vedeževanje
No pa naj še kdo reče da ljudje nimajo denarja za neumnosti.
Poznam eno bejbo, ki je šla k vedeževalki in ta ji je o nekom, ki ga ni nikoli videla, povedala toliko bedarij, da glava peče!!!!+
Tara Zoja, a mi lahko od te gospe iz Mb na mail pošlješ njeno kontaktno številko. Ful bi ti bla hvaležna.
Tara Zoja, a lahko tudi meni pošlješ kontaktno številko od te gospe iz Mb na mail: [email protected]
Hvala
Mislte da maja te ženske nadnaravne sposobnosti al kaj. Kolk evrov gre za prazen nič… Zato ker vam neka samooklicana vedeževalka napove vašo osebno prihodnost, ki se ravna po lastnem filingu zj pa al zadane al pa ne. POve vam ravn tist kar hočte slišat in glede kakšno moč majo misli še nevede vplivate na vse skupaj. Punce, vsak človek ma tolk moči da pride v stik sam s seboj in vsak ima toliko moči da reši svoje probleme… ni mi pa jasn kako lahko nekomu date 200 € in mu slepo vrjamete! in to kar po telefonu! sicer pa to je vaše življenje samo mal razmislte! Nekateri komaj preživijo drugi pa se valjajo v dnarju zaradi naivnost ljudi !
zanima me če je kdo biu pri vedeževalki Stanki v Postojni. Če je vsaj na pol tako dobra kot Mira? Pa kakšna je cena(vsaj približno)?
lp
Živjo!
Prejšnji mesec sem bila pri vedeževalki Stanki v Postojni, ki računa 15 EVR. Težko rečem, če je dobra, ker govori samo za prihodnost, ki se še ni zgodila, slišala sem pa veliko dobrega o njej. BOmo videli. Glede Mire moram rečt, da me je veliko bolj fascinirala (vsaj kar se tiče preteklosti – res noro, tudi cena je menda zdaj nora – 200 EUV), medtem ko prihodnost ne more časovno opredeliti, oz. je neke dogodke časovno opredelila že za 2 leti nazaj in se še ni zgodilo. Nekatere iste dogodke sta mi obe, tako Stanka kot Mira napovedali (spet nič časovno), kar se tiče ljubezni mi je Stanka napovedala drugega moškega kot pa Mira. Tako, da bomo videli, katera ima prav in katera nima.
Lep pozrav
Aha hvali ti za odgovor Se moraš naročit pr njej in kam jo moraš poklicat. IZ česa pa ti stanka vedežuje(karte, kava,…)?Kje pa je točno v Postrojni? upam da bi mi vsaj kej prou povedala.
Lp
Imam izkušnje z vedeževalko Damiro. Res prijetna in vsevedna. Pove ti za nazaj in za naprej.
No da končam to zgodbo. Po dveh urah prijetnega vedeževanja in klepeta je ona meni morala plačati 400€.
O, potem sem jaz še poceni v primerjavi z Miro. 🙂
Punce, če imate težave, lahko pogledate na moj blog, kjer imam post”vedeževanje” in lahko zastonj postavite vprašanje.
Za resne težave, pa me lahko pokličete na telefon ali mi pišete na mail.
Sicer sem prerokinja, a se ukvarjam tudi z vedeževanjem.
Lp, vsem 🙂
Tara Zoja,
vsako delo se mora plačati. In vedeževalka je po – klic, tako kot je po – klic kuhar, učitelj ali karkoli, ki ga človek dela, da pomaga ljudem.
Da daje, mora tudi dobiti energije. Ki jih pač dobi v denarju. Saj ima tudi ona želodec in potrebo po hrani kot vsi ostali ljudje.
Nekateri imajo pač take cene, drugi drugačne.
Sama tudi računam: od nič do kolikor mi je kdo pripravljen dati.
In svoj po-klic opravljam zelo resno. Rešujem pa tudi zadeve, ki so vredne tudi življenj. In cena, ki jo računam, ni primerljiva s tistim, kar lahko nekdo zaradi tega reši.
A štekaš?
Najbolj smešna vprašanja postavljajo mladostniki, in take odgovore lahko tudi dobijo. A je veliko več pomembnih vprašanj v življenju kot le katera simpatija je komu blizu 😉
Jaz dam nekaj na to, ke rsem imela dobro izkušnjo. Bila sem pri Lili na Viči – 60€ Kar 2x. Meni se zdi izredna. Pri njej sem bila pred šestimi in tremi leti. Zadnjič mi je dejala, da se bo v roku treh let zgodila med nama z možem huda preizkušnja, ki jo bova zelo težko premagala. Da bom vse izvedela in se nimam česa bati. Da me čuva tretje oko. Takrat se mi ni pripeljalo, zdaj pa točno vem–varal me je!!!!Zveza na psu, pa se počasi krpa.
Gospa Damira je super vedeževelka. Napove ti vse za nazaj in tudi za naprej.
Da končam to zgodbo, Odpravila sem se k Damiri. Po prijetnem vedeževanju in klepetu, mi je ona po dveh urah plačala 400€.
Gospa Damira je super vedeževelka. Napove ti vse za nazaj in tudi za naprej.
