Večina partnerskih zvez se konča po treh letih
Ma dajte nehajte klobasat brezveze. Večina folka živi skup, pa nič ne vlagajo vase, edino kar vlagajo vase je tisto dobesedno, namreč hrano. A zdaj boiste trdili, da neke gospodinje in pač neki tipi nekih navadnih poklicev ful vlagajo vase. nehajte se smešit no.
Glej jaz ti nisem kriv, če si ti kratkoviden in ne vidiš dlje od golega fu.ka.
Če še ne veš ti lahko povem, da kot “stranski proizvod fu.ka” (lahko) nastanejo otroci, ki so pri naši vrsti precej nebogljeni. Ravno tako porod precej zdela mamo, ki ima posledično zelo pičle možnosti, da sama z otrokom preživi v naravi. Tako je narava poskrbela za to, da je tu vsaj še moški, oče otroka, če ne še neka širša družina, ki skrbijo za naraščaj in mamo. Če pa želimo sobivat v neki skupnosti se moramo naučit pravil bivanja v njej, tu nam zelo pomaga, če nas nekdo nauči razumevanja narave, ker sabo na svet ne prenesemo vsega vedenja kot je to denimo običajno pri plazilcih.
Naša naravna potreba je potreba po druženju, bližini soljudi, če to ne bi bilo res bi bila samica v zaporu nagrada in ne ena od hujših oblik kazni.
Tudi ti, če ne bi imel mame in babice bi imel večji interes se družit z ženskami tako pa oni dve zadovoljita večji del teh tvojih potreb. Samo ti ne razumeš narave zato se ti zdi, da so ostale ženske uporabne zgolj za fu.kat….
Bednik nevedni :/
Kje se pa ti kažeš svojo voljo? To, ki venomer samo zagovarjaš neke kao naravne (primitivne ) vzgibe?
A se meni zdi, da si ti njemu malo fauš, ker se še ni zaklal v zakonu s tečno babo in froci in pričakovanji, da bo država pazila na froce?
Matkič je en najrazsodnejših ljudi na tem forumu, ima slabo plačo, akr priznava in nima nobenega namena s tako plačo otrokov delat..
Matkic ima navaden poklic in je včasih več vlagal vase, sedaj ko vlaga manj je pa shujšal in ima samo še 91kg…
A se meni zdi, da si ti njemu malo fauš, ker se še ni zaklal v zakonu s tečno babo in froci in pričakovanji, da bo država pazila na froce?
Matkič je en najrazsodnejših ljudi na tem forumu, ima slabo plačo, akr priznava in nima nobenega namena s tako plačo otrokov delat..[/quote]
No jaz imam boljšo plačo od njega pa sem vseeno uporabil neko drugo orodje za otroke delat…. 😛
Poanta je bila drugje. Kje si ti zadnjih 10 let kaj vlagal vase, recimo osebnostno? Znaš sploh to opredeliti, ali kr nekaj bluziš v tri krasne?
Mislim, da svojo odločitev obžaluješ. Malo se mi zdiš zagrenjen.
Poanta je bila drugje. Kje si ti zadnjih 10 let kaj vlagal vase, recimo osebnostno? Znaš sploh to opredeliti, ali kr nekaj bluziš v tri krasne?[/quote]
Ne, jaz imam že cca 20let enako kg… torej vlagam vase ravno prav 😉
Glede na to kaj si ti izpostavil kot osnovo, pogoj za vlaganje, sem več kot zadel poanto.
Matkič je en najrazsodnejših ljudi na tem forumu, ima slabo plačo, akr priznava in nima nobenega namena s tako plačo otrokov delat..[/quote]
Seveda bi tudi jaz imel bistveno boljšo plačo če ne bi rabil iz svoje plače prisilno plačevat Onetovih otroških doklad in ostalih bonitet ker je pozabil kupit kondome, pa Goldfishine in Lepolaskine službe v JU/JS da se lahko šopirita tukaj z 2-3x moje neto plače, pa Markotove in matjazkotove socialne s CSDja in tako naprej…….
Mislim, da svojo odločitev obžaluješ. Malo se mi zdiš zagrenjen.[/quote]
A zaradi plače?
