Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Večna vprašanja

Večna vprašanja

Tudi mene večno muči vprašanje, kaj mi pristoji in kaj ne… Visoka sem 168 cm, dolge roke in noge, širša ramena, če ne pazim na prehrano pa tudi malo napihnjen trebušček. Najbolje se počutim v oprijetih hlačah spodaj rahlo na zvonec in bluzi (puli), ki sega do srede bokov. Zelo rada bi nosila tudi krila, pa imam močna meča in dolgo stopalo. Prsi nimam velikih, vseeno pa kar obsežen prsni koš… Tko nekako atletsko, samo da ni dodelano, pa je malo oblazinjeno vse skupaj… Vaših predlogov bom zelo vesela. Aja, stara 31 let.
Hvala!

Draga Tatja!

Menim, da dilema obleči krilo ali ne sploh ne obstaja. Vprašanje je samo oblika, dolžina, material, modni dodatki (pasovi, čevlji, …). Izberete lahko krila, ki segajo do gležnjev (zaključek je lahko asimetričen) in so krojena v formi A ali pa zgoraj sledijo liniji telesa in se šele okoli kolen razširijo. Z dolžino krila »prikrijemo« močna meča, razširjeni spodnji del pa vzpostavi proporce z dolgim stopalom. Čevlji naj imajo mehkejšo obliko (predvsem sprednji del) in višjo peto.

Lep pozdrav, Suzana Šisernik

New Report

Close