Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedno se bom odločila za poročenega. In?

Vedno se bom odločila za poročenega. In?

Za seks brez čustev ne rabiš poročenega, je dovolj en dildo. Poskusi. Mogoče ti bo pa bolj všeč kot poročeni.

Aja, ti rabiš še finančno pomoč. No, potem nisi ljubica. Si prostitutka. Ljubica je običajno ženska, kis e čustveno naveže na poročenega in sanja, da jo bo nekega dne poročil. Ti to nisi.

Odgovor na objavo uporabnika
JazTudiLjubica, 17.03.2023 ob 08:06

Sem ločena, ima že otroke, živim sama z otroci. Imam poročenega ljubimca že 4 leta. Vidiva se, ko jaz hočem oziroma imam jaz čas. Doma ima ženo in otroka. On živi ženo, ker gospa ne hodi v službo. Kljub temu da je doma, je vedno preutrujena za romantiko in sex, zato si je dec poiskal to drugje. On pravi, da vse kar ne dobi doma, dobi pri meni. S tem, da mi velikokrat finančno kje kaj pritisne zraven. Kaj češ boljšega. Sploh ne rabim moškega, ker imam od tega veliko več koristi, kot če bi mela resnega partnerja. Tale mi nič ne teži, še obleke mi kupuje, da za hrano za celo mojo familijo, kakšno položnico plača, pelje nas na večerjo, ali na kosilo. Otrok ne rabim več, ker jih že imam. Sex imam, ljubezen tudi toliko kolikor je rabim. In ne, ne podcenjujem se, ker on mene ne izkorišča oz. izkoriščava drug drugega! Blatite pa vedno tisti, ki sami doma nimate pošlihtano, pa k ste nesrečni doma…. Nekdo, ki je srečen, se v take stvari ne vtika in mu dol visi za to. Jaz sem srečna tako kot je, on tudi, njegova žena pa tudi, ker ji že 4 leta ne teži več za sex. Njej je važno, da ji dnar dam nosi in ji ni treba na šiht in ni ji treba sexat z njim. To je to. Vsi smo zadovoljni. Če se srečava se normalno pogovarjava, kot da nič ni. Pa ona dobro ve, da hodi k meni na sex….  Ne vem pa, da zapravalja denar zame.

Pa vi ste vsi totalno v kurcu.  Je pa res da še najboljše odneseš ti, ker sta obe z ženo samo plačane kurbe. Ti pa totalno v pizdi, ene se ne more znebit, druge dobit.😂

Naj ti žene plačajo, da stestiraš zvestobo njihovih možev.  Ti dobiš sex in denar pa še malce kontrole boš imela nad svojim življenjem.

Žene dobijo dokaze, da jih nabrcajo v rit, ti pa k naslednjemu.

Ocena izmišljene zgodbice 1-10: 6

Ljubice, ki se jih tako rado pribija na moralistični križ, niso nič krive, saj so vrle ženkice same izbrale svoje moške, ki okrog kavsajo, tudi dobro vedo, kakšni so, ampak si zatiskajo oči in krivce za njuno slabo vezo iščejo drugod.

Vedno ljubica, 16.03.2023 ob 00:17

V ljubezni sem bila večkrat razočarana, na zadnje je bolelo kot hudič in takrat sem se odločila, da sem z resnimi vezami zaključila. Mislila sem, da moškega v svoje življenje ne bom več spustila. Sem ga, samo ne prepuščam se več čustvom, pač pa zgolj in samo užitkom. To mi omogočajo poročeni moški. Brez obveznosti, brez obljub, to mi ustreza. Prijateljice, ki seveda vedo kako je zdaj z mano, mi pravijo, da sem se navzela tipičnega obnašanja moških, ki si ne želijo vezati. Pa še zdi se jim, da moje početje ni moralno, sploh, ker ne gre za čustva, to bi razumele.

Všeč mi je »veza« s porečenim moškim, ker k meni pride nahranjen, opran in dobre volje. Nobene sitnobe, kreganja in podobnega sranja, kot ga imam človek v resni vezi. Moški bolj potrebujejo mene kot jaz njih in to mi je všeč. Jaz sem tista, ki narekuje tempo. Ne vem, bi res morala zaradi tega slabo in ceneno počutiti?

Rada sem ljubica. In ker se igram z njim mu to godi, rab bi me še videl, ne želi me izgubiti, ker mu nudim vse kar mu doma manjka,  zato mi kupuje draga darila in mi finančno pomaga na vse možne načine. Ker veliko službeno potuje me vozi s sabo in velikokrat podaljša pot, da imava midva take mini dopustke. Se bojim, da naju bo kdo videl? Mene ne, to naj bo njegov problem.

Vem, da ima rad tudi svojo ženo, ki je ne bi zapustil, ker noče izgubiti svoje družina in vsega kar sta skupaj ustvarila.  Meni to več kot ustreza. Prijateljice pa trkajo na mojo vest in me sprašujejo, če se ne počutim zaradi take veze poceni. Jaz lahko samo rečem, da naj na vest misli tisti, ki je vezan.

Zanima pa me, zato tudi na tem mestu objavljam, kakšno je vaše mnenje, kdo je tisti ta »usran, tisti, ki vara ali ljubica, ljubček.

Navadna ničvredna kurvetina

Ti kar!

Še boljše so pa poročene ki si na podoben način omislijo ljubimca!

Poznam več primerov!

Ena ve da jo mož vara in zato si je tudi ona zamislila ljubimca in to poročenega.

Drugo pa mož zanemarja in se ukvarja z drugimi stvarmi namesto z njo pa si je omislila ljubimca!

Tretja pa ker si želi pravega v p***i in ne umetnega dildoda ker se pač njenemu ne dvigne več!

