v cerkev in tudi cerkveno porocen, cez 3 leta bosta imela 50 let zakona.
Prosim, da ne smetimo teme.
Tvoji zakljucki, imas vso svobodo. Nisem ti nic dolzna dokazovat za in proti.
Logika ti pa res sepa, tu pa ne morem mimo tega.
Neprijavljena, 10.10.2021 ob 11:39
Glej vlada je zelo lep zgled. Če se oni ne držijo pravil in zakonov brez posledic, to sprobava tudi narod. V Avstriji ob sumu korupcije politiki odstopijo, pri nas pa tisti ki so sedeli zaradi tega vladajo. Takle mamo.
Drugače ne vem kako je na fakultetah, ampak po mojih izkušnjah potrdila z aplikacijo preverjajo le v redkih primer. Ponekod pogledajo potrdilo na daleč ali še to ne. Najhujši so pa pi javnih ustanovah-knjižnicah, gledališčih.
Kaj hočeš povedati , če bi bil pa PM Hojs in bi uvedli tako drastične kazni kot v Avstriji bi se pa z njimi strinjal, ne nebi se strinjal, dobil bi drug izgovor, kaj vem da je premalo časa, da je to nasilje ali pa nekaj tretjega, samo spomni se Arturjeve vreče za praznenje jajc kako je na hitro ukrepala da so skrili vse ključne podatke kateri bi preprečili ponarejanje in predstavljanje s tujimi potrdili.
Šnelca_783, 10.10.2021 ob 12:31
To so tvoji zakljucki. Tudi prav.
Ne ne bi smetila teme in kaj mogla mojega oceta tebi “predstavljat”
Logika ti sepa zal. Samo primer: ce je bil njegov brat duhovnik, sta bila z (mojim) ocetom oba od malih nog krascansko vzgojena. Moj oce je bil v cerkvi ministrant, vedno in redno. Hodil v cerkev in tudi cerkveno porocen, cez 3 leta bosta imela 50 let zakona.
Prosim, da ne smetimo teme.
Tvoji zakljucki, imas vso svobodo. Nisem ti nic dolzna dokazovat za in proti.
Logika ti pa res sepa, tu pa ne morem mimo tega.
Hja, veš tudi v naši familiji je bilo tako, da je bil en zelo krščanski, delal v cerkvi, drugi brat pa inšpektor, hja komunist vzgojen krščansko, ampak vseeno komunist, ker v tistih časih je bilo pač za tako službo to nuja. Tako, da ne ti mene flancat. Vemo tudi kake penzije imajo ti YU inšpektorčki in kako so jih dobili. Tako, da ni čudno, da njihovi froci gunacajo take afne kot ti in tvoj nasilni brat.
Ma daj mrš u pm. teslo neotesano!
oba sta navadna, 10.10.2021 ob 12:44
Hja, veš tudi v naši familiji je bilo tako, da je bil en zelo krščanski, delal v cerkvi, drugi brat pa inšpektor, hja komunist vzgojen krščansko, ampak vseeno komunist, ker v tistih časih je bilo pač za tako službo to nuja. Tako, da ne ti mene flancat. Vemo tudi kake penzije imajo ti YU inšpektorčki in kako so jih dobili. Tako, da ni čudno, da njihovi froci gunacajo take afne kot ti in tvoj nasilni brat.
Grenivka422, 10.10.2021 ob 13:05
In vi se greste tole mirne vesti? Poznam človeka ki ima tezave zaradi prvega odmerka, je bil prisiljen zaradi službe. Drugače zdrav bil. In če se mu kaj zgodi, kdo bo kriv?? Vam pa se gre kaj piše na listku??! Noro blazno.
Za: pri meni tako
Vi ne razumete razlik. Saj ona samo preverja, kar je sprejelo podjetje kjer dela. In s tem sodišča nimajo nič.
Saj pri nas je tudi prevzem paketov do 14.00 ure, delamo pa do 16.00. Pa se najde vedno nek posameznik, ki ne razume razlike in kako je to mogoče. Ampak to je pač njegov problem ne naš in tudi pravice mu niso kršene in lahko gre tudi drugam, kjer bodo rajši poslušali in spoštovali teženje.
Šnelca_783, 10.10.2021 ob 12:56
Moj oce ni delal v policiji, da je bil pogoj komunist.
Odnehaj in ne pametuj o cloveku ki ga ne poznas. In driskas z nekimi zakljucki. Ti si sramota za mati, oceta in Boga. Amen.😊
Sem prebrala tvojo temo o kroničnih bolnikih in kake afne si guncala okrog in kaj vse si servirala nič krivim ljudem.
Zdaj berem še o tvojem ponosnu na svojega psihopatskega brata.
Ja, mi je jasno, da sta oba za kozlat. Tak foter, taka froca.
Ampak tudi za take reste nekje ena šiba. Tule se norčuješ iz kroničnih bolnikov, tvoj bratec se spravlja na nedolžne ljudi. Tudi vaju bo enkrat doletelo, kar vama pripada.
Francoščina, 10.10.2021 ob 12:09
Šnelca_
Bila je moja profesorica fr in njen bivši mož je bil v zaporu, prejemal podkupnine. Kot praviš jih je sam zahteval na terenu. Okrog so dobro jedli in vedno zastonj. Bajturina v Svetem Antonu je pa zrasla od podkupnin.
(http://www.primorske.si/2011/05/17/je-davcni-inspektor-prikrival-svoje-nedelo)
Se to odg, pa da ne smetim.
Samo 1x sem bila v 4.l ko je imela pripravo na maturo iz “ita na visjem nivoju”. Mislim da nas je bilo 5 ali 6 gimnazijcev. In na koncu solske ure je rekla, morate mi placat vsak po (10 ali 20 eur= se ne spomnem vec ampak v tej vrednosti). Tako da no comment. Redno zaposlena prof in naj bi ji dijaki placevali uro v soli. Se je zbirala kdo bo k uri prisel, ni na zeljo dijakov. Se vidi samo denar.
