Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedeževalec Blaž

Vedeževalec Blaž

ne vem kdo je to ampak v petek je bil na radiu ga ga, hehe… Pač vedeževalec blaž, radio ga ga pa vemo vsi da je zelo  resen radio, saj tudi angelca likovič tam nastopa, obvezno  prinese paaatičko, hehe, občasno tud pacient, kučan pa še pa še znanih fac……

Hahaha seveda ja zelo ubogi revni bolani ga kličejo ja seveda aha.

Sem na YT gledala en posnetek da se nasmeješ do solz,

Gospa:zanima me ali me je moj mož prevaral, gospa vsa neki cmizdrava

Blaž, jaz tu vidim da ste ga vi prva prevarala aje to res?

Gospa, vsa v šoku nekaj menca in Blaž ja ali ne. Hahahaha. Svašta.

In to naj je ubogi reven folk ali neumen folk.

@Ne razumem

Absolurtno se strinjam z vami. On definitivno izkorišča ljudi v stiskah, ki se zatekajo k pomoči vedežavalca. Ampak on lahko to počne kakor hoče, zakon mu to žal dopušča tako pobiranje denarja ljudi.

Odgovor na objavo uporabnika
Samo_par_besed, 11.10.2022 ob 12:23

@Ne razumem

Absolurtno se strinjam z vami. On definitivno izkorišča ljudi v stiskah, ki se zatekajo k pomoči vedežavalca. Ampak on lahko to počne kakor hoče, zakon mu to žal dopušča tako pobiranje denarja ljudi.

Žal res. Samo časti si nikakor ne zasluži. Samo skrajen prezir zaradi svoje pokvarjenosti.

Ne, nič zakon to ne dopušča. Nihče nikogar ne sili v to. To so poneumljena ljudje ali nje rečeno, eni ljudje se gonijo za kes, eni kocka jo za kes, erni si naročijo masažo za kes enj pa kličejo v oddajo za kes ali ko bo partner prevaral u ne. Hahahaha ha, naivneži.

Naslov od tega tipa bi mi prav prišel.

V medijih je očitno narobe napovedal kako bo z vojno v Ukrajini in je očiten amater ter sramota za vse ki izvajajo te storitve in niso takšni amaterji. Ljudje pa ga še kar kličejo in mu nasedajo. Pa ja je kristalno jasno, da nima pojma, sam se je razodel.

Kakšno diagnozo ima on ? Poleg tega, da je gej ?

Tip je car: iz blesavih ljudi dobesedno sesa denar. Well, če so tok neumni kar naj.

Prijavil je grožnjo, da ga bodo kao fentali. Me peav zanima, komu bi se dalo ukvarjat z njim.

razkoš, 06.02.2016 ob 11:55

Tale Blaž živi čisti razkoš in nima samo dobrega avta, kot nekateri pišete. Ima še marsikaj. Ampak po drugi strani, zakaj pa ne? Meni se zdi pameten, ker zna izkoristiti bebavost ljudi, ki ga kličejo in se pustijo gladko nategniti.

Obstajajo res pravi jasnovidci, ki res imajo globok vpogled v človeka in tako človeku ni potrebno k šarlatanom hodit. Se je pa seveda potrebno prej malo o tem informirat in ne kar bum prvega poklicat. Če je folk tako malomaren do svojega življenja, svojih stvari, potem tudi ni čudno, da denar puščajo šarlatanom.

To, da nekdo nateguje naivne ljudi s svojim slabim vedeževanjem ni biti pameten, je bolj biti pokvarjen, ker izkorišča slabost drugih za svoj zaslužek. Dober vedeževalec napove prav, zasluži denar za pravilno napoved ali odkrito pove, da nekaj ne vidi ali ne more napovedati, nikakor te ne drži na liniji 090 dolgo časa, te preusmerja na druge linje 090 in ne odgovori na zastavljeno vprašanje, ovinkari in bluzi. To ni to.

A kdo ve, kje je studio od te oddaje od blaža?

Anonimno 4615, 21.09.2023 ob 23:06

A kdo ve, kje je studio od te oddaje od blaža?

