VEDEŽEVALKA ANA JAMNIK IZ MEDVOD/DOMŽAL
Živjo,
a je kdo bil pri tej vedeževalki Ani Jamnik, dela pa v Medvodah – Goričane oz. tud v Domžalah, stara je okoli 70 let. Povedala mi je kar zanimivih stvari, ne ravno vse brilijantno. Edino kar vem da se ni zmotila je začetnica moje mame. 😉 Slučajnost ali…? :))
Je kdo od vas bil pri njej? Ali res zadane ali pa tok dobro pozna kako teče človeško življenje? ;))
Bila pri njej 2x ….. 18 let nazaj. Se je kaj uresničilo…. meni žal čisto nič.
Se mi je zdelo da iz njene štorije ne bo nič, vsaj iz dobre ne, a upam da tudi iz slabe ne. 😉
Hvala za odgovor 🙂
Pozdravljeni!
Poznam ogromno oseb, ki so obiskale ga.Ano. Med drugimi sem jo obiskala tudi sama. Žal sem bila razočarana, ker me je vseskozi nekaj spraševala,da je lahko odg.na moje vprašanje.
Nikoli mi ni ničesar ugotovila, govori kar nekaj, kar je realno v življenju.Jaz jo v imenu mojih kolegic in kolegov ne priporočam.Pa še ugodna ni ( cena je 25 eur). Podam samo mnenje, odločitev pa je odvisna od vsakega posameznika!
Absolutno priporočam-o, samo Stanko iz Postojne. Pišem v imenu 9 prijateljev
Črni angel,
te lahko vprašam, ali se je tebi/tvojim prijateljem zares vse uresničilo od Stanke?
Bila sem pri njej 2010 marca, pa mi je napovedala službo spomladi 2011 – kar se je res uresničilo točno tako kot je napovedala (mesec, osebe, nenavadno obliko zaposlitvenega razgovora).
Stanka mi je tudi napovedala da bom konec leta 2010/začetek leta 2011 spoznala usodnega življenjskega partnerja in ga tako opisala, da ji sploh še danes ne verjamem, da bom takega spoznala. Saj veš, če ti nekdo napove, da boš spoznala in se postarala z visoko izobraženim moškim v uniformi, leto dni starejši, glavo višji, temnejših las, svetlih oči, oh in sploh atraktiven, neverjetno dobrega srca in duše…ja madona, takšne moške še v Hoollywoodu niso posnel.
Sicer pa se je od Stanke res še drugo uresničilo (mamin padec/zlom kolka; vnetje mojih ušes; okvara avtomobila; vse v zvezi izobraževanjem, itd.). Sicer so to “malenkosti” zame, ker tisto kar je zame z njene strani “prelomnega” v njenih napovedih je selitev leta 2012, moški, uresničitev mojih začrtanih želja v karieri (Stanka pravi, da se bo to definitivno uresničilo, ker to je moje poslanstvo) itd. Torej, če se vsaj ena izmed teh slednjih naštetih zadev uresniči, potem bom res presrečna.
Zato če te lahko Črni Angel prosim, mi lahko poveš kaj takega prelomnega se je po Stankinih napovedih tebi uresničilo?
Hvala za odgovor vnaprej 🙂
ALI RES UGANE, pol pa kar lepo doma čakaj tega princa, če je ona rekla da ga boš spoznala, pol to sploh ni dilema…ne hodi nikamor, doma lepo čakaj, ker se ti lahko kaj zgodi, saj veš-nesreča nikoli ne počiva.
Ona zadene vse in prima-asica SLO.
Večkrat prepričljivo useka fino fajn zelo mimo….
Robi,
nisem ga spoznala in verjemi takega, kot je Stanka napovedala, ne bom NIKOLI spoznala, kot sem rekla, takega še v Hoollywoodu niso posnel, kaj šele v življenju spočel. 🙂
Mislim, na svetu ne obstajajo ideali, ne v ljudeh, ne v stvareh. Tako kot ima vsak proizvod v trgovini svoje slabosti in prednosti, tako jih imajo ljudje.
Samo naša napaka je, da vedno prvo pogledamo prednosti in ko odkrijemo slabosti, nas človek mine. To je absolutno narobe. Če gledamo slabost kot slabost, potem je slabost še večja, kot se nam zdi. To sem odkrila pri sebi, ko mi je šla moja slabost, tj. “perfekcionizem v poslu”, toliko na živce, ker sem zaradi nje imela samo skravžljane živčke, da sem si rekla, zdaj pa temu stop. Potem sem videla, da se brezveze sekiram, da je bistvu to moja prednost, ker kar naredim, naredim super dobro, kar pa ne, pa že dokončam drug dan. S tem sem spremenila celotno svojo delovno klimo na sončka. .)
Zato nobeden od nas nima samo dobrih ali slabih stvari, ker se le-te nenehno dopolnjujejo, spreobračajo in prerojevajo.
