Vedno se bom odločila za poročenega. In?
V ljubezni sem bila večkrat razočarana, na zadnje je bolelo kot hudič in takrat sem se odločila, da sem z resnimi vezami zaključila. Mislila sem, da moškega v svoje življenje ne bom več spustila. Sem ga, samo ne prepuščam se več čustvom, pač pa zgolj in samo užitkom. To mi omogočajo poročeni moški. Brez obveznosti, brez obljub, to mi ustreza. Prijateljice, ki seveda vedo kako je zdaj z mano, mi pravijo, da sem se navzela tipičnega obnašanja moških, ki si ne želijo vezati. Pa še zdi se jim, da moje početje ni moralno, sploh, ker ne gre za čustva, to bi razumele.
Všeč mi je »veza« s porečenim moškim, ker k meni pride nahranjen, opran in dobre volje. Nobene sitnobe, kreganja in podobnega sranja, kot ga imam človek v resni vezi. Moški bolj potrebujejo mene kot jaz njih in to mi je všeč. Jaz sem tista, ki narekuje tempo. Ne vem, bi res morala zaradi tega slabo in ceneno počutiti?
Rada sem ljubica. In ker se igram z njim mu to godi, rab bi me še videl, ne želi me izgubiti, ker mu nudim vse kar mu doma manjka, zato mi kupuje draga darila in mi finančno pomaga na vse možne načine. Ker veliko službeno potuje me vozi s sabo in velikokrat podaljša pot, da imava midva take mini dopustke. Se bojim, da naju bo kdo videl? Mene ne, to naj bo njegov problem.
Vem, da ima rad tudi svojo ženo, ki je ne bi zapustil, ker noče izgubiti svoje družina in vsega kar sta skupaj ustvarila. Meni to več kot ustreza. Prijateljice pa trkajo na mojo vest in me sprašujejo, če se ne počutim zaradi take veze poceni. Jaz lahko samo rečem, da naj na vest misli tisti, ki je vezan.
Zanima pa me, zato tudi na tem mestu objavljam, kakšno je vaše mnenje, kdo je tisti ta »usran, tisti, ki vara ali ljubica, ljubček.
Vedno ljubica, 16.03.2023 ob 00:17
V ljubezni sem bila večkrat razočarana, na zadnje je bolelo kot hudič in takrat sem se odločila, da sem z resnimi vezami zaključila. Mislila sem, da moškega v svoje življenje ne bom več spustila. Sem ga, samo ne prepuščam se več čustvom, pač pa zgolj in samo užitkom. To mi omogočajo poročeni moški. Brez obveznosti, brez obljub, to mi ustreza. Prijateljice, ki seveda vedo kako je zdaj z mano, mi pravijo, da sem se navzela tipičnega obnašanja moških, ki si ne želijo vezati. Pa še zdi se jim, da moje početje ni moralno, sploh, ker ne gre za čustva, to bi razumele.
Všeč mi je »veza« s porečenim moškim, ker k meni pride nahranjen, opran in dobre volje. Nobene sitnobe, kreganja in podobnega sranja, kot ga imam človek v resni vezi. Moški bolj potrebujejo mene kot jaz njih in to mi je všeč. Jaz sem tista, ki narekuje tempo. Ne vem, bi res morala zaradi tega slabo in ceneno počutiti?
Rada sem ljubica. In ker se igram z njim mu to godi, rab bi me še videl, ne želi me izgubiti, ker mu nudim vse kar mu doma manjka, zato mi kupuje draga darila in mi finančno pomaga na vse možne načine. Ker veliko službeno potuje me vozi s sabo in velikokrat podaljša pot, da imava midva take mini dopustke. Se bojim, da naju bo kdo videl? Mene ne, to naj bo njegov problem.
Vem, da ima rad tudi svojo ženo, ki je ne bi zapustil, ker noče izgubiti svoje družina in vsega kar sta skupaj ustvarila. Meni to več kot ustreza. Prijateljice pa trkajo na mojo vest in me sprašujejo, če se ne počutim zaradi take veze poceni. Jaz lahko samo rečem, da naj na vest misli tisti, ki je vezan.