No ja, znesek je kar ok, lahko bi bila bolj pogosto. Če bi bila Nap na 14dni bi bilo več veselja…
Poanta je bila drugje. Kje si ti zadnjih 10 let kaj vlagal vase, recimo osebnostno? Znaš sploh to opredeliti, ali kr nekaj bluziš v tri krasne?[/quote]
Ne, jaz imam že cca 20let enako kg… torej vlagam vase ravno prav 😉
Glede na to kaj si ti izpostavil kot osnovo, pogoj za vlaganje, sem več kot zadel poanto.[/quote]
Seveda imaš, odmirajo celice v glavi, odpadajo lasi, zginjajo mišice, maščobe pa vedno več, na tehtnici pa kaže enako 🙂
Seveda bi tudi jaz imel bistveno boljšo plačo če ne bi rabil iz svoje plače prisilno plačevat Onetovih otroških doklad in ostalih bonitet ker je pozabil kupit kondome, pa Goldfishine in Lepolaskine službe v JU/JS da se lahko šopirita tukaj z 2-3x moje neto plače, pa Markotove in matjazkotove socialne s CSDja in tako naprej…….[/quote]
To je tvoj prispevek družbi v kateri in od katere, živiš.
Ne se bunit 🙂
Ne izmikaj se, odgovarjal sem tebi in Fiški, nekaj sta bluzila tam o osebnostni rasti in podobno.
Zanima me samo, kje si ti v zadnjih letih osebnostno zrasel. Kje ej to razvidno. pa prosim ne spet o frocih, froce imajo tudi Strojanovi, pa zaradi tega niso osebnostno dozoreli.
Torej ti za razliko od Matkiča…počneš kaj? Kje je za razlika med vama, da je on po tvoje primitiven, ti pe ne?
kako se vam ljubi debatirati s takšnim lolekom, kot je on_
Na SČ so kar naprej teme, kjer se poročene ženske pritožujejo in jamrajo kako so obremenjen z otroci, delom, gospodinjenjem, kako zanič so moški… kaj je res tako hudo? Sicer pa kdo koga sili imet otroke in se poročit?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10669205 – nekaj o moških in trpečih ženskah
Ah, bejž, no, ljudje se odločijo za starševstvo za nadaljevanje vrste, ker izumiramo a ne?
Cilj narave je precej krmiljen s strani ljudi, ker poznamo kontracepcijo.
Starševstvo marsikoga obogati, saj se pari večinoma zavestno odločajo za otroke.
Tisti, ki pa se ne vidi v teh vlogi, tudi nima recimo ustreznih pogojev, pa jih pač nima.
To pa ne bo držalo. Drugače ne bi bilo milijone in milijone otrok zavrženih, na cesti, osamljenih, posiljenih, fizično in psihično matletiranih.
Ja, tudi pri nas je na kupe nezaželenih otrok. Ali pa so zato na svetu, ker si starši želijo, da bo nekdo skrbel zanje na stara leta. Ogromno otrok je spočetih ker se dvema ni dalo zaščiti, se nista znala, nista imela možnosti, znanja, volje…
Tolk o kvaliteti življenja v vezi…V to kvaliteto se prepričujejo samo še tradicionalni dedci. Vržeš oko malo na starševski čvek, sej vse babe tam samo jamrajo, kako so njihovi dedci za kuratz.
To pa ne bo držalo. Drugače ne bi bilo milijone in milijone otrok zavrženih, na cesti, osamljenih, posiljenih, fizično in psihično matletiranih.
Ja, tudi pri nas je na kupe nezaželenih otrok. Ali pa so zato na svetu, ker si starši želijo, da bo nekdo skrbel zanje na stara leta. Ogromno otrok je spočetih ker se dvema ni dalo zaščiti, se nista znala, nista imela možnosti, znanja, volje…[/quote]
A pišemo za 3. svet ali za razviti (izobražen) zahodni, kamor spada tudi Slovenija? To mislim, da je vsakemu jasno, zakaj je nataliteta tam tako visoka, tako da ni potrebno posebej razlagati.
Pri nas je kar podobno. največ otrok imajo razni strojani. Najmanj pa izobraženi in situirani.
Res je, največ otrok imajo pri nas tisti, ki nimajo niti osnovnih pogojev zanje za njihovo spodobno preživetje.
Na kupe otroke je neplaniranih, nezaželenih. Ja, tudi v Sloveniji.
Verjetno niso vse te zgodbice o lačnih otrocih izmišljene? Pa tiste tudi ne o nasilju nad otroci pa o očetih, ki ne plačujejo preživnine pa občasno tudi kaki mami, ki gre stran od otrok pa o otrocih odvrženih v Dravo in tako naprej. Verjetno je vse to izmišljeno?
Razumem, če se zgodijo recimo trojčki, da je potem panika, ker ni dovolj veliko stanovanje. Res niso mogli vedeti, da se bo družina povečala za tri in ne le enega člana. Ampak ponavadi so zgodbe take, da imajo mini stanovanje, otrok pa cel kup, še za hrano nimajo, ona pa spet s trebuhom.
res je, škoda da tvoj stari še ni slišal za ola gumo
Forum je zaprt za komentiranje.