Da končam to zgodbo, Odpravila sem se k Damiri. Po prijetnem vedeževanju in klepetu, mi je ona po dveh urah plačala 400€.
Ma to je zame lari fari. Skoraj vsakemu paru si upam napovedat, da bo šel čez težjo preizkušnjo. To pa lahko pomeni marsikaj…
Mi pa ni jasno, zakaj konkretno ni povedala da ti bo tvoj roge natikal, saj zato gre najbrž človek tja, da kaj izve. To palamudenje ni ne tič ne miš.
lilyta a lahko kakšno številko od gospe Edite, da jo tudi jaz pokličem? Please!!
Draga vlatka,
naj te prvo spomnim, da vedeževanje in kuharstvo nimata nobene povezave, za kuharja se izučiš v srednji šoli in imaš SŠI, za vedeževalca pa ne obstaja nobena izobrazba, če je res dober in “tapravi” ima oz. mu je dan naravni dar oz. talent, da lahko vedežuje brez, da bi se za to moral kaj učit.
Res pa je, da so tudi oni samo ljudje in, če se s tem profesionalno ukvarjajo potrebujejo plačilo za svoje delo, saj vsi vemo, da država hoče svoje, pa položnice in še in še…
Jaz osebno pa nikoli ne bi šla k vedeževalki na “črno”, in ji plačala niti 10 kaj šele 200 eur, ste morda kdaj pomislile, kdo je oseba kateri boste razkrile svoje osebne probleme….ali upošteva vedeževalsko etiko?????? Vseh, ki napovedujejo smrt ali bolezni se je treba izogibat, celo “bat”.
Npr.: Vedeževalka vam napove, da boste zbolele čez x let za neko boleznijo, kaj se nato zgodi, vi boste to misel tako spotencirale, da boste kasneje res zbolele za to boleznijo, če vam ona tega ne bi povedala na to nebi mislile in se morebiti tudi izognile boleznim, ki vam jih napovedujejo….
Nimate se kam pritožit, če vam kaj ne bi bilo všeč pri vedeževalkah na “črno”, pri profesionalcih so pa vse zadeve zakonsko urejene in ni panike, da vas “olupijo”….
Še in še bi vam lahko napisala, ampak mislim, da je to dovolj za razmišljanje, lahk me pa še kaj vprašate z veselejm vam odgovorim.
Lp
No, še moja zgodba: bila pri cca 20ih vedeževalkah v svojem življenju, NITI ENA ni nič zadela, vse so kar blebetale nekaj v tri krasne, sploh Stanka, Mira in Liljana. Pri Stanki sem bila kar 2x, vsakič drugače povedala in obakrat čist falila, Mira mi je isto povedala kot moji prijateljici, Lili je pa v pol ure povedala 2 stvari in totalno zgrešila. Žal mi je bilo tistega denarja, ampak sem vseeno dala, ker nisem človek da bi se pričkala. Vem da obstajajo tudi prave vedeževalke, ampak teh je po moje manj kot 1%, jaz na žalost še nisem našla prave. Me pa zanima tista starejša gospa na vozičku ko je ena pisala in bi prosila malo več info?
Čudno, da so tako pametne in sposobne za vedeževanje samo osebe iz juga
in tako neumne da jim plačujejo osebe iz Slovenije.
JAp pa še res je ! Omejena ženska pamet kaj ? Useen če bi ta denar namenile nekomu, ki ga res potrebuje ! LOh vam pa jst kj povem pa nič ne bom računala ! Sj na koncu bo tko isti efekt !
Bravo, oblaček, pa še res je!
Mene zanima, kaj imate ženske od tega, da vam nekdo “brska po preteklosti” in potem vam še napove nekaj kao v prihodnosti???
Potem pa ve vse neučakane čakate, kdaj se bo to uresničilo???
Imate pa res preveč časa in denarja za take bedarije…
Pri vedeževanju dela tudi intuicija. Intuicijo lahko razvijate ali pa imate prirojeno. Nekateri dejansko vidijo pred seboj dogodke, ki naj bi se zgodili osebi, ki stoji pred njo.
TARA ZOJA!!!
Upam, da še kdaj preletiš to stran, ker bi te lepo prosila, če mi daš kontakt od te vedeževalke iz Maribora! Sama že nekaj časa iščem kakšno res dobro v okolici Mb…
Ja ene vedeževalke so točne,druge spet delajo le za denar in nimajo blage veze. Jaz in nekaj mojih kolegic je bilo pri dveh iz Maribora pa sta v nulo točni. Res je,da računata 50 eurov,vsekakor pa delata s srcem ker se jima to čuti. Delata iz astrologije,numerologije in kart in res sta full dobri.Pa bili sta tudi na radiu in sta dali napoved za leto 2009.Štiri stvari so se že uresničile;tak da.. Men sta res fajn in če ima kdo stisko,potrebuje nasvet in ga zanima zakaj mu v življenju ne gre in kakšna je njegova pot,mislim,da je fajn,da gre k njima.Jaz ju toplo priporočam tistim,ki v to verjamejo in tistim,ki ne. Njuna številka pa je: 040 596 327 (sam ne se jezit če boste čakali na obisk ker imata full gužvo).(S)mejte se.
Se opravičujem.Prava številka od vedeževalk iz Maribora je: 040 257 277.
Forum je zaprt za komentiranje.