Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Več, kot prebiram Sveto Pismo več greha svojega izvem

Več, kot prebiram Sveto Pismo več greha svojega izvem

Ko se ozrem na sveto pismo v njegovih tekstih sebe odkrivam, kot ogromnega grešnika, človeka, ki ogromno napak stori, ki ogromno greši in je grešil.

Nikoli si nisem želel biti grešen, slab ampak vedno dober in častljiv.

Toda ne glede na moja stališča sem vseeno grešil in grešim ter samega sebe skozi Sveto Pismo spoznavam, kot grešnega.

Ne glede na to, da iščem odmik od zla se zgodi, da sem v njem.

Greh bremeni, saj, ko bereš kaj je greh opaziš, da ima svoj smisel kar te grešnega stori. Ni nesmiselno ampak smiselno. Logično je.

Potem pa ne bo razlike, če dodaš še en greh in se greš obesit.

Itak si za veke vekov pogubljen in ti ni rešitve.

Odgovor na objavo uporabnika
Nepremostljivi čudeži, 21.06.2025 ob 00:08

Potem pa ne bo razlike, če dodaš še en greh in se greš obesit.

Itak si za veke vekov pogubljen in ti ni rešitve.

Sveto Pismo pravi, da Bog lahko odpusti. Toda ne glede na to, da je mogoče zame prepozno glej, da zate ne bo prepozno in se mu boš vsaj ti dopadel.

Darko441, 20.06.2025 ob 23:51

Ko se ozrem na sveto pismo v njegovih tekstih sebe odkrivam, kot ogromnega grešnika, človeka, ki ogromno napak stori, ki ogromno greši in je grešil.

Nikoli si nisem želel biti grešen, slab ampak vedno dober in častljiv.

Toda ne glede na moja stališča sem vseeno grešil in grešim ter samega sebe skozi Sveto Pismo spoznavam, kot grešnega.

Ne glede na to, da iščem odmik od zla se zgodi, da sem v njem.

Greh bremeni, saj, ko bereš kaj je greh opaziš, da ima svoj smisel kar te grešnega stori. Ni nesmiselno ampak smiselno. Logično je.

Ne se toliko s tem obremenjevati. Je že dobro da se bere, ampak skozi obsojanje samega sebe si stalno v nekem grču in v negativi. In to slabo vpliva na telo. Malo se sprosti in zadihaj. Spij kakšen čaj in morda čas za spanje. 😉

Grenivka422, 21.06.2025 ob 00:22

Ne se toliko s tem obremenjevati. Je že dobro da se bere, ampak skozi obsojanje samega sebe si stalno v nekem grču in v negativi. In to slabo vpliva na telo. Malo se sprosti in zadihaj. Spij kakšen čaj in morda čas za spanje. 😉

Mislim, da je dobro , zelo dobro poznati svoje napake. Res, da lastna neumnost boli ampak vsaj veš kaj boli in zakaj. Lažje sprejmeš, če veš, kot pa da boli pa ne veš.

Zato preberem in se trudim ne zatiskati oči za lastne grehe.

Darko441, 21.06.2025 ob 00:24

Mislim, da je dobro , zelo dobro poznati svoje napake. Res, da lastna neumnost boli ampak vsaj veš kaj boli in zakaj. Lažje sprejmeš, če veš, kot pa da boli pa ne veš.

Dobro je tudi sebi odpustit in pogledati na bolj svetle plati življenja. Sej človek lahko še znori in se mu zmeša ob branju teh verzov. To so težka branja. Raje beri pravljice za lahko noč. Jaz zelo rada risanke gledam ko mi je težko, ali je za mano naporen dan.

Grenivka422, 21.06.2025 ob 00:33

Dobro je tudi sebi odpustit in pogledati na bolj svetle plati življenja. Sej človek lahko še znori in se mu zmeša ob branju teh verzov. To so težka branja. Raje beri pravljice za lahko noč. Jaz zelo rada risanke gledam ko mi je težko, ali je za mano naporen dan.

Pravljice tudi, če nočem brati jih vsak dan zasledim.

Primer: Država je storila to in to, potrebni so novi davki, kralj je nogometašu dodelil titulo viteza, vlada bo rešila probleme in druge pravljične neumnosti.

Saj se razumemo.

Lahko noč

Darko441, 21.06.2025 ob 00:42

Lahko noč

No pa lahko noč.

Grenivka422, 21.06.2025 ob 00:47

No pa lahko noč.

Pa kakšno telenovelo je treba pogledati za lepši dan. Turško. Pa turški kafe zraven spiti.

Sveto pismo je tako napisano, da ga vi, ki ne razmišljate ob branju, razumete kot naštevanje vaših krivd.

Jaz sem zagrešil sodomijo in prevaro, pa me ni strah pekla.

Sendero luminoso, 21.06.2025 ob 05:37

Jaz sem zagrešil sodomijo in prevaro, pa me ni strah pekla.

Bolj te mora biti strah greha onanije! To ti pa pekel ne uide, muahahahahaha!

Darko441

včasih je treba grešit, za višji cilj.  tako bo treba komuniste, levičarje pobit. za višji cilj.

Vidim, da imam oboževalca, ki mu je moj nick všeč!

Anonimno 3469, 21.06.2025 ob 06:40

Darko441

včasih je treba grešit, za višji cilj.  tako bo treba komuniste, levičarje pobit. za višji cilj.

Najprej so na vrsti SDSarji! Brezna v Kočevskem rogu so še dovolj globoka, da bo prostora za vse hudičeve potomce izdajalskih klerodomobrancev!

New Report

Close