Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Večina partnerskih zvez se konča po treh letih

Večina partnerskih zvez se konča po treh letih

saj vemo, da drugega kot copy-paste aktivnosti nisi sposoben.
zato imaš tako rad kvihtanje: gor, dol, gor, dol…. eeem, kaj morm že zdej? aja, gor dol…
kaj več od tega tvoji zakrneli kurji možgani niso sposobni sprocesirat 🙂 kaj šele, da bi imel “svoje mnenje”.

Kaj ti bi rada, da te Kulturnež nategne?

ne hvala, seks s cucki me ne zanima 🙂

Seveda ne, ker se ga je že preobjedla, takega ima namreč doma. Nemškega ovčarja k poriva na ukaz, če ne pa šiba poje.

Ta lepolaska nima nobene veze po moje. Ona je tam ljubica enemu, ki babam naklada podobne, kot jaz. Ona misli, da z njim hodi.

Če bi bila to kakšna resna zveza, bi bili kakšni otroci vmes. Vsi moji prijatelji/znanci, ki imajo resne ženske, imajo otroke, ali jih načrtujejo. Tisti, ki imajo samo občacne jebachice, seveda tega ne načrtujejo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pač ne poznaš parov, ki so sicer v resni zvezi, pa so se odločili, da zaenkrat ne bodo imeli otrok (ali pa sploh ne). Nič takega, torej.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

kar se mene tiče, sem malo še premlada za otroke :))) še moji starši so bili starejši, ko so me imeli, kot sem jaz zdaj 🙂

Pa sej si že 35 al kok…

Premlada za otroke, ej, a ne hodiš z nekim staruhom? A bosta še malo počakala, da bo on 60?

Pa dobro, sej ti tudi poznaš samo zašpehane samske dedce, kaj spet tečnariš zdaj. vsak izhaja iz tega, kar pač pozna.

ne da bi jaz vedela :))))

baje da mora človek najprej prit v petdeseta leta, preden gre v 60-a :)))))

Pa dobro, sej ti tudi poznaš samo zašpehane samske dedce, kaj spet tečnariš zdaj. vsak izhaja iz tega, kar pač pozna.[/quote]

Nakladaš, da se kar kadi. Le kako bi sicer vedel, kakšne moške poznam?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja sej si se gor lepo strinjala z lepolasko, nič se zdaj sprenevedat.

saj si sam povedal da se je strinjala z mano. jaz se redko družim z zašpehanimi tipi, (veliko) več kolegov imam fit. samo tu po forumu se nekateri hvalijo, kako so shujšali 40 kil (in jih imajo še vedno ene 15 preveč) :O gravž. te iste tipe baje ženske preganjajo okoli šankov :)))))))))

A veš da je meni čist vseeno, s kom se ti družiš…

ne vem 🙂
trenutno si vesel, ker se s tabo :)))
kar je dokaz, da se včasih družim tudi z loleki na minimalcih. sej če ima človek omejen doseg, to ni njegova krivda. :)))

Kje? Edina neposredna komunikacija med mano In Lepolasko je bilo tole:

Dej nehi no, vse tipe na tem forumu ženske oblegajo, niti na pir ne morejo v miru, ker prežijo za njimi okoli šanka, potem morajo pa bežat pred njimi. A se zavedaš kako je to težko, ko ti špeh tolče po kolenih?!?
[/quote]

Zaenkrat ne. 🙂
[/quote]

Jao, jao, kakšno ihtavo dete si…

Ne izmikaj se, odgovarjal sem tebi in Fiški, nekaj sta bluzila tam o osebnostni rasti in podobno.

Zanima me samo, kje si ti v zadnjih letih osebnostno zrasel. Kje ej to razvidno. pa prosim ne spet o frocih, froce imajo tudi Strojanovi, pa zaradi tega niso osebnostno dozoreli.