Ja na Štajerskem po moje nekje. V Mariboru mogoče?

Pa kaj bi ti? Šla tja?

eden10, 16.01.2014 ob 21:35

– Kliče gospa, kako bo glede zdravja. Pove ji, da je vse super.
Ona odvrne da ni, ker ima multiplo sklerozo in več ostalih resnih težav. Blaž: ja to, ostalo je pa vse OK!
– Gospa pravi, da bi bila zelo vesela, če bi kaj zadela na loteriji in da bi bila pripravljena deliti znesek. On v bes, da je nekomu že povedal številke za šestico, oseba naj bi zadela 12.000, nakar ponovi: “mislite da mi je dal kaj? Mislite da mi je dal kaj? Mislite da mi je dal kaj? Nič, nič mi ni dal!”
(bežen pogled na splet razkrije, da tale Blaž vozi novi Audi Q7)

To je bilo ujetih 5min, ko danes preklapljam. Če je bilo to izrečenem v tem kratkem ujetem delu, se lahko le vprašam kaj vse “svetuje” sicer.

Vprašanje: kdo to dopušča in kako je to mogoče, da se dogaja?

Mene je Blaž iz četrtka na petek pokradel  pisi  reci za cerka 60.evrov.Saj sem čakal na vezi 20 minut v eter pa me niso spustili.Mafija….Na tv. pa se je drl zakaj  se ne pokliče.Pokradli so me…Vendar jaz grem naprej v javnost.Dobro so se zaščitili saj  ne obstaja št.gsm.Na tv ljubljana so mi rekli…..

Me zanima kaj se je zgodilo, ker ga že nekaj časa ni na tv niti ne ponavljajo oddaj.

Meni je bil zanimiv. Ne strinjam se z nesramnim obnašanjem in zavajanjem a sem gledala.

Če bodo ponavljali oddaje naj ne ponavljajo istih prosim v kratkem času, kot je bilo po navadi. Naj bodo stare vsaj eno leto.

V bistvu še premalo keša cukne za to kar farba narod. Glejte RKC, oni za svoje podobne čirule čarule še neobdavčeno pobirajo keš in še država jih financira in jim penzijo plača.

Tale vsaj od svojih 090 linij in s.p.-jev plača davke.

A noben ne dojame, da nič od tega ni res in so klici nameščeni?? On dobiva denar od oglasov in ogledov oddaje, ker so njegove oddaje zelo gledane. Nekaj tudi od tega, ko čakaš na liniji a nikoli ne prideš na vrsto in prej odložiš telefon, da ne dobiš velikega računa. Dajte no folk mal treznosti v glavo sj bi ga tržni inšpektorat že prepovedal, če bi tako nategoval ljudi tip je samo dober promotor in živi od tega ne pa od vedeževanja tako kot Murko ne živi od petja ampak od pojavljanja v medijih, s tem pridejo oglaševalci, reklame itd. in se, da dobro živeti.

Davorin gregec, 03.02.2024 ob 03:09

Mene je Blaž iz četrtka na petek pokradel  pisi  reci za cerka 60.evrov.Saj sem čakal na vezi 20 minut v eter pa me niso spustili.Mafija….Na tv. pa se je drl zakaj  se ne pokliče.Pokradli so me…Vendar jaz grem naprej v javnost.Dobro so se zaščitili saj  ne obstaja št.gsm.Na tv ljubljana so mi rekli…..

od tega on najbolj služi mastne dnarje,da ljudje visijo na linijah – v eter pa ne dajo nikogar, on se pa tam dere in razbija s tistim kladivom – zame je to kraja denarja ljudi… enako kot je kraja, da pokličejo v oddajo in vprašajo nekaj in se začne ta histerični tip dret,da on tega pa ne bo gledal, da naj ga tega ne psrašujejo, da on tega ne ve in jih vrže dol… itd.

In ljudje s tem, ko zadržuje ljudi na linijah najboooolj zasluži – zakaj pa mislite ,da ima tiste bedarije od urokov in ne vem kaj še vse  – kao hitri klici… da bsi mislijo,da so hitri klici, da bodo prišli notri v eter, se vsujejo na linijo in stojijo in čakajo v vrsti, dnar pa leti in itak je vse od tistih nekih ritualov grozni nateg pa sploh.

