Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Vegan in oslabljen imunski sistem

Vegan in oslabljen imunski sistem

Sem veganka več kot 16 let in z leti postajam vse bolj občutljiva na proizvode, ki lahko vsebuje sledove živalskih hranil, pa to na deklaraciji živila ni napisano. Problem se pojavi zlasti takrat, ko zbolim in moram jemati zdravila v kapsulah, te pa so ponavadi lahko iz živalske želatine.
Zelo sem vesela, da sem pri Zelišča Hanuman odkrila nove kapljice Solanaceae, ki so namenjene krepitvi imunskega sistema. Vedno ko sem izčrpana, se mi v ustih pojavijo afte, ki me zelo skelijo. Včasih celo težko govorim. Uporabila sem te kapljice in sem v njih namočila vatirano palčko in z njo podrsala po aftah. Sicer me je izjemno peklo, ker kapljice vsebujejo pekočo papriko in česen, ampak naslednji dan sem lahko normalno govorila in afte le še malo čutila. Pijem jih tudi s čajem in moram reči, da se veliko boljše počutim in tudi zdaj pozimi normalno funkcioniram. Priporočam še posebej vsem veganom, ker so narejene izključno na rastlinski osnovi.

New Report

Close