Vedno se bom odločila za poročenega. In?
Kaj misliš, da si carica, da imaš poročenega? Da je on ta grd, ti pa samo ženska, ki pač je z nekom?
Glej, on ima dve, ti pa sama sebi ne privoščiš niti ekskluzive na moškem k. Kako malo se ceniš?
Pa tudi moški, ki ima ljubico in niti ne razmišlja, da bi pustil ženo, o tej ljubici nima visokega mnenja, rabi samo njeno p. V bistvu si samo k.urba zanj. Ekskluzivna, pa verjetno še zastonj. Ceneje kot da hodi v bordel in verjetno bolj varno glede bolezni.
Vidiš koliko glupa si? Če bi mu vsaj po vsakem f.uku račun izstavila, bi bilo še razumljivo…
kaj misliš, 16.03.2023 ob 11:01
Kaj misliš, da si carica, da imaš poročenega? Da je on ta grd, ti pa samo ženska, ki pač je z nekom?
Glej, on ima dve, ti pa sama sebi ne privoščiš niti ekskluzive na moškem k. Kako malo se ceniš?
Pa tudi moški, ki ima ljubico in niti ne razmišlja, da bi pustil ženo, o tej ljubici nima visokega mnenja, rabi samo njeno p. V bistvu si samo k.urba zanj. Ekskluzivna, pa verjetno še zastonj. Ceneje kot da hodi v bordel in verjetno bolj varno glede bolezni.
Vidiš koliko glupa si? Če bi mu vsaj po vsakem f.uku račun izstavila, bi bilo še razumljivo…
ja kornatski župan je na kurbah v eni noči pokuril 1500 evrov. Torej se mora vsakemu poročenemu kurbirju do ušes smejat, če dobi eno, pa celo ekskluzivno, čisto zastonj. Oz. najbrž hodi k njej v stanovanje, tako da ima še stroške z njim.
Sicer pa je to zgodba osamljene monklje, ki gleda neumne filme, potem malo poklocka tukaj gor in vzame uspavalo in gre sama v posteljo.
Vsekakor ti manjka precej samozavesti, spoštovanja … Zaradi tega si doživljala prejšnja razočaranja, ker še preden si ti opozila , da se vglavem ne spoštuješ, so oni opazili že pred teboj. Moški ostajajo in so zagreti le za ženske , ki imajo svoj jaz . Tudi tile te bodo samo izkoristili, že od daleč namreč se vidi , da si obupno potrebna pozornosti, ljubezni in sprejetosti. Malo tega občutka ti bo dal vsak moški , seveda pod pogojem- daj , dam… Tako da z občutkom živeti , da se ti dogaja nekaj izjemnega , drugačnega je le metanje peska v oči in še več bolečine ki tli globoko v tebi . Zbudi se draga dama , preden moški ne prično šušljati h komu se lahko obrnejo da preženejo svojo monotonijo v zakonu.
Če seksaš brez čustev, sploh ne veš kaj je dober in zadovoljujoč sex, boga.
Ne laži sama sebi, ker veš, da ti je dolgčas sami in medtem ko je on z ženo na dopustu in preživlja praznike z njo, si ti sama, osamljena.
In to veš ane, da nisi njegova edina ljubica?
Loviš tistih nekaj srečnih trenutkov v življenju, namesto da bi z veliko žlico zajela vso življenje sama ali v dvoje, a brez ukradenih trenutkov, ker so kratkega veka.
A ti ne gre na živce, ko ti govori osladnosti, po nekaj urah pa prestrašeno pogleda na uro in odhiti domov k ženi? Aja, oprosti, tebe to ne gane, ker nisi empatična praviš.
Težko je reči, kdo je tukaj grd, ker vsak, ki vara in ljubimka, ima svoje razloge in išče to kar mu manjka.
Glavno, da te takšen lajf zadovoljuje.
Grda pa boš, če boš to raztrobila naokoli in poskrbela, da žena zve za afero.
In ne samo grda, takrat boš ostala pa tudi čisto sama, ker te bo takoj pustil.
Vedno ljubica, 16.03.2023 ob 00:17
V ljubezni sem bila večkrat razočarana, na zadnje je bolelo kot hudič in takrat sem se odločila, da sem z resnimi vezami zaključila. Mislila sem, da moškega v svoje življenje ne bom več spustila. Sem ga, samo ne prepuščam se več čustvom, pač pa zgolj in samo užitkom. To mi omogočajo poročeni moški. Brez obveznosti, brez obljub, to mi ustreza. Prijateljice, ki seveda vedo kako je zdaj z mano, mi pravijo, da sem se navzela tipičnega obnašanja moških, ki si ne želijo vezati. Pa še zdi se jim, da moje početje ni moralno, sploh, ker ne gre za čustva, to bi razumele.
Všeč mi je »veza« s porečenim moškim, ker k meni pride nahranjen, opran in dobre volje. Nobene sitnobe, kreganja in podobnega sranja, kot ga imam človek v resni vezi. Moški bolj potrebujejo mene kot jaz njih in to mi je všeč. Jaz sem tista, ki narekuje tempo. Ne vem, bi res morala zaradi tega slabo in ceneno počutiti?
