Vedezevalec Blaž
zresnite se no… tip isce vedezevalce z lastnim spjem na ig oz. tik toku… jasno pove da ce. imas pojma te on nauči lepo prosim in vi to klicarite…
tak ti povem mam ljubosumno sestro, ki nima dosti info o mojem lajfu, jo pa vse zanima in kliče tudi tega in ga sprasuje… se enktat ji ni rekel kadar je klicala vi ste pa zlobna oseba, z neiskrenimi, mascevalnimi nameni, sp zbitatw info, da bi lahko potwm nagajali, nic vam ne povem…. ce bi bil v od vedezevalca vsaj za sedanjost bi ji moral to povedati, pa ni, ker nina pojma ocitno… niti za to ne da bi cloveka natancno orebral in njegove namene, kaj sele da bi znal prihodnost ti jasno povedat…. lepo prosim dejte pamet v glavo
dejte, 04.04.2023 ob 23:56
zresnite se no… tip isce vedezevalce z lastnim spjem na ig oz. tik toku… jasno pove da ce. imas pojma te on nauči lepo prosim in vi to klicarite…
tak ti povem mam ljubosumno sestro, ki nima dosti info o mojem lajfu, jo pa vse zanima in kliče tudi tega in ga sprasuje… se enktat ji ni rekel kadar je klicala vi ste pa zlobna oseba, z neiskrenimi, mascevalnimi nameni, sp zbitatw info, da bi lahko potwm nagajali, nic vam ne povem…. ce bi bil v od vedezevalca vsaj za sedanjost bi ji moral to povedati, pa ni, ker nina pojma ocitno… niti za to ne da bi cloveka natancno orebral in njegove namene, kaj sele da bi znal prihodnost ti jasno povedat…. lepo prosim dejte pamet v glavo
..se strinjam ni V od vedeževalca-sama gluma.
imamo pa nekaj dobrih kot primer; Tiana, Vlasta Strnišnik in Duška s Portala8).
Nobena od teh te ne nateguje, sem spraševal za ženo je rekla, da ima drugega že dolgo in naj jo opazujem-seveda sem prasico dobil. Tudi Miša iz 0904448 zmaga, je rekla, da otrok, ki ga pričakujem ni moj. Sem menil, zmešana baba, se na otroka navadim, pozabim na njeno svetovanje, ko se ob 2-3 mesecu otroka pojavijo slike, kjer je podobna najbojšmu prijatelju je nisem več smtral za zmešano. zdaj sem v reševanju, kaj je res in kaj ne.
Vsi so sarlatani. Ta nima pojma. Je napovedal nek potres v Sloveniji, pa še zmeraj ga ni, že dve leti ga ni od napovedi. Potem je zgrešil smrt neke starejše igralke madžarskega rodu za dve leti. Medalj pa letos na OI ni bilo pet, kot jih je napovedal, ampak tri. Pojma nima. Izogibajte se še romkinje “Rebeke”, ker pobira oziroma jemlje denar stran ljudem, lakomna je. Izogibajte se je. Aja, ta Miša. Sem misli, kako dobra je, je pa zanic. Nobene ženske nisem spoznal v uniformi, n nekih proizvodnih halah, kot je omenjala. Mogoče kakšna iskrica, pa še to je bilo za v pozabo. Glede neke operacije, da bo uspešna in da po po njej življenje določene osebe boljše, skratka da bo po operaciji ozdravela, ni bilo res. Operacija ni pomagala, oseba pa je po 8 mesecih umrla. Kdaj bom spoznal ljubo osebo? Zmeraj so bili odgovori čez tri mesece, pol leta ali leto. Leta pa minejo, pa še zmeraj nic. Ne verjamem več tem sarlatanom.
Ja, v ta vedenja teh vedeževalcev sicer ne verjamem, ampak skupaj s paraolimpijci pa je bilo začuda medalj res 5.
Včasih ne morem spati in preklapljam med kanali, pa sem ene parkrat naletela nanj in njegovemu razbijanju, kričanju in občasno tudi podlemu in arogantnemu govorjenju njegovim strankam, ki so mu PLAČALE, da ji nadira, skensla in prav rada bi videla, ali je res kdaj kdo dobil kak dobitek, ko jim številke zdeklamira.
Edino kar je uspešno, je verjetno mešanje kart.
Na paraolimpijce nisem študiral. No ja. Trumpa je tudi zadel, tudi jaz sem ga napovedal, včeraj se še namreč ni vedelo, kdo bo predsednik ZDA. Znam tudi jaz pogledati na karte, čeprav nisem strokovnjak za to. Vem za prihodnost nekaj o osebi, nekaj o drugih ljudeh, ki jih poznam. Morda tudi to, da je komu ostalo še par let življenja. Ampak pustimo zdaj to. Bil sem pri njemu v Europarku, je nekaj zadel. Nekaj kar je mislil o meni, in mi to tudi nakazoval, pa je zgrešil. Žal nisem “gej”. Je pa razumljivo, zakaj je o tem govoril. Tako, da. Zakaj ne pridete ljudje k meni, vam ne bi nič zaračunaval. Medtem, ko pa vas vsi ti obirajo do kosti. Aja, ne rad se hvalim, kot na primer nekateri drugi:” sem najboljši vedeževalec daleč naokoli, ki mi ni para itd.” Zase lahko rečem, da sem kot eden redkih v Sloveniji in v Evropi, ce je še komu to uspelo, ne vem, ki je našel in dosegel “nirvano”. Dosegel sem stanje, kjer karmicnih zakonov več ni. Škoda, toliko bi lahko o tem povedal, pa vas tudi hkrati preusmeril, kam se je treba obrniti. Pa nikogar ni, ki bi ga to zanimalo. Mimogrede, ne bi tega nobenemu povedal, razen kakšni sorodni duši, a ko pa ni nikjer niti ene sorodne duše, ki bi si rešila dušo, da se ta ne bi več nenehno in ponovno rojevala in umirala v raznih telesih. Res žalostno.