vedeževanje
moram povedati da sem vas našla na internetni strani- Urok se mi je poznal v 23 dnevih, tako kot ste mi napovedali-. kar je najbolj pomembno je to, da ste mi vrnila partnerja
najprej nisem zaupala vaši moči, kasneje pa ugotovila da resnično obvladate svoj posel
hvala vam, da ste mi vrnila mojega Markota, skupaj sva srečna , načrtujeva tudi naraščaj, vas pokličem
jožica
PRIPOROČAM VEDEŽEVANJE 090 62 91
Odgovor JOŽICI 1111
To je enostavna reklama za omenjeno komercialno številko!
NE NASEDAJTE! S svojimi reklamami pacajo tudi po drugih forumih!
Malo vas berem in pošteno povem, da se držim za glavo. To kar je napisala g.Irenulja je za zjokat. Ali je res pomembno kako gdo zgleda? Ali ugane ali ne! In človek kaj hitro lahko ugotovi ali je vedeževalec ali vedeževalka dobra in ne zato al vam je pela na dušo ali ne, vendar zato ker vam je povedala predvsem, kaka osebnost ste in kaj je vaš problem in na vse to naj vam pomaga poiskati rešitev. In še nekaj… ni instant rešitev NA ŽALOST….Irenulji pa svetujem tole.. mogoče nebi bilo slabo, ko bi gdaj ampak samo gdaj stvari pogledala tudi z lepe plati, toliko negativnosti v osebi, človeka pošteno zaskrbi. In svet ne gre k vragu zaradi duhovnosti, kvečjemu neduhovnosti. No ne bi rada preveč o tem raspredala povem pa vam le tole. Nismo vse vedezevalke za vsakega dobre kot tudi vsi ne hodimo istemu zravniku ali frizerju. Tako pač je na tem svetu vedno bodo obstajali dobri in slabi odvisno od posameznika 😉 lep dan želim vsem, pa čim manj problemov….
vse je to en velik lari fari, nobeni vedeževalki ne verjamem ničesar.
Mene tudi zanima Vedezevalka iz Lesc.Slisala sem za njo, ne vem tel. stevilko.
Darinka ni iz Lesc. Je pa zelo blizu. Ona nima nobenih pripomockov. Zamizi in govori. Govori o tem, kaj Vas zanima.
Povedala mi je dosti, ampak vec je povedala po telefonu leta 2004, zato sem sla k njej. Zdaj ne dela po telefonu, k njej se gre samo osebno.
Bojana
krenavesna,
Zelo dobro ste povedala: ni vsaka Vedezevalka za vsakega dobra.
Meni so marsikaj povedale (po telefonu, pred par let) in vsaka je drugace povedala.
Mene ne moti, da razlicno povedo, moti me pa to, da mi pove: to in to se bo zgodilo cez 5, 6 ali 9 mesecev. Zgodilo se ni nic. Bolje je da ne govorijo casovno, ampak samo to kaj vidijo (ce vidijo?).
Tudi to je res: resnična jasnovidnost nima tako visoke cene, kot jo eni zaračunajo.
Bojana
Ko bos ti v tezavah in ne bos vedel kako naprej: ubiti se ali se naprej trpeti bos tudi ti poiskal Vedezevalko ali Jasnovidko.
B.
p.s. Imas pa “pravi” NICK!
Jaz nebi vse vedeževalke posploševala da so zanič.Sem se pred malo več kot leto dni nazaj ločevala in poklicala jasnovidko Tjašo in morm rečt,da mi je vse povedala tako kot se je zgodilo(za denar in otroke in še veliko več)Rekla je da bom danes na svojem in pred pol leta sem bla brez ficka za kaj takega,da bi mela stanvanje.Evo pa mam malo garsonjero in jaz jo bom še kdaj u kaki stiski poklicala.(dobila službo in se preselila iz lj in kupila)Takrat sem mislila:ko bi manj nakladala bi blo bolje…No razpisala sem se,ker niso vse za isti koš.
Mislim da je vedeževanje zelo uporabno in v veliko podporo človeku. Sploh slišati kakšno dobro in pozitivno besedo o tvoji prihodnosti, mislim da da vsem upa in vlije voljo.
