Več izveste kmalu
od njihovega posebnega poročevalca.
Tukaj se boste lahko udeleževali debat na vse živo, kar je povezano z Inline hokejom 🙂
veliko navijanja in kot vedno samo lepe stvari se pišejo, brez neumnosti….no ja to tako ali tako že vemo, Primož povej raje kaj novega.
lep pozdrav
se vidimo v soboto pred Taborom.
primož
Fino bi blo, ce bi men na kompjuterju sumniki delal… Pa to ni tak problem, ampak webmaster, a se ne bi dalo kje naredit kaksno galerijo fotk??? Tko, da bi se mi kaj poslal??? Tud kaksno hokejistko se da najdt u mojmu arhivu… Takrat, ko se problac pa si ravn naprsnika se ni nataknila…
Se nekaj!!! A so to nad razporedom tekem na fotki nasi reprezentanti iz SP lani??? To fotko bi moral kje posebej videt!!! Pozdrav!!!
počakej na nove fotke od letošnje reprezentance,sigurno bodo objavlene naq netu
a mi lahko kdo prosim pomaga, moj fant in prijatelj i rada začela igrati in-line hokej, pa me zanima kako bi lahko prišla v kakšno ekipo v Ljubljani. Hvala za pomoč.
LP
Ej folk, a se vam ne zdi, da bi blo fino met en in – line center, kjer bi blo več igrišč in vse kar paše zravn, da bi se tam igra, bla bi streha, pa tuši, savne itd. Pa še nebi blo treba hodt iz enga konca na druzga, tekme gledat in igrat. Delamo podjetniški načrt in razmišljamo v tej smeri, kaj pravte, napište svoje predloge!!!!!”
Forum je zaprt za komentiranje.