Ene 3x so se sli na to dodatno pripravo pred maturo. In konec.
Tam je liste razdelila in je vsak reseval, resitev ni dala. On je sedela za okras.
Vzames list pa gres domov, saj povratnih info nimas ali si prav resil ali ne.
pri meni tako, 10.10.2021 ob 10:29
Angry, 10.10.2021 ob 10:26
Jahno, 10.10.2021 ob 09:52
Ime+priimek+letnica rojstva, da se lahko preveri z os.dokumentom, če je treba.
Se osebni dokument. Zakaj? Enemu varnostniku KI NIMA NOBENIH POOBLASTIL. Najbolje se trr stanje, visino, tezo, znamka avta, registrsko, vsi druzinski clani in njihovi podatli. To je krsenje varstvo osebnih podatkov. Pred dnevi sem brala na tem forumu kako je eden varnostnik dodal eno na fejsbook, njeno ime in priimek je izvedel iz tega potrdila. digitalne kode.
Ha, ha, ne more nobene dodati na fb, če ona ni za. Torej je bila ona za.
ni je dodal poslal ji je prošnjo za prijateljstvo… ker je po imenu in priimku jo pogooglal. In vse to je sporno… sicer se posnetek zaslona ne da narediti v aplikaciji, lahko pa kdo drug slika tvoje podatke ali si jih enostavno zapomni – to vse je zelo sporno
oba sta navadna, 10.10.2021 ob 13:30
Sem prebrala tvojo temo o kroničnih bolnikih in kake afne si guncala okrog in kaj vse si servirala nič krivim ljudem.
Zdaj berem še o tvojem ponosnu na svojega psihopatskega brata.
Ja, mi je jasno, da sta oba za kozlat. Tak foter, taka froca.
Ampak tudi za take reste nekje ena šiba. Tule se norčuješ iz kroničnih bolnikov, tvoj bratec se spravlja na nedolžne ljudi. Tudi vaju bo enkrat doletelo, kar vama pripada.
Vpisi se na mednarodno tekmovanje iz logike. Ni vrag da ne premagas kitajce, japonce in severnjake. Kaj cakas. S tabo Slo se uvrsti na 1.mesto. 😂😁😅
takoje, 10.10.2021 ob 13:40
ni je dodal poslal ji je prošnjo za prijateljstvo… ker je po imenu in priimku jo pogooglal. In vse to je sporno… sicer se posnetek zaslona ne da narediti v aplikaciji, lahko pa kdo drug slika tvoje podatke ali si jih enostavno zapomni – to vse je zelo sporno
Seveda, pri vas v Sloveniji je to sporno. Tu v Avstriji pa ni in noben ne dela scen.
Aja, napisala si, da jo dodal, zdaj pa kar nekaj spreminjaš?
Šnelca_783, 10.10.2021 ob 13:51
Vpisi se na mednarodno tekmovanje iz logike. Ni vrag da ne premagas kitajce, japonce in severnjake. Kaj cakas. S tabo Slo se uvrsti na 1.mesto. 😂😁😅
Hm, razvajena smrkljica, ki se po monu norčuje iz kroničnih bolnikov, je sedaj spremenila temo. Pravilno, bolje kot, da se še naprej hvališ s svojim posmehovanjem kroničnim bolnikom in svojim agresivnim bratom.
oba sta navadna, 10.10.2021 ob 14:18
Hm, razvajena smrkljica, ki se po monu norčuje iz kroničnih bolnikov, je sedaj spremenila temo. Pravilno, bolje kot, da se še naprej hvališ s svojim posmehovanjem kroničnim bolnikom in svojim agresivnim bratom.
Imas se kaj za mamo povedat?
Mene, fotra, brata si obdelala. Mamo si spustila, pozabila? 😄
Mama ko so zidali hiso, je delala na mesalcu mesala cement, bila na simsu, zidala dimnik, izdelavala zidne gredice, fotru pomagala.
Tamala smrklja, kot me klices je pa tudi vcasih kuhala kosilo jim. Golaz delala, al minestro na stolicki, ker je bila premajhna. Pri 7 letih pa kruh zamesila in jim spekla. Pa noni pomagala grabit seno, hranit zivali.
Mama je bila dostikrat brez kosila ali vecerje, da sva midva jedla ker denarja za hrano ni bilo. Bila sem pa taka da ce mama ni jedla, da tudi jaz nisem, tako da je pol mojega pojedla, ker mi je bilo hudo da mama nima kaj jesti. Vse je slo za hiso.
Tako da ne ti meni razvajena. Razvajenka ni imela ne igrac, ne sladkarij, ne pocitnic. Pocitnice so bile pri noni, delovne na kmetije, ker sem bila sama delovna.
Moja ekipa so bile: koza, kozlicki, mucke, pes, zajcki. ( vedno so sli za mano kamorkoli sem sla po njivi, ce sem drva zlagala so bili z mano, ce sem grabila ob meni)
Cim sem prisla k noni, kozlicki niso mogli docakat da pridem iz avta, so kar avto poskakali, da pridem ven. Tako veselje.😊😁
Ekipa, da te skipa. 😄🤣
Šnelca, tvoje zgodbice me ne zanimajo. Zame si navadna razvajena smrklja, ki tule gor žali kronične bolnike, se afna, se norčuje iz poštenih ljudi. Tako, da pravljice o svoji pridnosti in poštenosti prihrani komu drugemu. Si s tisto temo, kjer si se spravila na kronične bolnike, vse povedala o sebi in svoji bolni razvajenosti.