Da o njegovih vedeževalskih nesposobnostih pa sploh ne bomo.

Tip je mahnjen na dnar – pred časom je klicala ena,da je zadela na loteriji nek dnar in vidi njega mi boste dali kaj, koliko mi boste dali, režija zapisite si cifro… sploh ne vem kaj se dere,da mu nekdo, ki je zadel dobitek ni dal denarja, saj mu ga ni dolžan dati. Za tisto napoved cifer je dobil plačano mastne dnarje z božjastno drago linijo.

Prav obseden je z dnarjem, tega ne more skriti in to kljub temu,da živi že v luksuzu, še kar  bi od vseh očitno pobiral…

Pa je kdo, ki je prišel v stik z njim, bodisi prek 090 ali kako drugače (če prav vidim na njegovem FB profilu, ponuja tudi 30 minut vedeževanja za 36 EUR), pa mu je pravilno napovedal prihodnost?

Pravilnost napovedi, 02.05.2024 ob 18:34

Pa je kdo, ki je prišel v stik z njim, bodisi prek 090 ali kako drugače (če prav vidim na njegovem FB profilu, ponuja tudi 30 minut vedeževanja za 36 EUR), pa mu je pravilno napovedal prihodnost?

čisto pravilno je napovedal, da bo bedake obral za denar. Odkrito povedano, škoda je edino to, da tudi na take bedake, ki klicarijo na te vedeževalske linije, sonce sije.

Pika889, 28.08.2023 ob 14:40

Kakšno diagnozo ima on ? Poleg tega, da je gej ?

On ni gey. Ima punco, in se bo letos poročil z njo.. Lepotico.. Ima pa Blaž v lasti 200kv penthouse, zadnjič je bil pokazan v Robert Roškar insta.. Tip je zelo skuliran in super..

Ne verjamem tem sarlatanom. Najprej me je ena debela romkinja iz ljubjkane obrala za 600 evrov, ker naj bi bila neka karmicna magija z moje strani narejena. Ni edina, ki mi je isto povedala, sicer ji ne bi plačal toliko denarja. Pa še zdaj po parih letih ni nobene spremembe na bolje. Skratka kradljivka in sarlatanka. Naj si ji roke posušijo. Drugo z Betnave z Mb sem pa  sam opozoril, da na kartah vidim smrt drage osebe. Pa ni imela jajc, da bi moje domneve potrdila. Se več, zlagala se je, da to pomeni samo selitev in odtujitev od te osebe. A naposled so se moje domneve uresničile. Ta oseba je umrla zaradi bolezni, a sarlatanka ni imela jajc, da bi me vsaj malo opozorila in bi že v naprej vedel, zakaj se gre in da bi se pripravil v naprej ali pa bi celo to bolno osebo opozoril, kaj jo čaka in bi se še morda dalo kaj narediti ter preprečiti najhujše. Dol s temi sarlatani.

Če obstaja karma, bo ta človek nekoč zelo trpel.

Zala729, 02.05.2024 ob 22:07

On ni gey. Ima punco, in se bo letos poročil z njo.. Lepotico.. Ima pa Blaž v lasti 200kv penthouse, zadnjič je bil pokazan v Robert Roškar insta.. Tip je zelo skuliran in super..

če imaš v mislih barbiko, se fejst motiš 😀

ona je samo frendica 😀 in hodi z nekim hrvatom že leta in leta.

barbiedbeauty, 25.07.2024 ob 19:04

če imaš v mislih barbiko, se fejst motiš 😀

ona je samo frendica 😀 in hodi z nekim hrvatom že leta in leta.

Že ko je bila oddaja Idol, je bil viden pri bivšem sosedu, ki je gej. In drugo, ja zelo bodo trpeli takšni, ki si na nedovoljen način prilastijo takšne vsote. Delo, ki ga opravlja prihaja od višjih sil, s katerimi bo moral poravnati vse račune.

New Report

Close