Torej ti za razliko od Matkiča…počneš kaj? Kje je za razlika med vama, da je on po tvoje primitiven, ti pe ne?[/quote]

S Fiško sva napisala, da če človek želi bit z nekom in mu je z njim lepo! mora bit zrel, da zna reševat nesoglasja, da ne zabrede v safr…itd
Ampak tebi to ne sede, da bi si z nekom ustvaril skupno prihodnost, ki bi vaju osrečevala, ker ti itak ne ostajaš dalj kot do takrat, dokler se ne poliže med.

Razlike med Matkicem in mano…
Saj ne vem a bi ti karkol pisal, ker ti to rabiš samo zato, da se boš potem iz tega norčeval, ampak naj ti bo.
Jaz ne bi streljal, utapljal, vračal v vojno… ljudi, ki prosijo za pomoč, jaz svoji babici ne bi odrekal medicinske pomoči niti ji ne bi želel zgodnje smrti zato, da bi potem sam lepše živel, sam ne bi odrekal socialne pomoči, možnosti do izobrazbe neukim, neizobraženim zato, da bi peščica njih še bolj bogatela…. itd. itd

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bi pa odrekel možnost posvojitve gejevskim parom, oh, ti poosebljena dobrosrčnost.

A se tudi v tem razlikujeva z Matkicem?
Pozabil sem kaj on zagovarja, da nas spomni.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da sta glede tega na isti strani. Samo pač, te spominjam, da tudi ti nisi svetnik..pa splav te moti, pa še kaj bi se našlo.

A sem kdaj rekel da sem? °-°

Hahahahahahahahah, še danes folk ne more pozabit in izkrivlja dejstvo kar sem napisal, in to je bilo da ZAKAJ bi kupil ali šel v najem če lahko počakam in potrpim in dobim zastonj, nikjer nisem omenil ničesar tako bednega kot je želeti smrt moji babici da dobim čimprej, govorim sem o racionalnih razlogih zakaj ne bi šel danes ali naslednji mesec na svoje….. Vi bolniki ste seveda ven pobrali vaše želje do vaših starih in jih projecirali na mene kot bi dejal Robi.

Jaz bi vzpostavil na mejah red in se držal samo zakonov, ki so za tebe pač nehumani, to da danes cele DRŽAVE kršijo LASTEN zakon je razkroj sistema….. v zakoniku RS piše da je za nelegalni prehod meje izven kontrole predpisana KAZEN 1.250€ če se ne motim…… To če se na pozive policista ne ustaviš (kot se niso na Madžarski meji) mu daje dovoljenje uporabe primerne sile (kar ni streljanje se strinjam) ampak če mečeš nazaj kamenje je naslednji nivo streljanje. In to se mi zdi prav, kdo bo pa vzdrževal red če ne policija? To da se ne držimo pravil registracije ilegalcev in odvzemanje prstnih odtisov pa je popoln razpust ženevske konvencije in pravil EUja o beguncih. Torej kje so moje ideje neosnovane? To da sem pa napisal da če bi prvih 10 ali 50 ladijc potopili da bi dejansko rešili več življenj ker ne bi hodli na pot pa je samo zdrava pamet, nenazadnje kdo bo plačal tihotapcu da ga pelje v smrt. (2 muhi na en mah) Vi humanisti pa bi si najraje vozili imigrante kar z letali………. Ko prosimo za pomoč slovenski delavci pa ni denarja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Butlji ne razumete ekonomije od začetka do konca ampak štartate nekje v sredini kot vam paše, zato se z vami o lepšem življenju na podlagi dodane vrednosti nima smisla pogovarjat. SOCIALNO pomoč ki je ti ne bi odrekal mora NEKDO PLAČAT, to da smo na pufih ne pomeni da je pametno še več pufanja da bi ti dajal vsem socialne pomoči ali UTD(čeprav UTD je smiseln ob enem pomembnem ukrepu ki bi moral priti zraven)

