vedeževanje
JAZ NE VEM ZAKAJ STE NEKATERE ŽENSKE TOLIKO NEUČAKANE ALI ŽAL MOREM REČI NEUMNE IN ZAPRAVLJATE TOLIKO DENARJA NA VEDEŽEVANJU, SAJ BI LAHKO ŠEL NA MAJHEN DOPUST.
SAM SEM VEDEŽEVALEC IN JASNOVIDEC IN RES JE VELIKO TAKIH KI POJMA NIMAJO IN SE PRETVARJAJO DA SO JASNOVIDCI – ZDRAVILCI ITD…
VELIKOKRAT SE VPRAŠAM KAJ SPLOH IMATE TOLIKOKRAT ZA IT NA VEDEŽEVANJE, SAM NAMREČ NE DOVOLIM STRANKAM DA PRIDEJO NZAJ ČE NE MINEJO VSAJ TRIJE MESECI, SAJ BI NEKATERI ŠE SPALI PRI MENI.
DRUGO KAR SE VPRAŠAM JE KAJ SPLOH NAREDITE DA SE VAM ZADEVE VSAJ ZAČNEJO PREMIKAT, VELIKO JE TAKIH KI MISLIJO DA JIM BOMO MI VEDEŽEVALCI REŠEVALI ZADEVE, NE NASPROTNO LAHKO ZAZNAMO RAZPLETE OZ. USMERIMO V NAJBOLJŠO SMER NIKAKOR PA VAM NE NOREMO REŠEVAT PROBLEMOV IN OVIR ZA TO STE SAMO VI.
RES JE DA VELIKO ŠLOGARJEV DOBRO KASIRA IN TO NA ČRNO, NA OBALI JIH JE KAR NEKAJ, A SAMI SE ODLOČITE ZA TO IN SEVEDA VSE JE LEPO DOKLER VAM VEDEŽEVALEC NE OMENI CENO, ČE VAM JE ZNESEK PREVELIK KAJ SPLOH GRESTE V TO.
DAJTE NAJPREJ RAZMISLIT IN ŠELE NATO SE ODLOČITE KAJ IN KAKO, MISLIM DA VEDEŽEVANJE NI NEGATIVNO, A VSAKA USMERITEV JE DOBRODOŠLA, TER PAZITE ALI JE PRED VAMI ŠARLATAN ALI PA RESNIČNA OSEBA.
LEP POZDRAV, VEDEŽEVALEC IN JASNOVIDEC VALTER-ALEKS
V KOLIKOR BI SE KDO ODLOČIL ZA KLIC SEM NA VOLJO NA 090/ 142-415, KLICI SO MOŽNI IZ MOBILNIH OMREŽIJ CENA 1.69€/MIN
ALI OSEBNO NA 041/825-481
Vedeževalci so nedopustno zlo družbe in škoda je, da jih država ne preganja, podobno kot na primer prostitucijo. Za slednjo se sicer pogovarjajo, da bi jo uzakonili, ali so jo celo že uzakonili, ne vem. A je vsaj marginalizirana.
Vedeževalci v glavnem vedo, zakaj ženske pridejo k njim. Večina jih pride zato, ker sumijo, da jih mož vara, a nimajo dokazov. Če pa ženska sumi, da jo mož vara, je to ponavadi kar res, za to ti še ni potrebno biti vedeževalka. In zato se izkažejo te vedeževalke za take genialke. Večinoma so le dobre psihologinje in kar hitro pogruntajo, zaradi česa je obupana oseba prišla k njim.
