Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Večina staršev krsti otroke zaradi strahu!

Večina staršev krsti otroke zaradi strahu!

Hmmm, polivanje z vodošo, a samo tako je ta krst, si pa kaj kratke pameti ženskica:-))))))))))))))

Hmmm, polivanje z vodošo, a samo tako je ta krst, si pa kaj kratke pameti ženskica:-))))))))))))))[/quote]
a te je zmotilo, da ni presledka?

Ali pa želiš povedati kaj drugega?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Re: Večina staršev krsti otroke zaradi strahu!
Napisal: včasih so jo
Datum: 21.07.2009 19:00

Navedeno
ninej
moja vera moja stvar, te pravice mi ne more nihče vzeti!!!

Komunisti so jo jemali!!!
::::::::::::::::::

Ja, ampak to je bilo samo dokler je bil JJ in podobni tam!!!

Že gledali Jesus camp?

Odlomek ali dva:
http://video.google.com/videosearch?hl=sl&q=jesus+camp&um=1&ie=UTF-8&ei=0rJoSqyVI5WMsAbAooCnBw&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4#

Jaz semm ojega otroka dala krstit pri enem letu prej ni bilo prilike,ker je bil skoz po bolnicah.Zakaj sem ga dala?Dobro vprašanje,če ne hodim v cerkev.Ne rečem,da ne verjamem v boga ampak enostavno ne hodim ne čutim potrebe,da bi in imam vse zakramente.Mogoče sem ga res dala krstit zato,kot je en omenil,ker pač drugi to počnejo,ker sem pač sama krščena zato….Sicer pa bi moral v prvemu svetemu obhajilu letos pa ni šel,ker je rekel,da ne gre.čE bo hotel drugo leto gre,če ne pač ne ampak takle mali še po mojem mnenju itak ne razumejo in ne vejo tošno kar spolh to pomeni kar to sploh je.
Vem pa za nekoga,ki je rekel ja naj gre bo vsaj kaj dobil pa k birmi.Tak,da zadnje čase se res svet vrti okol denarja eni pač greo zato,ker nekaj dobijo in grejo en čez drugega ker več kupi ker več dobi.To je meni čist mimo.

New Report

Close