Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu večer strasti

večer strasti

Včeraj zvečer sva se dobila. Po dolgih tednih pričakovanja sva našla čas. V ljubljeni Ljubljani se srečava. Ob pogledu nate se mi je zameglilo. Bil si tako čudovit, tako poželjiv pogled je bil tvoj. Objela sva se in odšla v lokal. Vsa drhteča sva se usedla na stolčke. Najini pogledi so povedali vse- neskončno sva bila vzburjena…Ko sva se tako napol skrivala v kotu lokalčka sva se začela pogovarjati…vse mogoče…od čisto vsakdanjih stvari pa do najbolj perverznih misli. Čutila sem tvoj šepet na mojih ušesih…z ustnicami si se me nagajivo dotikal, da me je vsakič spreletelo…Tvoji prsti so lezli po meni…vsiljevali so se mi pod majčko, kjer so nabrekle bradavičke čakale na tvoj dotik. POgnal si mi adrenalin po žilah. Težko sva se zadrževala. Neskončno sva se poljubljala..grizla in grabila za različne dele telesa. Težko opišem, kako sem bila blažena. Bila sem v drugi dimenziji…vse mi je bilo lepo! Življenje je dobilo nov smisel. Strast! ooo, kako te ljubim! V trenutkih s tabo živim, ljubi moj…tvoj pogled me tako zelo pomiri…in tako zeloooo vzburja. Ko sem se za trenutek odtrgala iz tvojega prijema in odšla v ženski kotiček, si prišel neslišno za mano. pričakal si me pred vrati. Preden sem te uspela dobro pogledati si se s svojim trdim in tresočim telesom naslonil name. Pritisnil si me ob steno. Izkoristil si trenutek. Z roko si mi segel v dekolte in si postregel z mojimi joškami. postavil si jih ven, da so štrlele na plano. začel si mi lizati in masirati bradavičke…oooo, kako zelo mi je prijalo. V tvojih hlačah sem čutila napetost. Pritisnil si se name, da sem cela zadrhtela. Odpel si mi pas iz oprijetih kavbojk…in tvoj prstek je že zlezel v moje hlačke…imela sem tanko črtico, ki sem jo naredila posebno zate. Divje si jo polizal. Tudi jaz sem ti odpela pas in zadrgo in samo malo sem hotela čutiti tvojo trdoto. S prsti sem ga močno prijela in si ga zarila v usta. Mmmm, kako je bil dober! Potegnila sem ti ga od korena do konice…In potem je nekdo potrkal na vrata. Hitro sva se morala obleči. O hudiča, sva si rekla in se odpravila nazaj na svoj prostor v lokalčku. Tam sva nadaljeval s poljubi in rdečim vinom. nisva se zmenila za publiko, ki naju je menda čudno gledala. Nešteto telefonskih klicev je motilo najino intimo. ni nama bilo mar kdo kliče. tisti trenutek sva bila samo ti in jaz. Predstavljala sva si seks na mizi v lokalu in si pripovedovala perverzne zgodbice…hladila sva se s požirki rdečega vina in cigareti. telefonski klici nama niso pustili dihati. Moral si iti. Peljala sem te domov. V avtu na parkirišču si me napadel…me lizal po vratu…vse do bradavičk. hotel si mi odpeti pas. Nisem ti pustila. Speljala sem s parkirišča in ves čas med vožnjo čutila tvoje prstke in jeziček. Ti lump! Kako zelo sem si te želela. prispela sva do tvojega bloka. Kar nisva se mogla posloviti, čeprav so te že živčno klicarili. Posvetil si mi še več lepih trenutkov…prijel si me za obraz in ga približal svojemu. Samo dotikala sva se z lici, noski, ušesi…vse nama je bilo všeč. Najini jezički so se začeli zapletati in plesati v navalu strasti in poželenja. spet si mi zlezel v dekolte in moje kipeče prsi potegnil ven iz pretesnega modrčka. Ko si se tako igral z mojimi joškami in vse pretrdimi bradavičkami, sem si zaželela čutiti tvojega v ustih. Nežno sem ti začela lizati glavico…čutila sem utripe tvojega uda. Silil je v moja usta. Sluznici sta se dotikali in se drgnili druga ob drugo. z obema rokama sem ga zgrabila in začela vleči od korena navzgor. Moj jezik ga je strastno lizal in moje ustnice so čutile vso njegovo gladkost. Potem si me odmaknil. Z roko si zlezel do moje črtice in jo začel božati…prsti so ti zdrseli do vroče in vlažne luknjice. Želela sem, da mi vtakneš dva tvoja prsta. Bila sem omamljena. Tako kot ti. Medtem ko sem ti ga vlekla si se ti igral z mojo muco. Vzajemno sva uživala. Dokler naju ni prekinil poslednji telefonski klic, in na oni strani jezni glas…zamujaš! Ni bilo izbire. Moral si iti. Za konec si še pomasiral in polizal moje joške. Še poslednjič to noč si mi zarinil prst v vroče mednožje. Vsa zmedena sva se poslovila. odšla sva vsak po svoje. Izsopil si iz avta in mi namenil še najbolj strasten poljub. odpeljala sem se. Nisem videla ceste, nobenih znakov…megla je zastirala pogled v nebo. Drvela sem kolikor sem lahko. Domov. Polna tvojih vonjav sem vstopila v stanovanje. Telo mi je utripalo…tako zelo, da sem komaj hodila. Stopila sem pod prho, čeprav sem želela pustiti tvoje vonjave in dotike na sebi. Bila sem vznemirjena in zmedena. popolnoma zmedena. Odpravila sem se v spalnico, kjer sta ležala mož in hčerka. Vsa nedolžna sta mi zaupala večerni izhod. Poljubila sem ju. Polna dvomov in slabe vesti. kako zelo me je tiščalo!!! ulegla sem se na svoj konec postelje, ti napisala še sms in vsa mokra zaspala.
Danes je nov dan. Grozno se počutim, čeprav mi je tudi zelo lepo..Želim si te. Še in še! Ampak življenje ni samo strast, je kruta resničnost, kjer ne moreš vedno delati kot si želiš.
Komaj čakam, da me pokličeš in mi še kaj lepega poveš. Do takrat pa se poskušam pripraviti do koncentracije v službi.

