Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ve ste polne idej – vzorci kop. ploš

ve ste polne idej – vzorci kop. ploš

Torej zbrala sva bele in modre ploščice za kopalnico, so večjih dimenzij, tako da so v obliki pravokotnika in ne kvadrata. Rada bi malo popestrila kopalnico, da bi ploščice nekako uporabila kot vzorec, vendar jih ne bi rezala. Upam da razumete kaj želim rečt. cel strop bel, pa vmes par modrih, ki tvorijo vzorec, cela stena bela z vzorcem modrih in cela tla modra, z vzorcem belih. Do sedaj sva se spomnila na rožo, se pravi 5 ploščic zloženih v rožo, to je pa tudi vse :)) ima katera še kakšno idejo? hvala

Vzorci, ponavljajoči se v enakem vrstnem redu so za moj okus preveč kičasti.

Osebno bi mi bilo bolj všeč, če bi bile barvaste ploščice npr. neenakomerno razporejene, mogoče tudi rožica, ki jo imaš v mislih, le da se ne ponavlja po vzorcu, ampak naključno.
Mogoče tudi nekaj v smislu, da bi izgledalo, kot da so modre ploščice valovi.

jaz bi naredila karo…osebno menim, da je kar pomembna neka linija …predvsem zato ker zadevo gledamo iz ene strani, oziroma kota ter od zgoraj… ne vem… rožice… postavi jih vsaj en del… tako, da vidiš… po mojem zna izpasti izredno kičasto oziroma na kup nametano… seveda pa je možnost, da izpade čudovito – si ne znam povsem predstavljat..

New Report

Close