vedeževalka
Pred nekaj dnevi sem bila pri vedeževalki, ki je tudi neke vrste bioenergetičarka. Na meni je naredila nekaj tretmanov, mi dala neko vodo za spit in dobila sem zapis z čudnimi črkami. Ta zapis na papirju naj bi bil za mojo srečo. Potem pa sem od nekoga drugega slišala, da se ta ženska ukvarja s črno magijo in sedaj me je začelo skrbeti, ker jaz o tem nič ne vem. Če ima katera s tem izkušnje me zanima kaj naj naredim oz. kaj sploh to pomeni črna magija.
Hm… Od vseh čudnih ljudi, kisem jih jaz srečala v življenju, in pri tem mam neverjetno srečo res, sem enkrat spoznala enga tipa, ki mi je bral misli dobesedno, ampak sam ob polni luni. In se ga raj izogibam… In mi tud še danes ni jasno, kako… Ker vedeževalka ti že nakej ugptovi, ne vem, kako, … Zanj so isto rekli. Zato se s takimi stvarmi ne ubadam več. Sam nikol ne veš, s čim se igraš. Ne razumem pa, zakaj bi ti hotu, en ki te ne pozna škodit.
mirček, zdej bom neki vprašala, ampak ne misl da se delam norca… a se kej drugač počutiš od “tretmaja” pri tisti coprnici? če je vse po starem, potem te res nima kej skrbet. po moje je to en sam lari fari.
Slisala sem tole.Pa vedi, da jaz u to ne verjamem!
Baje ti nic ne morejo, ce nimas nic njihovega, ne phona nekje napisanga na listu, ne drugih besed, nicesar kar bi ti dajalo vedet za njih.Ti imas baje njen list papirja, znebi se ga, baje ga moras zazgati in s tem bos unicila tisto povezavo, da bi ti lahko skodovali.
To so besede nekoga, ki je imel slabe izkusnje s crno magijo.Jaz sem se vsemu temu smejala, mene to ne gane, jaz v to ne verjamem, nekateri pa vedo povedati se marsikaj zanimivega o crni magiji.
Skratka ne verjemi v to in unici vse kar si dobila od nje tudi telefonsko stevilko vrzi ven iz imenika.Unici vse in tako bos baje varna.
Tud sama sem imela podobno izkušnjo! Takih se raje izogibaj. Tisti, ki se ukvarja z magijo ti lahko škodi ali koristi. Tud sama nevem zakaj bi ti nekdo ki te ne pozna hotel žal a tako je. Enkrat smakrat mi je tujec bral iz kart (vedeželavl). Vse kar mi je napovedal se je zgodilo v roku enega leta. Kot dobro tudi slabo. Jaz sem se le smajala ker nisem verjela “napovedim”. Ko se je vse zgodilo, sem se spomnila na to branje kart!!!
Odvisno od posameznika. Ne verjamem v vse a nakj je res na tem. Pa še to en kolga je pred kratkim povedal, da se je kod mlad fant zanimal oz. preučeval magije in vere. Poudarek MAGIJE-vračevirje. Dobila sem strah pred njim, saj je mal preveč povedal. Sedaj se ga raje izogobam. Menda lakho nekdo ki se ukvarja s temi zadevami ve samo eno stvar o tebi, pa ti naredi celo polomijo.
Nočem te strašiti ampak po tem kar sem sama doživela, se raje umikam takim.
Pa lep pozdrav
sreca
Draga Mirček!
O tem vem kar precej. Piši mi na e-mail, če te zanima, kako sem sama ubežala magiji in se pred njo zaščitila. K bioenergetikom in vedeževalcem nikar več ne hodi! Tudi verjemi jim ne, pa čeprav tudi kaj uganejo, ker Ti ne veš, da potem nekdo vodi tvoje življenje, da bi se vse tisto, kar so napovedali uresničilo.
MIRČEK TI SI MAL PAJACKA
MIRČEK ZAKAJ SE NE UKVARJAŠ Z BOLJ PAMETMIMI STVARMI.MISLIM,DA BI TI TO BOLJ KORISTILO.
MIRCEK!
Mislim,da je najbolje,da prideš v Irish pub,tam se ga napijemo,potem imaš pa mačka namesto črne magije.Mislim,da se ga boš lažje rešila.Samo po službi,ne med službo.
Crna magija je dalec od tega, da bi se clovek z njo zaj… To je namenjeno vsem tistim, ki so dajali na mircino vprasanje po mojem mnenju neprimerne odgovore. Po netu in knjigarnah dobis kup knjig na to temo. Je kdo od vas kdaj slisal, da se je George Orwell ukvarjal s crno magijo?
Mircek, ne vem, kaksen nasvet bi ti dala, ampak ljudje posegajo v zivljenje drugih bolj, kot bi smeli. Tudi sama imam eno tako izkusnjo za sabo in ni bilo lepo. In pravzaprav bi raje videla, da se s tem ne bi nikoli srecala. Vcasih v vse skupaj podvomim, potem pa pride kak dan, ko se zgodi kaj nenavadnega.
Upaj, da je bila tvoja carovnica le kvazi carovnica. Vrzi stran vse, kar ti je dala. Lahko tudi v tekoco vodo. ne sprejemaj zascit in talismanov. Zivi svoje zivljenje brez nasvetov drugih, kajti le tako se bo zgodilo tisto, kar ti je zapisano v zvezdah. Ne posegaj v zivljenja drugih in ne dopusti, da drugi posegajo v tvoje zivljenje in krojijo tvojo usodo bolj, kot je normalno.
Forum je zaprt za komentiranje.