Vedeževalka/jasnovidka Mira Selimovič v Cerkljah – telefon v 2015
Pozdravljeni.
Videla sem že več tem o jasnovidki Miri iz Cerkelj na Gorenjskem in jo že nekaj časa skušam priklicati na navedeni stacionarni telefon, vendar je številka izključena.
Ima morda kdo mobitel ali pravo stacionalno številko?
Vnaprej se zelo zahvaljujem za kakršnokoli pomoč. 🙂
Jaz nimam dobrih izkušenj z gospo. Razen slabega priokusa ob izgubi 200 e.
Takšne buhtelne bi morala gospa obrati za 500 € in ne 200.
Ce imas racun lahko reklamiras. Ce nimas lahko zagrenis zivljenje….
Obiskovanje vedezevalvec pa je po mojem mnenju nadomestek za obisk psihologa. Za americane je to skorajda narodni sport. Pri na pa slogarce kasirajo za isto stvar.
Kako imaš lahko slabe izkušnje z vedeževalko? Ker ni izpolnila tvojih pričakovanj glede prihodnosti?:)))
Ma jst bi takšnim, ki obiskujejo vedeževalke, še več računala.
To moras vzeti za stos. Sem bil in … pravzaprav poznam 2 in nic se ni uresnicilo. Verjetno sem izjema in pri drugih vse uganejo 😉
Vzemi to kot ogled kino prestave. Ok, 200 EUR je malce prehudo. Po mojih informacijah so cene okoli 50-60 EUR. In … ja dobr jim gre. Bi se se sam pridruzil pa ne vem kje naj opravim izobrazevanje in strokovni izpit 🙂
Seveda ne rabis, saj imas MON 😉 SKupni imenovalec g. Anderson 🙂 Povsod se sadijo rozce.
Res je.
Za teh 200 evrov ti menda tudi – kot dokaz, da dejansko ve vse o tebi – odpredava vse o tvojem sorodstvu in podobno. Torej stvari, ki jih itak že veš.
Jaz sem imela v sorodstvu žensko, ki je brala iz usedline, in je to počela na žurkah, ampak jaz nisem nikoli želela tega. Če bo vse v redu, super, če bo kaj narobe, se bom pa s tem ukvarjala, ko bo nekaj narobe, ne pa, da se sekiram na rezervo. Ona mi je dala čisto prav 🙂 Ampak kar je pa napovedala dvema kolegicama, se je dobesedno vse uresničilo, dvema pa praktično nič. Sem pa nekje prebrala, da tudi ti svetovno znani jasnovidci uganejo včasih, ampak v spominu ljudi ostanejo samo uspešne napovedi, medtem ko zgrešene napovedi očitno z veseljem pozabimo.
Za 200€ ti dam jaz svojo številko, pa ti sprašuj kar češ. Bova že našli kak smiselen odgovor 🙂
žal ti pozno odgovarjam, ker sem šele sedaj videla temo, ampak če ti kaj pomaga:
068 121 268 (od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure) – vprašaš tule
http://www.zimskitulipan.si/narocilo-knjig.html
Forum je zaprt za komentiranje.