Rekli boste, da vam je vedeževalka ugotovila res neverjetne stvari. Nekatere imajo take sposobnosti, priznam da je možno. ampak, ali ste se vprašale, ODKOD te sposobnosti? Od demonov. Ti ljudje so v oblasti zlih duhov, le poglejte Danija, kakšen je v faco. Kot hudič. Ko je bil še mladenič, ni bil tak. To so demončki iz njega naredili. Ti duhovi imajo določen uvid v prihodnost človeka, a cena, ki jo boste plačali za njihove usluge, bo strašno visoka. Kredit, ki ga najamete pri hudiču, je oderuški in izterjevalci so hudi. Mislite da se hecam? Mislite da sem nora? Potem pa poglejte, kako samo izgledajo ti vedeževalci, šlogarce. V glavnem kot čarovnice. Poglejte onkraj te kvazi dobrote, za katero se skrivajo. Globoko pomislite, če niso ravno te čarovnice krive, da ste zabredli v še večje probleme.
Pa oprimite se raje resničnega življenja in se ne pečajte z “duhovnimi” stvarmi.
Neverjetno, koliko so obiskani posti s takimi kozlarijami, kot je vedeževanje. Ni čudno, da gre svet k vragu. Dobesedno.
tudi jaz sem bila pred dvema tednoma pri Emiri, preteklost mi je v nulo zadela, za prihodnost bomo videli, zanima me še vaše izkušnje z ga. Miro, ste bili vsi zadovoljni?
Pri Miri sem bila dvakrat in tudi sama moram reči, da mi je preteklost zadela v nulo, kar se tiče prihodnosti pa (še) ne. Njene napovedni za prihodnost bi se že morale uresničiti… ne vem, mogoče pa časovno za naprej ne more točno zadeti. Bomo videli. Sama bi še šla k njej, samo cena je pa res previsoka.
Meni je ena iz Lesc zadela celo mesec kdaj se bom ločila.Bivšo taščo je opisala v nulo, stvari za sestro tudi. Glede mojega šolanja v nulo. Glede moje selitve v nulo in še in še. Edino kar se zlo bojim, povedala je eno tragično novico, zdaj pa skos razmišljam ali se bo to meni ali mojim bližnjim zgodilo:-((
Dobro premisli ali je vredno??
Kar sem napisala je resnica.
Dadika,
tudi mene zanima pri kateri jasnovidki si bila? A ji je mogoče ime Darinka?
Slišal sem da ste omenjali Darinko.Darinka je moja prijateljca.Ona je carica in obvlada zadevo v nulo.Hotel sem samo še to povedat da po besedah Darinke usoda ne obstaja.Darinka vam lahko pomaga z raznimi nasveti s katerimi lahko spremenite sami sebe in na koncu koncev lahko spremenite svojo “USODO”.100% sem prepričan da vam bo vse zadela,bila to preteklost ali prihodnost na katero se da vplivat.Če koga zanima in se želi naročiti naj pokliče na 041 448 079-Darinka.
tel.št, 04 531 95 31
Upam, da je še živa, je v invalidskem vozičku. Računa normalno, to je zelo pomembno. Se ne okorišča z astronomskimi zneski, poštena.
Sem skoraj pozabla na to temo foruma.
Dadika, pred kolikimi leti si bila pri njej?
Ali je to ta Ga.Mira ,ki je sedaj na Tv Paprika?
uuuuuuuuuuuuauuu ta je pa res huda, škoda, da prej nisem vedela zanjo!
naj povem da je vedeževanje že registrirana dejavnost tako da tisti ki tega še ne veste naj vam bo to v vednost-
irenulja tako pač je mislim da se vsi zavedamo da med nami obstajajo taki ki nimajo blage veze z vedeževanjem, a naj povem da je veliko takih ki znamo in se trudiimo po svojih močeh.
Pred tremi leti.
Živijo!
Jaz sem pa hodila k eni mlajši gospe v Brežice, ki se ukvarja z vedeževanjem iz kavne usedline in je do sedaj še vsem mojim kolegicam in meni zadela… dela izključno po intuiciji, pred tem pa ne želi nič vedeti o tebi, ker pravi, da ne želi o tem nič vedeti….
