veet pena
Weet pena??? Katastrofa!!! Tako zanič izdelka pa še ne! Na splošno mi weet kolekcija sploh ne ustrza, niti en preparat!! Sploh pa ne ta nova pena. Tudi mami jo je probala in je še bolj razočarana nad njo kot jaz! Med samim postopkom moraš stati pri miru kot miška saj drugače vse spolzi po tebi. Roke pa držat 8 do 10 minut v zraku, če želiš pazduhe brez dlak! Skratka, ne priporočam!!!!
Pozdravljene!
Enako kot vse razočarana nad Veet peno, zadovoljna pa sem z njihovimi “traki”, s katerimi si spuliš dlake. Prvi poteg malo boli, potem pa več ne, drži pa kakšna dva tedna. Sem pa ful jezna, ker me reklama prepričala v nakup pene, ker imam dlake zdaj ravno toliko dolge oz. kratke, da si jih ne morem populit!
ja, res je brezveze, če že odstrani vse, se potem hitro spet pojavijo………….v glavne vstran vržen denar. ta nova pena zdaj je še za odtenek slabša kot tista stara prej.
drugače pa jaz uporabljam veet vosek, pa sem z njim še kr zadovoljna, je pa res da je malce zakomlicirano vse skupaj dokler se ne navadiš kaka mora bit temperatura vode…itd., itd., itd…