Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vedeževanje

vedeževanje

ali ste bili že kdaj pri vedeževalki,ali ste bili z njeno napovedjo zadovolni,imam namreč željo da bi jo obiskala,pa mi vi svetujte kam se naj obrnem

To kr una reče ni res. Vedeževalka je ciganka, ki pač govori stvari ki so logične al pa dobre. Nč ne pogleda v prihodnost pa podobno. Lahk jo pa tud sprobaš. Kakšn trik ji postav pa bo zafušala.

Obstajajo dobre, a so izredno redke. Večina jih žal blefira in od ljudi v stiski izvablja denar ali pa precenjuje svoje sposobnosti. Sama imam tudi dobre izkušnje. Težko razlagam podrobnosti, a ena od njih je precej natančno opisala osebe v moji bližini(npr. poklic in področje delovanja, njihov odnos do stvari in dogodkov v njihovih življenjih in nasploh), njihovo življenjsko pot, pa tudi precej natančne podatke iz življenja mojih staršev, pa ni šlo ravno za standardne zadeve. Tudi glede prihodnosti opažam, da se marsikaj, na kar me je opozorila,počasi udejanja.

gozdna maja nam zaupaš pri kateri vedeževlki si bila?

Se popolnoma strinjam z gozdno majo. Tudi jaz imam zelo dobre izkušnje z nekaterimi vedeževalkami in so mi zelo pomagale v nekaterih situacijah in celo pri odločitvah. Dve sta me v zelo kritični situaciji na primer opozorili, da naj se po pomoč obrnem na eno osebo, ki ima položaj (obe sta jo videli, popolnoma neodvisno druga od druge) – če me oni ne bi toliko spodbudili, tega ne bi storila, a ker sta namignili, sem poskusila – in to me je v kritičnem trenutku dobesedno rešilo iz popolne krize, ker me je točno ta oseba rešila iz situacije (pa si nisem mislila, da me bo).

pa še je takih stvari – ene so res dobre, treba pa je stvari gledati v specifični situaciji in ne predaleč naprej. In seveda imeti vedeževalko, ki ve, kaj dela – te pa je RESNIČNO težko najti.

Moja pozitivna izkušnja: Mira Selimovič iz Cerkelj. Priporočila bi tudi Stanko iz Postojne.

Mira je zakon, a baje da je zdaj blazno draga – je to res?

A so to Cerklje na Gorenjskem?

kako priti v stik z Miro iz Cerkelj

Kolikor vem:
Emira Selimovič Elersič ,tel.:(04) 252 80 10, Janeza Bobnarja 10, 4207 Cerklje

Samo baje da je cena kar zasoljena, če kdo ve, naj poroča.

Ali ima kdo telefonsko številko od Stanke iz Postojne??

jaz nimam pojma kakšne so cene za obisk vedeževalke če katera ve naj napiše (vsaj približno)

20-40 evrov, za Miro sem slišala da 150(!!!). tako da preverjam, če drži:)

(05) 726 14 15 – je pa treba biti vztrajen.
Cena za Miro pa je res 150 Eur.

to za Miro je pa res too much

Ja, škoda da je Mira tako draga, jaz bi sicer takoj šla. Pred leti sem bila dvakrat in obakrat me je fascinirala. samo takrat je bila cena še sprejemljiva, sedaj pa…khm, jaz ne morem:)

Samo vem pa, da sem prvic samo nemo gledala, ko mi je govorila o mojem življenju – Mira je bila moja prva vedeževalka sploh, sem šla bolj za hec kot zares, nesmrtno zaljubljena v enega tipa, ha, ha, Mira je točno govorila kdo je koga klical, kolikorat in zakaj, kaj je kdo mislil, rekel, he, he. Sem samo gledala. potem pa še vse detajle okrog moje družine, kariere, še enega tipa iz tujine je videla, da misli name, ko ga še omenila nisem (je bil res eden).

In tudi napovedala, da se bom nesmrtno zatreskala v drugega, kar se mi je zdelo takrat NEMOGOČE, NITI POD RAZNO, pa sem se res in to točno v tistem mesecu, kot je napovedala:))

Skratka, je bila vredna denarja in vem, da k njej hodijo zelo znane slovenske osebnosti…Samo 150 evrov je pa res tu much. Samo očitno ima stranke:)

Če je kdo kaj na sveže bil pri njej, naj kaj poroča, če je še tako dobra:)

No, sicer nočem, da tole zveni preveč kot reklama, a jaz sem imela tudi zelo pozitivno izkušnjo z gospo Edito iz vedeževanja Delfi. To po telefonu sicer. Ampak samo z Edito.

Tudi jaz sem bila pri ga. Miri v letu 2006, zgolj iz radovednosti, vendar me je zelo presenetila. Dogodke iz preteklosti mi je secirala z veliko natančnostjo, podrobnostmi, ki jih ne moreš ugotoviti kar tako, na pamet. Glede prihodnosti se napovedno tudi uresničuje (tako vsebinsko kot časovno). Glede na to, da v imeniku nima več objavljene številke, me zanima, če ima kdo njen gsm?

Mene pa zanima, ali ima kdo izkušnje z vedeževalko Damiro?

Mira sedaj za 1 uro računa 200€ …

Jaz bom tako povedala…nikoli ne bom sla k vedezevalki, ki toliko racuna, ker to zame pomeni, da ne opravlja svojega dela s srcem in ne jemlje tega daru kot pomoc ljudem, ampak jo je denar lepo obvladal in cilja samo na populacijo, ki si lahko to privosci, marsikdo pa si ne more.
Sama imam zelooo dobre izkusnje z vedezevalkami, ker se ravnam po intuciji in grem k tistim, ki racunajo toliko, kolikor si sposoben dati.
Hodila sem k eni stari gospe, ki je tocno vedela, zakaj prihajam in v nulo uganila mojo preteklost in lastnosti mojih starsev, tudi zelo banalne stvari in ni hotela vzeti vec kot 1000 bivsih tolarjev. Na zalost je preminula.
Zdaj hodim k drugi gospe, ki je na vozicku, res si vzame cas, vse jo lahko vprasas, kar se ti porodi v glavi, ugane itak tocno tisto, kar te je zanimalo, pa ne smes nic govoriti o sebi. Res je fenomenalna. Zadnjic sva sla celo oba z mojim dragim, cel dan ni prisel k sebi, ker ga je prebrala kot odprto knjigo in je bil tako navdusen, da bo ziher se sel z mano:)

Tara Zoja, a mi lahko poveš, h keri gospe to hodiš in iz česa šloga ter s kje je doma?

slabe štiri leta nazaj je šla moja sestra k vedeževalki, nekaj mesecev kasneje moja mama in še nekaj mesecev kasneje jaz.
Pa sem spet šla k njej 14 dni nazaj.
Vsakič je povedala isto.
Moje otroke je vsem trem enako opisala (nas ni prepoznala – vsaj ni rekla, me pa tudi ne), odnose v naši družini je enako opisala in kar je napovedala se je 80% uresničila.

Na zadnjem obisku mi je vse spet enako opisala. v prvih dveh minutah je že vedela kolikokrat sem rodila – pa je vedela samo ime.
Sina je pa tako dobro opisala kot bi bil njen in da ga pozna že celo življenje.

Ne vem, meni je bilo že kar shrkljivo. Mogoče pa ima tako dober spomin.

Je pa v LJ na Viču. Njena cena pa je sedaj 60€

Brina002 -a gre za vedeževalko Lili? Moji prijateljici je čist sfalila …edino, akr je vedela, je vedela opisati osebo …

Bere iz kave in je doma v Mariboru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close