Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vedeževalka

vedeževalka

Vsake toliko me prime, da bi šla k eni dobri vedeževalki povprašat, kaj mi prinaša prihodnost. Sem na prelomnici v življenju … bi mi pomagala?

Ste se že kdaj zateknli k njej? Dobra? Kje? Sem iz Ljubljane.

Ne, ne bo ti pomagala, kvečjemu ti bo speljala denar.
Zapomni si usodo si krojimo sami in samo od nas je odvisen potek življenja, razen če vmes ne poseže usoda.
Raje povej na kakšni prelomnici si in boš tukaj dobila pametne in manj pametne nasvete in to brezplačno:)

meni pa je pomagala, lahko rečem da mi je vrnila upanje v življenje… pred 10 leti sem bila pri eni v velenju, ki je bila res dobra, povedala vse točno za nazaj in naprej se je tudi že uresničilo. komu it pri taki množici (na žalost je tudi veliko bleferjev vmes) nimam pojma… mogoče bodo drugi kaj več vedeli.

Sama sem si tudi želela it, že vse življenje. Našla sem dve prijatlejici, ki sta ravno tako hoteli it, in smo šle skupaj.

Naneslo se je, da smo odkrile še eno, ki je baje najboljša, zato smo šle še k njej. Torej sem v obodobju enega meseca šla h dvema.

Povedale so mi isto. Verjetno imajo za samske 30 letnice pripravljene enotne odgovore. Rekle so mi, da bom kmalu (so povedale tudi približen rok) spoznala moškega, s katereim se bom poročila, da bova res zelo srečna….. pa da bom imela vsaj enega otroka.

Od tistikrat sta minili že dve leti…. jaz pa sem še vedno samska. Zato nič ne verjamem, da je kaj res.

Zato bolje, da tu gor pove o kakšni prelomnici je stvar, pa bo dobila brezplačne odgovore.

Miša- 0906809
Zelo dobra, se splača poklicat. 10-15 minut, pa pove vse prav, tudi za naprej.

Jaz pa ti toplo priporočam Kali, je krasna ženska, ki ti bo zagotovo dala odgovor na tvoje vprašanje. Preverjeno.

090 6669

Oprosti, sem pozabila napisati, mislim da dela samo dopoldne.

LP

Ne vem. Mislim, da sem enkrat klicala prav njo. Ne vem, če je iz lj, govorila je po ljubljansko mislim. V glavem bila je fer, direktna in ja marsikaj je povedala. Pa sem založila številko in je nisem več našla. Mislim, da bo ime pravo.

hehe tu si se pa mal zapletla :-))) Kako bo vmes posegla usoda, ce si jo sami krojimo? :-)))

hehe tu si se pa mal zapletla :-))) Kako bo vmes posegla usoda, ce si jo sami krojimo? :-)))[/quote]sori res sem se:)
Pravilno bi naj bilo Življenje si krojimo sa………….:)

Jaz osebno ti priporočam gospo Jovanko v Črnučah. Gleda iz kave. Gospa zadane vsee, ama vse. Njena št. 041/499 099. Cena pa je 40€

za “povej?”

Miša je iz Maribora.

Prosim, če ima kdo KONTAKT in izkušnjo z gospo Anico Čuvan iz Sav. doline (Polzela)…

HVALA 🙂

živjo, ker sem vidla da iščete dobre vedeževalce, jaz sem bila pri enmu fantu Samu v ljubljani v mostah, ki dela tko zase in nima določene cene ampak kolikor daš pač daš. mi je pa lepo povedal preteklost in prihodnost in se je že tudi nekaj stvari uresničilo. meni je zelo všeč ker ne govori nekaj v tri krasne ampak ti tudi razloži zakaj lahko pride do takšne in takšne situacije, jaz sem mu dala samo 10€ pa mi je pogledal v karte, pregledal energije, čakre… zelo zadovoljna, će bo katera potrebovala tel. (031-243-181)

lp

Sem bil pri Jovanki. Recimo, da sem v svojih vec desetletjih že bil pri kakšni kofetarci, ali karte bacačici… Vedno zgolj za zabavo in kančkom upanja, da bom od katere dobil potrditev o ‘nekaj več’. Kakorkoli, Jovanka iz Črnuč mi je bila ena zanimivejših. Najprej nekaj nakladanja iz datuma rojstva in imena ter priimka. Pač, numerološka razlaga številk (ste taki in taki, manjka vam to in to). Potem sledi branje iz kave. Ob tem popiše en A4 list, s simboli (imeni, številkami), ki jih kao vidi v zocu. Po naključju lahko izreče ime, ki ti kaj pomeni.., navaja pa tudi imena, ki jih ni v vašem življenju (npr. Mateja, Grega, Branko… št. 3, 11, 55…itd..) Kljub vsemu je zanimiva. Zadene nekatere stvari. Npr.men ni rekla, da klavir igram. Znancu je. Lepo mi je zadela, na katerih področjih imam težave in v katero smer bi lahko kaj reševal. Kakorkoli, meni je bila zanimivejših. Ne sprašuje dosti…bolj v šalico gleda in govori. Brez snemanja ne boste vedeli ama baš ništa. (pa fajn je , če srbsko razumete) Lp

Ja hvala, podobna zgodba, ko nekaj slisis potem pricakujes in se ti odmika, zato je boljse da nic ne ves, ko spustis se tako in tako zgodi nekaj

New Report

Close