Kar se pa tiče posvojitev otrok istospolnih parov, pa mene osebno ne bi nič motile ČE bi verjel da bo družba (torej vrstniki) zmogli to sprejet, če pa bo zaradi tega posvojeni otrok v čustvenih in psihičnih težavah pa raje ne kot ja in ker sam menim da družba ni dovolj tolerantna niti večina otrok nima dovolj močne samopodobe, se mi to ne zdi pametna poteza in sem zato proti. Če otroci delajo samomor zaradi zajebavanja ker so debeli ali spake, potem si ne znam predstavljat pritiska ker imajo dva ateja ali mamici 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja pol maš pa fuuuul mlado babico in še mlajšo mamico, ki je zanosila s tabo že ob prvi mens….

Napisal si, da bi vsem nad 60? ukinil tablete, ker to zgolj izčrpava družbo… torej tudi svoji babici, če je nad 60
No, za stanovanje se splača marsikaj nardit….

Družba se lahko odloči kaj bo delala z dodano vrednostjo, ki jo ustvarja v danem okolju ali bo dobiček dala peščici posameznikom ali bodo vsi nekaj imeli od tega. Glede na tvoje egoistično razmišljanje me ne preseneča koga si izbral čeprav sam nisi med peščico izbrancev in verjetno nikoli ne boš, so ti pa obljubili, da bi lahko bil in zaradi te obljube si pripravljen druge tudi ubijat…. 🙁

Ja pol maš pa fuuuul mlado babico in še mlajšo mamico, ki je zanosila s tabo že ob prvi mens….

Napisal si, da bi vsem nad 60? ukinil tablete, ker to zgolj izčrpava družbo… torej tudi svoji babici, če je nad 60
No, za stanovanje se splača marsikaj nardit….

Družba se lahko odloči kaj bo delala z dodano vrednostjo, ki jo ustvarja v danem okolju ali bo dobiček dala peščici posameznikom ali bodo vsi nekaj imeli od tega. Glede na tvoje egoistično razmišljanje me ne preseneča koga si izbral čeprav sam nisi med peščico izbrancev in verjetno nikoli ne boš, so ti pa obljubili, da bi lahko bil in zaradi te obljube si pripravljen druge tudi ubijat…. :([/quote]

Zakaj povezuješ iz 20 tem raznorazne debate? Tisto je bila čisto ŽNJ debata in noben indic razen v tvoji domišljiji ni bil da bi jaz ukinil to zato da bi moja babica prej umrla, tam je bila poanta v tem, da se naj odločitve o prehrani in lajfstylu kažejo v starosti brez tablet, če niso zmožni so krivi sami ker so slabo živeli…… egoistično je to, da bi ti filal tablete starim ljduem ki jih plačujemo mladi, da bodo na njih živele korporacije kot je farmacija overall hkrati pa moramo plačevat še pokojnino…….. nima tu veze moaj babica, govora je bilo overall da je to NEVZDRŽNO. Zavoljo stare generacije bomo nastradali vsi mlajši, ker oni morjo met vse, dosežke medicine in užitek socializma……. mi pa naj gagnemo pred penzijo.

Če se lahko družba odloči kaj bo delala z dodano vrednostjo ki jo ustvari, potem predlagam da damo na referendum kam želimo da država investira, ali v begunce ali v višje minimalne plače (skozi znižanje davkov) me res zanima kakšen bi bil rezultat. To je ravno problem da družba SE NE MORE odločit kaj bi rada…… ker par aktivistov in AI pa par gnojev odloča za nas…….. Ti še vedno sanjaš o neki čudežni deželi ampak kapitalizem ne deluje tako, ampak ker verjetno niti ne veš kaj pomeni nominalna vrednost denarja je vsakršna debata na to obsojena na propad,

Ti pač gledaš čustveno in bi vsem rad dal, ampak od kod boš pa vzel pa tebe ne briga…… če ne pa natisnemo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close