Zanima pa me, zato tudi na tem mestu objavljam, kakšno je vaše mnenje, kdo je tisti ta »usran, tisti, ki vara ali ljubica, ljubček.
Uuuufffff nakladaš, če bi bilo tole res, te ne bi brigalo nikogaršnje mnenje. Ne bi se obremenjevala, kaj kdo misli ali kaj kdo meni.
godo, 16.03.2023 ob 00:35
Uuuufffff nakladaš, če bi bilo tole res, te ne bi brigalo nikogaršnje mnenje. Ne bi se obremenjevala, kaj kdo misli ali kaj kdo meni.
Zakaj bi nakladala? Živim svoje življenje! Zanima me pa vseeno kako ljudje razmišljate. Npr. briga me koliko stane moj najljubši jogurt, ceno pa vseeno rada vem. A štekaš?
Bravo449, 16.03.2023 ob 00:53
Vedno ljubica, 16.03.2023 ob 00:33
Mislim, zakaj bi bila moja zgodba in zanimanje kako ljudje razmišljate, fake tema?
Zato ker vas mamo naštudirane take kuzlice. Milijon istih tem z istimi besedami
Pa še tvoja ura je.
Ti pa res misliš, da vse veš. Se smejem na tvoj račun, ker tako sekaš mimo.
Čist preveč na široko napisano. 95% je izmišljena zgodbica. Če pa slučajno ni, si pa očitno globoko zabredla in si skušaš zdravit svojo bedo od življenja na forumu, ker noben zadovoljen s svojim lajfom ne bo šel tega pisat na en glup forum. Kaj naj ti rečemo? Ja, zavozila si in ja, to je mizerija, ne lajf. Zadovoljna?
Daj nehaj dražiti poročene, kot da nimajo svojih problemov dovolj. Ti samo naredi, kar ti paše in bodi tiho. 🤣
Vsaka zena si mora postavit vprasanje s kom je porocena, kdo ji je obljubil zvestobo, kdo ji je naredil otroke, s kom zivi in si deli mizo in posteljo. Verjetno ne z mozevo ljubico. Ko si odgovori na ta vprasanje je stvar zelo enostavna-kriv je tisti, ki te je prevaral in izdal. To ni neka tretja oseba ampak tebi najblizja oseba- v tem primeru moz. Kar se ljubic tice teh je vec vrst, ene so to zaradi koristi, ene so psih.neuravnovesene in s slabo samopodobo, ene zaljubljene in naivne itd…ampak to res ni zenin problem. Zenin problem je njen moz.
Nimam pravice, da sodim. Imam pač svoja glupa prepričanja in po teh prepričanjih sta usrana oba. On, ker vara, ti, ker si se z oddanim zavestno spetljala.
Ti pa po eni strani zavidam, da si se sposobna it neko intimo brez čustev. Meni bi šlo na bruhanje, da kdo plazil po meni brez vzajemne ljubezni in predanosti.
Ne razumem teh avtoricinih esejev. Jaz jo vidim kot nek socialni korektiv – je pac tam za to, da si poroceni ockoti obcasno spraznijo jajca. Stane pa mesecno najbrz manj kot ena prostitutka srednje klase.
Ona vesela, ockoti tudi, zene oa najbrz tudi. Kje je problem?
Avtorica zeli potrditev, kako pametno ravna. Ne ve pa, da so prostitutke se bistveno pametnejse od nje. One se ne vezejo z enim, zasluzijo vec. Ona pa spila privat kurbo nekomu za mali denar.
Vedno ljubica, 16.03.2023 ob 01:28
Zakaj bi nakladala? Živim svoje življenje! Zanima me pa vseeno kako ljudje razmišljate. Npr. briga me koliko stane moj najljubši jogurt, ceno pa vseeno rada vem. A štekaš?
…zajebat se znaš; dlje kot bo trajala tale aferica, težje boš izstopila: veliko jih neobvezujoče začne, nato pa tekom časa navezanost, čustva …zato, če si pametna, menjaj, še rpeden se ti to zgodi..