Rada sem ljubica. In ker se igram z njim mu to godi, rab bi me še videl, ne želi me izgubiti, ker mu nudim vse kar mu doma manjka, zato mi kupuje draga darila in mi finančno pomaga na vse možne načine. Ker veliko službeno potuje me vozi s sabo in velikokrat podaljša pot, da imava midva take mini dopustke. Se bojim, da naju bo kdo videl? Mene ne, to naj bo njegov problem.
Vem, da ima rad tudi svojo ženo, ki je ne bi zapustil, ker noče izgubiti svoje družina in vsega kar sta skupaj ustvarila. Meni to več kot ustreza. Prijateljice pa trkajo na mojo vest in me sprašujejo, če se ne počutim zaradi take veze poceni. Jaz lahko samo rečem, da naj na vest misli tisti, ki je vezan.
Zanima pa me, zato tudi na tem mestu objavljam, kakšno je vaše mnenje, kdo je tisti ta »usran, tisti, ki vara ali ljubica, ljubček.
Ali poceni provokacija ali hudo samozanikanje. Tretje opcije ni.
Anonimno 10292, 16.03.2023 ob 16:41
Če ste zadovoljni s tem, da ste definitivno v zvezi s poročenimi drugo kolo in ne prvo, tudi prav. Vaša stvar. Ne vem zakaj ste morali to svojo odločitev povedati tu v javnosti. Mogoče, ker le niste tako zadovoljni v takšni zvezi, kot pišete? V vsakem psimeru je vse pač izključno vaša stvar.
Če si ti kurba, niso vse ženske kurbe.
Na srečo je premalo kurb za vse kurbirje, ki bi zastonj fukali, zato se raje zadovoljijo z ženo.
Žalostno dejstvo pa je, da bi se tudi kurba poročila, samo je noben noče oz. so vsi njeni že poročeni.
Sem ločena, ima že otroke, živim sama z otroci. Imam poročenega ljubimca že 4 leta. Vidiva se, ko jaz hočem oziroma imam jaz čas. Doma ima ženo in otroka. On živi ženo, ker gospa ne hodi v službo. Kljub temu da je doma, je vedno preutrujena za romantiko in sex, zato si je dec poiskal to drugje. On pravi, da vse kar ne dobi doma, dobi pri meni. S tem, da mi velikokrat finančno kje kaj pritisne zraven. Kaj češ boljšega. Sploh ne rabim moškega, ker imam od tega veliko več koristi, kot če bi mela resnega partnerja. Tale mi nič ne teži, še obleke mi kupuje, da za hrano za celo mojo familijo, kakšno položnico plača, pelje nas na večerjo, ali na kosilo. Otrok ne rabim več, ker jih že imam. Sex imam, ljubezen tudi toliko kolikor je rabim. In ne, ne podcenjujem se, ker on mene ne izkorišča oz. izkoriščava drug drugega! Blatite pa vedno tisti, ki sami doma nimate pošlihtano, pa k ste nesrečni doma…. Nekdo, ki je srečen, se v take stvari ne vtika in mu dol visi za to. Jaz sem srečna tako kot je, on tudi, njegova žena pa tudi, ker ji že 4 leta ne teži več za sex. Njej je važno, da ji dnar dam nosi in ji ni treba na šiht in ni ji treba sexat z njim. To je to. Vsi smo zadovoljni. Če se srečava se normalno pogovarjava, kot da nič ni. Pa ona dobro ve, da hodi k meni na sex…. Ne vem pa, da zapravalja denar zame.
JazTudiLjubica, 17.03.2023 ob 08:06
Sem ločena, ima že otroke, živim sama z otroci. Imam poročenega ljubimca že 4 leta. Vidiva se, ko jaz hočem oziroma imam jaz čas. Doma ima ženo in otroka. On živi ženo, ker gospa ne hodi v službo. Kljub temu da je doma, je vedno preutrujena za romantiko in sex, zato si je dec poiskal to drugje. On pravi, da vse kar ne dobi doma, dobi pri meni. S tem, da mi velikokrat finančno kje kaj pritisne zraven. Kaj češ boljšega. Sploh ne rabim moškega, ker imam od tega veliko več koristi, kot če bi mela resnega partnerja. Tale mi nič ne teži, še obleke mi kupuje, da za hrano za celo mojo familijo, kakšno položnico plača, pelje nas na večerjo, ali na kosilo. Otrok ne rabim več, ker jih že imam. Sex imam, ljubezen tudi toliko kolikor je rabim. In ne, ne podcenjujem se, ker on mene ne izkorišča oz. izkoriščava drug drugega! Blatite pa vedno tisti, ki sami doma nimate pošlihtano, pa k ste nesrečni doma…. Nekdo, ki je srečen, se v take stvari ne vtika in mu dol visi za to. Jaz sem srečna tako kot je, on tudi, njegova žena pa tudi, ker ji že 4 leta ne teži več za sex. Njej je važno, da ji dnar dam nosi in ji ni treba na šiht in ni ji treba sexat z njim. To je to. Vsi smo zadovoljni. Če se srečava se normalno pogovarjava, kot da nič ni. Pa ona dobro ve, da hodi k meni na sex…. Ne vem pa, da zapravalja denar zame.
Ne želi svojega bližnjega blaga.
Kaj je smisel, da si katolik?