Najdi forum

Več uporabnikov

Pozdravljeni,
prosim za nasvet glede uporabe interneta.
Zanima me ali je možno uporabljati internet na enem računalniku tako, da nastavitve, ki si jih sam oblikujem nekdo drug ne spreminja in ne pregleduje vsebino, ki sem jo obiskal. Imamo pa samo eno geslo (password) za prijavo na internet.
Težava je v tem, da otroci spreminjajo in raziskujejo vse možne opcije (radovednosti ni konca) in velikokrat ne morem interneta niti uporabljati zaradi vseh sprememb.
Ali se je možno s kakšnim dodatnim geslom zavarovati pred “vsiljivci”.

Lep pozdrav.

ne vem če sem dobro razumel vpr., vendar je možne nastavitve (varnost v Internet options) zavarovati z geslom, tako da jih brez gesla ni mogoče spreminajti

druga možnost je seveda spremeniti geslo za dostop do interneta in ga zadržati le za sebe 🙂

“ne pregleduje vsebino, ki sem jo obiskal”…. to je možno le tako da se pobriše, v Internet options (history, cookies,…) oz s kakšnim programom

ps: Internet options je v Tools (orodja) v IE , drug dostop pa je možen preko Control panel

Odvisno kateri OS imaš. Vse to se dokaj enostavno reši z uvedbo profilov. Se pravi vsak user svoj account in se vedno prijavlja vsak z svojim uporabniškim imenom (accountom) v sistem.

Lp, Mišek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close