Poljubljam te do nezavesti, ljubi moj.

uff, back to life, back to reality!

O jebemti! Tole pa je podoživeto. Lepo.

tole mi ne pusti dihat…sm čist začarana…ampak kot si rekel: O jebemti!

U mater!!! To je to!
Zdaj sem v dvomih: le soleil = sonce. Da nisi tista, le s francoskim nickom?

ne, ni tista. zihr ne. 🙂

tako resnično zveni…lepo…

lp

pa saj je čist resnično!! zgodba včerajšnjega dne….mogoče si sploh ne bi želela, da se je tako zgodilo…zdaj preveč trpim

To bo pa res potrebno dokončat!

ful me je strah…čeprav je situacija že tako nezavidljiva..

Pa glih danes napisano. Pa glih na mojo kožo – pa mogoče še na katero.
Težko se bo vzdržat. Do kdaj?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Strah, pričakovanje, strast, nežnost – vse je pomešano med samo. Ta trenutek prevladuje nekaj, naslednji že druga stran. Nevzdržno. Pa tako lepo.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

menda je samo vprašanje časa…dvomi dvomi me spreletavajo…kolikor se veselim najinega naslednjega snidenja toliko se bojim

Kako res je vse to. Bom dovolj zanimiv? Mi bo ona všeč? Si bova ustrezala? Je tudi v živo tako čutna? Bom znal vse želje pretvoriti v resničnost? Milijon nekih vprašanj. In vsi metulji, ki mi plahutajo po telesu. Bodo obstali? Se bodo ponovno prebudili? Vsi tisti dotiki, ko si jih ponujam, ko pomišljam nanjo. Ko pomišljam na njene oči! Na njeno bradico! Njene ustnice! Njene óčke! Bo tako lepo tudi v živo? Bom vedel kako se odzvati? Bom znal tako nežno poljubiti, objeti, šepetati? Kot v razmišljanjih, ki me spet in spet prevevajo? Bova iskrena? Bom uspel premagati črve, ki delajo družbo svilenim krilom metuljev? Sem konec koncev res dovolj samozavesten? Sem. Kaj pa, če vseeno? …

Nešteto nekih vprašanj, na katere bom izvedel odgovor samo tako, da se bom prepustil viharju. Ta pa se je lotil mojega telesa z vso silovitostjo.

Zato tisti, morda nič kaj primeren, a zelo čustven “jebemti”.

Jebemosunce, poznam to…..

Zakaj se mi vedno znova pojavljajo ČE-ji. Vedno, ko jih najmanj potrebujem. Ko sem napeta v pričakovanju. Kaj če otrpnem, ostanem brez glasu, ne bom mogla premakniti roke.
Zakaj za vraga mi takrat zmanjka besed. Saj drugače kar dežujejo iz mene. Kadar sem nekje na “varnem”. Upam, da mu bo všeč moja nerodna rdečica. Že zdaj se vidim, kako nerodno bom prestavljala noge eno pred drugo. Samo upam lahko, da se ne bom zapletla. Pa imam drugače lahkoten korak.
Tud jaz imam na ustnici tist “jebemti”

spontanost pik*ica! ne obremenjuj se! saj se kar odvijajo dogodki…eden za drugim…tisti trenutek ne razmišljaš o tem…prepustiš se užitku, če si uživačka. sicer je napetost prevelika…o pizdariji razmišljaš potem..

Res hvala za tole spodbudo. Ravno to sem rabila zdajle, da me malce se malce nasmehnem

Vidiš, se že zdajle zapletam v besedah. Kaj šele bo!

kaj se ti pa dogaja pik*ica? imaš koga ki bi ga omrežila? te osvaja? te mika največja strast v življenju? seks s prepovedano osebo?

Čist preveč vprašanj naenkrat!
Dogaja – mogoče!
Omrežiti koga – ah ne, je on mene!
Osvaja – hm, ne vem!
Me mika – JA!
Prepovedana oseba – odvisno, kaj je za koga prepovedano!

Doma mož in otrok. Ne bi rad bil moralist, sem pač Deček, ampak sam si ne želim tako gledati in na tak način živeti družinsko partnerstvo. Pa brez zamere… Lp.

Nikjer nisem rekla, da BO!

Sori, odgovor ni bil mišljen tebi, ampak avtorici topica le_soleil. Ga bom zdaj na pravo mesto pripopal.

Ah, dolgčaaaas, samo copy-paste z drugih forumov po netu

Toplo vodo so tut že odkril pa še vedno vsako jutro uživam, ko mi odteka po telesu.
Dolgočasno je stalno branje ku.rčevih kritik. 😉

New Report

Close