Tako da ne čakam na moškega iz Hoollywooda, ne doma, ne nekje v družbi, ampak čakam, da bom pač nekoč in nekje spoznala moškega, ki se bom z njem imela enostavno fajn. Pač, da nekoga lahko spoznamo, mu moramo dati tudi priložnost. Kako pa bomo vedeli, kdo se prilega našemu srčku in duši, če mu ne damo priložnosti. 🙂
Saj nobeden ne hodi vedeževalkam, da od njih sliši zgodbice in gre potem ajati in čakati, da ko se zbudi, da ga vse zraven postelje čaka. Vedeževalkam gremo za hec, da je slajša kavica med prjatli, ko se smejemo ko nam je neka vedeževalka buče prodala ali pa se kakšna neumnost uresničila. Je pa res, da ko se počutimo prazne, brez volje, brez upanja, pa se potiho v sebi spomnimo na vedeževalkine besede in si rečemo “oh, ko bi vsaj tako bilo”. 🙂
Toda če si nekaj v življenju želimo imeti, potem moramo res za to tudi kaj postoriti. Vsaj meni v življenju ni nič podarjeno, razen verjetno dediščine po starših. 🙂
Robi, a ti si bil pri Stanki? 🙂 Oziroma si sploh bil pri kakšni vedeževalki/jasnovidki? 🙂
Nisem bil pri nobeni, ker me ne zanimajo njihove blodnje.
Svoje mnenje sem napisal tu:Vedeževanje
To je res. Kot sam pravim, mora človek sam pri sebi postaviti meje. Dokler vidiš smisel v sekiranju, se sekiraš, ko pa spoznaš, da ti to le škodi, pa v sekiranju več ne vidiš smisla.
To je fajn, če lahko na vedeževalkine besede gledaš tako neobremenjeno. Problem je, če človek preveč pričakuje in preveč resno jemlje tisto, kar pove.
Neko upanje ali vizijo h kateri težim, pa si lahko tudi sam ustvarim, brez tega, da plačam šlogarco. 🙂
Če je vse v naprej določeno, potem ni svobodne volje, potem obstaja le usoda, ki nam preprečuje svobodo izbire, potem je vse determinirano, zacementirano, potem ne moremo ničesar spremeniti, potem smo roboti, ki izvršujejo in se ravnajo izključno po programskih ukazih.
Glede tega obstaja kar nekaj različnih mnenj in teorij…Katera je prava, nihče ne ve.
Sam nekako izhajam iz prepričanja, da v tem vesolju ni nič absolutno ločenega in da je realnost le vsota vseh delčkov tega vesolja, ki delujejo usklajeno med katerimi vladajo različne sile, ki vplivajo eden na drugega.
Človek je prav tako del enotnega vesoljnega delovanja. Kar pomeni, da ni nič našega..Tudi naša svobodna volja, je posledica medsebojnih vplivov. Občutek ločenosti prihaja od tega, ker imamo omejeno zavest. Saj se zavedamo le procesov, ki nam jih posreduje telo..Večina ostalih vesoljnih procesov, pa nam je seveda skrita.
Bolj kot imamo razširjeno zavest, bolj se zavedamo, da smo eno z ostalim bivanjem.
Glede tega obstaja kar nekaj različnih mnenj in teorij…Katera je prava, nihče ne ve.
Sam nekako izhajam iz prepričanja, da v tem vesolju ni nič absolutno ločenega in da je realnost le vsota vseh delčkov tega vesolja, ki delujejo usklajeno med katerimi vladajo različne sile, ki vplivajo eden na drugega.
Človek je prav tako del enotnega vesoljnega delovanja. Kar pomeni, da ni nič našega..Tudi naša svobodna volja, je posledica medsebojnih vplivov. Občutek ločenosti prihaja od tega, ker imamo omejeno zavest. Saj se zavedamo le procesov, ki nam jih posreduje telo..Večina ostalih vesoljnih procesov, pa nam je seveda skrita.
Bolj kot imamo razširjeno zavest, bolj se zavedamo, da smo eno z ostalim bivanjem.[/quote]
Kaj konkretno misliš s tem, kak nazoren primer, ko govoriš o razširjeni zavesti?
Samospoznavanje.
S poznavanjem, da usoda ni nekaj neodvisnega, ampak, da si sam svoj kreator. Si vzrok in posledica.
a vi res verjamete v pravljice??
najboljše so mi tiste pošlji sms in zvedel boš kakšna je tvoja prihodnost…ha ha ha
Živjo!
Ali je že bil kdo pri vedeževalki Ani iz Goričan (Medvode)? Koliko kaj zadane?
Jaz sem bila 1x, za nazaj mi je veliko stvari povedala točno, tudi glede družine je zadela. Za prihodnost se je nekaj stvari že uresničilo nekaj še ne.. Predvsem glede partnerja in službe se mi ni še nič uresničilo.. Kakšne izkušnje imate vi?
Lp
Vsi, ki hoditek vedeževalkam, jasnovidkam; a se zares niste nikoli vprašali, zakaj te ženske ne zadanejo npr. 90M na Eurojackpotu ali kakšno drugo bajno vsoto na loteriji?
Če jim morala to preprečuje (ponavadi je to en tak njihov beden izgovor), zakaj potem ta denar, ki bi ga lahko zadele ne dajo v dobrodelne namene, pomoč potrebnim, revnim?
Priporočam uporabo možganov!
jasnovidci in vedezevalke so samo nadomestilo za psihoterapijo.
Forum je zaprt za komentiranje.