vedno je bila v kratkem…
V kavarnici se je vrtela za šankom in obračala svojo rito..kot največja nastniška smrklja… Vedno je bila v kratkem, oprijetem krilu. Ženska je bila itak predolga zame, sem dolgo časa mislil sam zase ko sem stal ob njej. Toda bila je privlačna kot sam hudič. Toda v serbi je imela nek čarobni mik…. Visokorasla žrebica, polno oprsje, lep dekolte, skladna ritka, dolge noge … Cedile so se mi sline. Ne kako, ampak kako zelo rad bi pofukal tako dolginko, mi je vrtalo po glavi. Vse oči moški obiskovalcev, pa tud žens, so sledile njenemu miganju. Z mislimi sem hlastal: »Najbrž hoče dobrega tiča. Ko jebe dolžino! Na koncu je itak pomembno le, da ga imam noter. Če bi imel le kakšno možnost.« Postajal sem stalna stranka. Vse mere sem imel preštudirane: velikost riti, joški kot iz reklame … Ne samo meni, tudi drugim v piceriji je dvigovala pulz in otrdlino. Drkačev – osvajačev je bilo tam stalno kot dreka…ups…mislim listja in trave..hahah
. Kadar koli sem prišel. Plesali so okoli nje, jo skušali nežno otipavati, jo božati, jo po svoje nagovarjati in šepetati na uho … Temnolaska! Videl sem, da ne da in ne da! Ne mladim, ne starim, ne mojih let. …grrrrrrr
rtako sem se tudi jaz slinil tam za šankom, moje ženske itak nisem videl že štirinajst dni, potreben sem bil kot Sahara vode. Recitiral in šepetal sem ji sem vse živo – vse kar znam. Od Kosovela do Prešerna. Brenčal sem ji na dušo kot kak Tomosov motor….hahah Ni vžgalo! »Gospod, saj se že kar nekaj časa poznava. Res ne gre. Ne! Prosim vas, ne nagovarjajte me (včasih ji je ušlo na vi). Seveda sva na ti. Ne morem! Ne morem, razumeš? Poročena sem, imam dve leti staro hčerko. Moža imam rada! Ne morem! Prosim te, razumi. Še všeč si mi. Res. Rada te vidim. Rada vidim, če prideš. Res!«
»Pa kaj……sem bil nesramen…..hočem, da se dava dol..jutri sem sam doma…vzemiva dopust….« sem ji siknil čez šank.
Zjutraj, okoli osme, je prišla. Presenetila me je. Bil sem še v pižami. Res je nisem hotel izsiljevati in na tak način zvabiti v posteljo. Počutil sem se kot izterjevalec dolgov. Njej je bilo nerodno. »Sedaj sem oddala hčerko v vrtec. Moj dec je v službi. Jaz delam zvečer« je dahnila. »Dajva, na hitro, da naju kdo ne zaloti.« »Nikogar ne bo.« Prijel sem jo okoli vratu. Z ustnicami sem se nežno zalizal za vrat. Poljubila me je kot, da se imava zares rada. Visoka mrha, da sem jo komaj dosegel. Bil sem pet centimetrov manjši. Šele v kopalnici sem ugotovil dejstvo, da je vedno nosila zelo visoke pete. Zavalila sva se med razmetane rjuhe na še ne pospravljeni postelji. Postelja je najbrž še malce izžarevala moje jutranje drkanje. Kdo ve? »Nočem, da kdo izve. Prosim, ne pripoveduj nikomur. Prosim?« je šepetala medtem, ko sem bil z rokama že na njenem mogočnem oprsju. Potegnil sem majico z nje. Pod njo črn modrček. »Nihče ne bo izvedel. Nikoli! Razen, če boš ti komu pripovedovala.« sem jo skušal sprostiti. Tudi ona mi je potegnila majico in nadaljevala z odpenjanjem pižame. Potegnila mi jo je pod kolena. Nekako sem ji odpel modrček, da sta se iz nje zakotalili veliki oblini. Krila in hlačk ji nisem uspel sneti. Štrlel mi je. Prijela ga je z obema rokama, me pogledala v oči, polizala glavico in z roko na korenu počasi vlekla kožico. »Kakšen korenjak!« je rekla, tako kot morajo ženske šepetati, če želijo potešiti moško nečimrnost. Nato ga je prijela s polnimi usti. Božansko. Na korenu z roko gor in dol. Z oko sem brazdal po njenem mednožju. Zvijala se je vse bolj in bolj. Ko sem bil z roko na špranji je skozi polna usta zastokala. Ups! Tole pa….Uf, kako paše,« sem stokal. »Tudi meni,« se je oglasila, ko ga je za hipec potegnila iz ust. Odstrl sem ji hlačke in šel na njeno mesnato hotnico. S prsti sem jo razprl in šel s sredincem na vstop. MOKRO! Porinil sem vanjo. Takrat ga je vzela iz ust in božansko zastokala: »Toooo…« Izpustila ga je iz rok, da je potegnila s sebe krilo s črnimi tangicami vred. Videlo se je, da si jo je na sveže obrila. Na črtico. Lepa, zelo mesnata in nabrekla pičkica je silila naprej (kasneje mi je povedala, da ravno zaradi njene mesnate in naprej stoječe pičkice ne nosi tesnih kavbojk in hlač. »Se mi preveč pozna,« je tožila … »pa še pritiskajo mi na ščegija« je dodala). Pobožal sem jo in šel zopet s prstom vanjo. Odzivala se je stokajoče. Z jezikom sem šel na ščegija in drsal po razpoki. Odtegnila se je, ga prijela, me okobalila in si ga nastavila na vhod…..
Tak……zdaj pa se mi pridruži……
mene pa zanima, kam pošlje(al mu uide) žensko za 14 dni…tako pohotni strokovnjak za sexi igrice…..
če jo dejansko ima:)
ali zamenja roko, od desne na levo….ma se mu zdi ko da je tokrat kelnarca prsla pozvonit na vrata:))))))
Preveč gledat kelnarce, pa v gostilni viset…..ubije še tako strastno žensko(ženino) zanimanje za dedca……
Kako bi le si poželela, da me posexa možakar, ki pride domov ves zakajen, okajen in z gatami polnimi belih madežev od nenehne erekcije v gostilni:))))
In še en fenomen:))) nisem še videla tako grozno popolno lepe, krasne in odlične kelnarce…..so pač bolj ali manj postavna dekleta, ženske, oblečene gostilniškemu delu primerno, navadno v cenene….bolj ali manj sexy cunje…..kar pa pri moških deluje neverjetno pozitivno in vidijo potem vse bolj čudovito in erotično (verjetno zarad osamljenosti, zaradi katere so v gostilni in zaradi popitega alkota….)
Ne pomislijo pa tile možakarji, da taki ženski, ki dela 12 ur na nogah, s takimi in drugačnimi strankami, vedno enimi in istimi, zapitimi, zdolgočasenimi šankisti……..ji ne paše, da bi potem se šla še sveto pomagalko nekemu nepotešenemu dedcu, ki vsak dan visi tam….
ali pa…………
…………..vem ja…..obstajajo tudi take, ki se jim da:) sam da je na skrivaj, pa da je mal drugače, ker navadno gre za manj razgledana, nesamozavestna in ranjena ženska bitja, ki so željna tiste pozornosti v bifeju in tistih komplimentov, katere šankisti delijo vsaki, ki pride mimo:)
Če jo pa vsak dan opazuješ….pa ima še tisti žar;) v očeh:)))))
…če ne po enem pivu, pa po treh….