Večji nedrčki Push-up
Draga Pupa!
Veliko sreče pri iskanju. Jaz še navadnega ne dobim. Ko povem prodajalkam, da želim košarico E ali F pri obsegu 75 ali 80, začnejo vse samo prhati ali pa me začnejo buljiti v prsa. Včasih dobim kak model od Lisce, vendar je to bolj izjema kot pravilo. Izgleda, da imajo lahko lepe modrčke samo dekleta z manjšimi oblinami.
A kdo ve za kako trgovino z večjo (v tem in onem pomenu besede) izbiro?
LP!
Jaz imam tudi malo večje prsi(80 D)
Po take zadeve pa hodim v Avstrijo(imam srečo da sem blizu meje doma)…tam se ena gospa ukvarja s tem,da lahko preko nje naročaš izdelke iz raznih katalogov(Quelle,Otto,…)in sicer so to oni nemški-ta debeli katalogi(no kot pri nas da dobiš tistih par listov)
In si tam izberem…pa potem čez kake 3 tedne dobim.
Ponudba je zelo široka tudi za te številke,pa še modelov je ogromno.
Je pa res da je cena nekoliko višja(nazadnje sem dala za modrc 12.000SIT)
ja to je res problem,bi mogle en protest naredit!Inb zdaj jaz ko imam malo vecjo stevilko ne bom mogla meti lepega dekolteja,ker se za mojo velikost ne dobi Push-upa,tiste ko majo A ali pa B bodo imela pa super dekolte.Najraje bi si ga dala po meri delat.Sicer pa:v poletnem katalogu OTTO se dobi Push up modr stevilke A,B in C.Mislim da bom tam narocila!Pa-pa
res? to morm pa prov pogledat..čeprov jest mam d pa že v naprej vem da mi bo vse vn štrlel..ma kr neki…ja to sem tut jest hotla enkrat si po meri dat nadit modrc kle v enem šiviljstvu k delajo modrce pa to pa so me sam debel pogledal, kao kva se greš pa ti? pa da to pa ne, da nimajo takih mašin pa kr neki…brez veze u glavnem!
evo najdla clo eno stran in se prepričala, da se kej tazga da na tem svetu dobit…http://www.henryandjune.com/hj/default_b.asp
hm..tudi jaz razmišljam, da bi naročila kar prek kataloga…sam to mi povejte, tiste ki ste že kupovale tako…ali je ta način ok…mislim, pomeriš lahko šele, ko si že dal denar… ali ste z nedrčki iz kataloga zadovoljne?
pa še to…ali je katera šla pogledat, če imajo nedrčke z “našimi” košaricami v kakšnem red shopu?
Otto si lahko narocis na http://www.otto.shop.si
ampak bos dobla tanovga od jeseni,za tu nevem ce je push up,ker jaz mam poletnega.Lahko pa poklices k njim(s telefonsko kijo bos dobla v novem katalogu)in vprasa ce se imajo ta artikel.Puah up,velikost:a,b,c
barve:crn,marelicen,bel.Blazinice so snemljive.Ce se bos odlocila,mi sporoci,da ti poslej sifre,ampak min mors poleg velikosti povedat se barvo.Lep pozdrav