Ukvarja se pa tudi z individualnimi pogovori(to je pravzaprav njena osnovna dejavnost). Pred dvemi leti sem hodila k njej približno 8 mesecev (imela sem 8 terapij) in moram povedati, da je super. Zadeva traja 3/4 ure, za vsako, ko prideš k njej začneš govoriti o tem, kar ti tisti trenutek pride na pamet v zvezi s tvojim življenjem, čutenjem, žalostjo…ali, pa enostavno že veš, kaj si želiš razčistiti…skozi pogovor sva prišli do ključnih odgovorov, potem me je naročila približno en mesec kasneje, moja naloga pa je bila, da delam točno na tistem, kar je srž mojega problema. Najbolj zanimivo je to, da misliš, kako dobro se poznaš, potem pa s temi pogovori dejansko ugotoviš, da je v tebi še marsikaj skrito, kar te ovira v vsakdanjem življenju, ali pa je tvoj talent, ki ga nisi razvil zaradi določenih zadržkov. To je pa tisto, pri čemer so takšni pogovori pomembni. Npr. eden izmed mojih največjih problemov je bil, da so se mi v vsakem partnerskem razmerju dogajale iste stvari, sedaj vem, kaj je bil osnovni problem in sem ga z njeno pomočjo premagala.( Imam partnerja že 14 mesecev in planirava oktobra poroko, sem pa 2 meseca noseča :=)))), pri 36-ih, ha-ha…)
Všeč mi je bilo tudi to, da me ni naročala v nedogled, ampak, ko sva ugotovili, da sem veliko naredila na sebi, mi je sama rekla, da je zaenkrat to vse, če bom pa še kdaj imela kakšen problem, pa naj jo kontaktiram. Je zelo objektivna in direktna, ampak topla duša, in nimaš , vsaj jaz nisem imela nobene zavore pri “izpovedovanju” svojih težav. Zanimivo je ravno to, da njej zaupam in sem ji povedala veliko več, kot katerikoli kolegici, to pa vodi k uspehu terapije. Seveda je diskretnost zagotovljena. Če bo katero zanimalo, vam posredujem tel št.. Aja, pa cenovno je zelo ugodna, pravi, da enostavno uživa, ko lahko pomaga in ni njen namen “obirat” ljudi, ki so v težavah. Jaz sem ji dajala 20 EUR na terapijo. Za vpogled v kavo, če sem si zaželela, pa 5 EUR. Ko primerjam cene z drugimi, ki poberejo na terapijo več kot 50 EURali več, nisem niti razmišljala, res ne. pomaga pa!
Tudi jaz sem slišala zanjo, moja kolegica je non-stop klicarila vedeževalke, porabila tudi po 200 eur na mesec za to, pa seveda…vsaka ji je drugače povedala…
potem je pa z eno sodelavko začela hoditi v Brežice k tej punci ženskici, ta jo je tako pošlihtala, da si je po enem letu našla fanta, s katerim sta se v enem letu poročila, imela je kmalu fantka,sedaj čaka še drugega..razumeta se pa tako, da to ne morš verjet…ja sem prepričana da ti kaj takšnega lahko zelo pomaga, naučiti se moraš verjeti v sebe in se imeti rad, potem pa gre ….brez dvoma
HeJ!
Ali lahko, prosim napišešime te ga. iz Brežic.
Bodite lepo in lahko noč
Yanci
Jao narode glupi.Da bi vas te vedeževalke in vedeževalci fejst obrali ker ste bolj glupi kot kure.
Yanci:
Piši ji na mail: [email protected].
hoj,
jaz delam vpogled v kavno usedlino…..sama nič ne računam….., sami se odločite…
041 84 64 84
Damira je nama z možem uganila zelo veliko, preteklost celo, sedanjost celo, prihodnost se je nekaj že uresničilo (ena zadeva se je časovno kasneje zaključila) ostalo pa bomo videle,….življenje je težko in hkrati zelo lepo in pestro.
Forum je zaprt za komentiranje.