Vedno lepa Julija dobila 2 leti, plešasti in debeli cigan abramov pa 3 leta aresta
Se mi zdi kar lepa in primerna kazen, glede na to, da sta mislila, da bosta oproščena za povrhu pa bi dobila še visoko odškodnino od zavarovalnice in od države za krivo obtožbo in preživet čas v priporu.
Sedaj je treba debelega cigana, ki mu je v arestu pleša močno pospešila po čelu navzgor, obtožit še za umor Sare Veber. Pa da zgnije v arestu.
Že več kot štiri ure čakam, ali se bo kdo oglasil v zvezi s tem, zdaj končno nekdo nekaj napiše:)
Čakam, da pogledam še poročila zvečer, me zanimajo malo izrazi na njihovih obrazih. Itak bodo pritožbe.
Samo nekaj mi pa ni jasno. Zakaj je samo fotr dobil pogojno, mat je bla pa oproščena?! A ni ravno ona hodila zraven po zavarovalnicah? Kaj točno so fotru lahko dokazali več kot matki?
Ja, ampak takšnih imaš malo morje. Tudi lepših in bolj psihično stabilnih. Ker ona je motena, da te kar strese. Pa Abram… Ti z narcisoidnimi osebnostnimi motnjami so res srhljivi. Ne veš, kaj bi si mislil.
[/quote]
Res jih je, samo malo se jih tako ženstveno drži in oblači kot ona.. Na vseh obravnavah je bila v visokih petkah, kje boš videl 21 letne bejbe v visokih petkah, če glih ne gre za kakšno poroko, ki se zgodi 1x na leto. Mogoče se tako drži in oblači, ker je res sanjala o miljonski odškodnini, ki jih bi dobila od zavarovalnic in se videla kot dama iz visoke družbe. Definitivno pa ni zdrava v glavo, ker si je to naredila in pol še, ko so ji zašili, je dala roko v zmrzevalnik al kam, da ni bila možna prekrvavitev…, adijo pamet.
Tudi jaz se to sprašujem. Če je zdaj dokazano kriva – naj si operacijo plača naknadno sama.
Naj zbira zamaške ali pa se izpostavi v Slovenskih novicah in lepo prosi s svojimi nedolžnimi očki, na katerih počivajo umetne trepalnice, da naj ji dobri ljudje pomagajo zbirati denar za operacijo, ker jo je hudobni kuža naskočil in ji je roko s silo pri polni zavesti odneslo na cirkularko. No, v tisti ihti jo je potem pozabila na Osolniku in so ji jo dobri možje v modrem prinesli na UKC. Ampak, ker ima izjemno smolo ji roka ni hotela odpasti, kljub temu, da jo je odločno in ponosno tlačila v zamrzovalnik ….
Presenečena sem, da imaš tako nizke kriterije in padaš na kič …
[/quote]
Jst vedno gledam samo geštel in ta njen geštel, (videl sem jo samo na ekranu, tako kot na stotine filmskih igralk, pa sem si mislil, dobra riba o njej..) ki je pa spet odvisen od višine ženske kako moškemu pade v oči, da trzne, ni kič za moške oči, ko se bi slekla.. Ne morejo vsaki ženski obleke kar tako lepo stati na njej.
Trepalnice, fasada, farba las je po geštelu za mene pol v četrti varianti, pred tem je še prej karakter in milina ženske. Za drugo že jst poskrbim, ko žensko dobim v roke, če jo dobim seveda, da se razumemo.
Ne vem sicer ali je stara 21 ali 22…. Če bi jo srečal v kakih drugih okoliščinah bi razmišljal o njej kot o zreli in zanesljivi dami. Tako pa…… Jah njena največja kazen je odrezana roka. Posledice bo nosila še vse življenje. Tistih 6 mesecev koikor mora še odsedet gor ali dol je popolnoma vseeno. Večja baraba je tisti njen fant, ki jo je napeljal v to. Ta pa bi moral dobit bistveno več
BBC je napisal, da je bil glavni verodostojni dokaz, da so ju ujeli, dokaz iz Abramovega računalnika, natančneje iz zgodovine brskanja po internetu, v katerem je bilo zabeleženo da je dan pred “nesrečo” Abramov iskal informacije o umetnih protezah za roko. Kakšen idi ot da ne pozna incognito načina brskanja hahahah. Ta tip se je menda nekoč celo pretvarjal da je kriminalist pod krinko hahahha
Julija ne bo videla notrajnosti zapora več, šteje se ji čas v priporu/hišnem priporu, ki traja že od marca 2019 se pravi leto in pol zdaj, torej v praksi pomeni, da svoje odslužila že v priporu, Abramov pa se bo usedel še za nekaj časa.. Dobil je 3 leta + 1,5 leta zaradi tega, ker je nategnil starše Sare za kredit torej še kaki 2 leti bo sedel max, če ne manj. Za umor bodo pa težko dokazali karkoli, največ kak uboj iz malomarnosti.
Incognito način te ne reši pred forenziki.
[/quote]
Te reši te pred slovenskimi… Naši znajo nabijat samo prometne kazni. Takoj ko pride kaj bolj zakompliciranega so adijo na celi črti.
Sicer pa en dober plačljiv VPN ki ga ima danes že skoraj vsak, ali pa bognedaj en mobitel za 50€ s predplačniško sim pa skoraj ni sans da te najdejo, samo kaj ko je dec kojn v glavi.
Ste pomislili na to, da je to storila zato, ker je hipnotizirana? Je možno pri njegovi družini ukvarjanje z magijo? Je Abramov grozil in k čemu takemu napeljeval tudi prejnji punci Sari Veber, potem, ko ni sprejela te prevare zavarovalnice, pa jo je “po nesreči ustrelil v srce” med čiščenjem nabite puške v hiši??
Poglejte ta odsoten prazen pogled te lepe punce, ne vem, zakaj ne morem slike prilepiti, zato lepim link do jene slike :
https://www.slovenskenovice.si/images/slike/2020/09/10/o_4815709_1024.jpg
Te reši te pred slovenskimi… Naši znajo nabijat samo prometne kazni. Takoj ko pride kaj bolj zakompliciranega so adijo na celi črti.
Sicer pa en dober plačljiv VPN ki ga ima danes že skoraj vsak, ali pa bognedaj en mobitel za 50€ s predplačniško sim pa skoraj ni sans da te najdejo, samo kaj ko je dec kojn v glavi.
[/quote]
In kaj imajo forenziki veze s pisanjem kazni? In kako te bo VPN rešil, če je zadeva na tvojem kompjuterju? Edino telefon bi še šel pod določenimi pogoji.