Pa še bi se našlo in vsi lahko pridemo do svojega samo če želimo.

Prav tako je tebi avtorica tako prav in če je tako je pač prav tako.

Zakaj moraliziranje brez veze in lahko smo vsi zadovoljni in zadovoljeni.

🤔Tone😉, 20.03.2023 ob 08:02

Ti kar!

Še boljše so pa poročene ki si na podoben način omislijo ljubimca!

Poznam več primerov!

Ena ve da jo mož vara in zato si je tudi ona zamislila ljubimca in to poročenega.

Drugo pa mož zanemarja in se ukvarja z drugimi stvarmi namesto z njo pa si je omislila ljubimca!

Tretja pa ker si želi pravega v p***i in ne umetnega dildoda ker se pač njenemu ne dvigne več!

Pa še bi se našlo in vsi lahko pridemo do svojega samo če želimo.

Prav tako je tebi avtorica tako prav in če je tako je pač prav tako.

Zakaj moraliziranje brez veze in lahko smo vsi zadovoljni in zadovoljeni.

Ne želi svojega bližnjega žene.

Ne želi svojega bližnjega blaga.

A ste pozabili?

Verjetno sami katoliki, z vsemi zakramenti.

kdo pravi, da sem katolik ali katerekoli druge vere? Nisem, jaz verjamem v vesolje in v dobre fukače

tisti, ki tako pljuvate, če ljubice in ženske, ki so s poročenimi take ste ravno zato, ker tudi vaši deci vas varajo. Zato pa tako sovražite ljubice. Meni dol visi kdo koga vara, kdo se s kom okoli kurba. Vsak sam zase ve in vsak naj dela kar mu paše. Ko bo treba plačat za grehe jih bo tud vsak sam plačal in ne vi pametni razfukelni! Jaz poznam polno decov, ki se okoli gonijo in imajo polno drugih bab. Za to so pa vedno vsaj v večini primerov, krive njihove žene, ker pač ne dajo več decu fukat. Moški oz vsi noramlni ljudje imamo nagon, tako kot živali. In sex ne nekaj naravnega. In ja tud sex brez čustev je naravno, ker gre za potrebo. Babe pa trobljajo o faking čustvih, pa ne morem sexat, če ni pristnih čustev in lalalal. Tako, kot dec lohk fuka brez čustev, tud baba loh. Sam ne se lepe delat. tiste ki neamorjo, pa nimajo v galvi pošlihtan.

Katastrofa, 17.03.2023 ob 21:53

Pa vi ste vsi totalno v kurcu.  Je pa res da še najboljše odneseš ti, ker sta obe z ženo samo plačane kurbe. Ti pa totalno v pizdi, ene se ne more znebit, druge dobit.😂

tisti, ki to blatite ste fauš za popizdit. Marsikera tukaj gor bi z veseljem imela takšno življenje. Deca samo takrat, ko ga rabi, deca sam za sex in za razvajanje. Deca, ki ji ne teži in deca za katerega ji ni treba nič skrbeti a ma za jest in oprano, zlikano…. To zrihta žena. Jaz pa poskrbim, da sva oba dobro posexana! Prespat ne rabi pri meni, ker mi paše da imam mir doma. Če pa že, pa greva za par dni kam na izlet… Parkrat na leto spiva po 3 dni skupaj in imam dovolj!

Ja faušarija je jeba res.

Ti si ,da ne rečem kaj.Če se bo izvedelo za vaju bo njegova družina trpela tebi bo pa dol viselo in boš našla drugega.Plus tega te še financira..ADIJO PAMET..

PA ON ..SPLOH NI BESED.

jajajajajaja, 20.03.2023 ob 08:07

Ne želi svojega bližnjega žene.

Ne želi svojega bližnjega blaga.

A ste pozabili?

Verjetno sami katoliki, z vsemi zakramenti.

Kaj pomagajo zakramenti, če človek dejansko ne živi vere in ne verjame v Boga?

Oj

Jaz tudi eno takšno iščem. Malo za hupa cupa. Kakšno za malo igric.

Čaw.

Kak komu odgovarja..vsak dela po svoje kaj mu v danem trenutku paše. Če ti to odgovarja, pol keep going! Mi2 sva poročena in se rada dobivama z ženskami in moškimi v troje..pa sva zdej slabe osebe zaradi tega? Mogoče ne, ker nama to odgovarja in vrhunsko funkcionira.. pa še dobro vpliva na najino zvezo..in nama dol visi kaj si drugi mislijo..to je najino privat življenje. Tak da vseeno kaj ti prijateljice polagajo na dušo..delaj kaj ti odgovarja:)

Da bos vedla da nisi osamljena.

Kot bi napisala moja …

Sem poročen nesrečen v vezi imam tisto kar rabim lahko je to samo bližina ali pogovor.

Enostavno to rabim ker doma nimam.

torej v bistvu si zatojn kurbica. torej si lukna za se spraznit pa niti dnarja ne dobiš

Kurba😀👍

Jaz tud. Vedno in za vedno samo poročenega. Mojega. Moža.

Vsi trije pa dobijo en  kup SPB

Zakaj bi moral biti ravno poročen, da si v takšni zvezi. Tudi jaz pridem k mojemu, mi skuha, se pocrkljava, pogovarjava … potem pa greva vsak po svoje. Nobenega gospodinjstva, nobenih velikih besed.

Pa tudi nobene slabe vesti, da skačeva čez plot. In nikogar ne bova z najinim početjem prizadela. Zaradi ravnanja tebe in tvojega pa bo nekoč nekdo trpel. V tem je razlika, zame bistvena.

New Report

Close