Vecje?!!
Je tudi vas ze kdaj vas moski vprasal, ce bi si bile pripravljene povecati prsi? Moj je to ze veckrat, kao v sali (pa, ja!) omenil, isto se dogaja prijateljici, sama pa menim, da to sploh ni potrebno, zadovoljna sem s svojimi, ce pa on ni, naj si pa najde kaksno z baloni!
Kaj mislite? In kaj naj to pomeni?
Men je moj bivši rekel, da mam prevelike. Sam niso 🙂 njemu so pač všeč manjše. Moja usta in prsi so nekaj, kar ne menjam z nobeno. Tako, da me take izjave ne spravijo iz tira, ker se pač zavedam, da mamo ljudje različne okuse.
Kar naj si drzne, če upa. Mu garantiram da potem še teh ne bo imel.
….tko v hecu mi reč, da bi tud ti imela rajši malo večjega…..
Ha, ha, ha, moje so tud mejhne, pa sem mu rekla: ” Za usta zamašit so dost velike, za molžo si pa kravo kup!” :-)))))
Saj ne da bi se jih branila – večjih, a narava ni imela dovolj spretnih rok ko me je oblikovala, preveč na riti premalo za joške…sem kot hruška…ampak lepa, pa sladka….:-)))))))))))))))))
pa saj si si že sama odgovorila
“to sploh ni potrebno, zadovoljna sem s svojimi, ce pa on ni, naj si pa najde kaksno z baloni! “
Obdrži to prepričanje in veselo naprej.
bravo, punce!
vidim, da borben duh se tli v nas – tisto o vecjem…sem mu pa, brez skrbi, ze omenila… 🙂
No, nas z velikimi pa ni treba zmerjati z kravami… Je kr grdo!
Drugač pa – ja, jst mam pa prevelke… Pa bi rada manše – bi bla čist zadovolna z B košarco…
Kaj boš šele zdaj poslušala, ko so vrli Američani ugotovili, da je vrednost IQ v pozitivnem razmerju z velikostjo prsi 😮
P.S.Ene smo pa res prikrajšane na vseh področjih, najprej pri velikosti joškov, pol pa še pri pameti … boge, boge :((
Nikakor nisem s tem mislila prizadet ženske , ki imajo velike prsi, jim privoščim in če bi mi arava dala za izbrat bi tudi jaz posegla po večjih….je pa bilo to namenjeno mojemu soprogu…malce za usta utišat:-))))
Pa lep dan želim
Imam košarico D in zdaj po dojenju treh otrok, pa štiridesetim se bližam,
si pa “puščam dolge”. Mož ima vedno dovolj dela z njimi …. :))))))))
Še ena Nika, ki bi rajši manjše, pa ne da imam prevelike. Saj sem imela “normalne” B, pa sem se zdredila. Tudi prsi so se povečale. Največ težav pa imam pred menstruacijo, ko se še povečajo in še bolijo, da komaj grem po stopnicah in ponoči težko spim. Drage dame, kar bodite zadovoljne s svojimi majhnimi. Za eno gentlmensko roko so pa še vedno. Tako sem sama rekla pred časom.
Lep dan želim.
Forum je zaprt za komentiranje.