V Celju je kvazi vedeževalka A…..a, ki v glavnem prenaša skrivnosti svojih strank naokoli. Računa pa 20 eur. Naj jo bo sram, da tako izkorišča naivnost folka.
Kje ste tržna inšpekcija?????????
To je vse delo na črno, država bi fajn zaslužila.!
Jaz mam dobre izkušnje z Almo , cifre njene ne vem…dobro mi je za otroka zadela tudi Azra dela na 090 62 26, je pa res da vprašam točno in direktno, ona mi je še najbolj zadela, mnenje drugih…
Hehe, ne nasedajte in ne bodite naivni, komercialne linije za oderuške cene. To se sami oglašujejo tukaj in blefirajo. :-))
A ima kdo izkušnje z vedeževalko iz Celja ( gospo Mrak)?
nikamor..za ta denar hodi v shopping ali na kavo in uživaj ker življenje je prekratko za te neumnosti!!!!
Nisem bila, pa tudi ne bom šla. Če imaš težave je bolje dati denar psihologu, kateri te vsaj posluša.
Enkrat sem poslušala telefonski pogovor po radiju, pa je bilo tako: Dober dan, ali bo moj vnuk naredil razred. Vedeževalka: Njemu ne grejo naravoslovni predmeti, npr. fizika (pa babica reče kemija), pa reče ona ja ja sej…bo naredil, ampak bo pri teh predmetih imel težave.
– moram reči, da ima večina otrok težave z naaravoslovnimi predmeti in je vedeževalka imela srečo, da ni na telefon dobila nekoga, kateri vnuk je izven povprečja.
🙂
Zelo osebno dobro poznam neko samooklicano “vedeževalko” in vam polagam na srce, da nehajte verjeti takim nebulozam! Dotična oseba je ena velika lenuhinja, lažnivka in prevarantka. Njeno bivše in sedanje življenje mi je na dlani in verjemite, da so to same pohlepne osebe, ki bi za denar skoraj “ubijale”..Svarim vas, da nehate verjeti tem traparijam in vzamete svoje življenje v svoje roke!
Vsakega evra je zelo škoda, ki ga daste za te ljudi. In kaj vam pomagajo njihove flance?
Pamet, pamet!
Kdor je dovolj neumen, da vrjame tem lenuhom ga kar naj obirajo. Podobno kot pametne flaške za vodo, ionske zapestnice in podobna sranja…if ye gonna be dumb…ya gotta be tough (and loaded) 😀
ga Vlatka. A mi pošljete vasi kontaktni da vas latko kličem. [email protected]. in hvala
Micka pride k vedeževalki:
M: Gospa Valga, povejte mi, kaj vidite v vaši kristalni krogli?
V: Vidim temo, huuhuuu, obubožali boste, ker verjamete neiskrenim ljudem, ki vas na veliko nategujejo!!!
M: Ježeš, a resno?!?
V: Resno!!!
Valga Micki za vpogled v prihodnost zaračuna 320€ in uboga Micka preostanek življenja študira, ali jo nateguje mož, otroci, ali nemara soseda Francka…
Vrgla sem denar stran, češ da bo pomagala pri zdravju.
Ne nasedajte- tko kot sem jaz.
Bila sem popolnoma obupana. in to je izkoristila. Najprej zaščita, potem prižiganje sveč za čiščenje.
Nič ni res, edin denar mi je pobrala…. Kdor koli že je ta oseba.
Naj se ji vrne nazaj, pa tudi naj se ji vrne nazaj vsem tistim ki še laže!!!!!
POZOR: SAFETA JE LAŽNA VEDEŽEVALKA .
BILA SEM OBUPANA, ČEŠ DA MI BO POMAGALA PRI ZDRAVJU.
NIČ NI RES…. PRIVARČUJTE DENAR- NE KLIČITE!!!!!
Rada bi vedezevala kasni so pogoji imam registrirano dejavnost
Ima kdo izkušnje z Jano Kosmač , ki vedežuje s tarot kartami?
Forum je zaprt za komentiranje.