Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vegetarijanstvo

Vegetarijanstvo

Ja Krivokljun gnusijo se mi ne morm pomagat. Uporabljam tudi jst agavin sirup za vezavo. Ko delam palačinke imam nek poseben recept, je kar v redu se mi ne primejo na ponev.

Ne res, se opravičujem za rough besede glede Firbčne, samo kar mi pa res na živc pritisne so pa žaljivi pametnjakoviči, ker to se bom pa na njih spravila, če me bo kdo poniževal.

Glede peciva res poskušam izbirati recepte, ki so brez jajc ali pa da vsebujejo samo 1,2. Čim manj. Zanimiv postopek tole z muslliji. Ne vem js drugač obožujem muslli in ga jem 2 krat dnevno. Sem jih že probala zalivati z iztisnjenim pomarančnim sokom ali pa kakih drugim sokom svežega sadja samo mi je preveč kislo vse skupaj…

Ne sj ne gnusijo se mi vsi živalski produkti recimo sir imam rada, samo ne sedaj v ogromnih količinah. Saj vsi vemo kako je kaloričen če že izbiram med siri in čokolado se bom odločila za čokolado:)

Princeska, nič se ni treba opravičevat, sploh če potem takoj spet žališ. Taka si – preprosta punčara, tako zelo preprosta, da misli, da je že zavzela svet, pa ne ve niti tako osnovne reči, kot je to, kako nastane piščanček.

Ferbčna nisem js tebi nobena preprosta punčara. In nimaš me pravice žaliti, ker me ne poznaš okay.

Če si sama zakomplexana stara debeluhinja se ti ni treba spravljati na druge. Sedaj je tvoja ura, privleci se do hladilnika in si pripravi nočno pojedino:)

Aja pa pričakujem tvoje opravičilo.

Mene res zelo žalosti, da na tem forumu obstajajo takšni ljudje, ki žalijo na zelo ponižujoč način. Seveda sem jo užalila nazaj, ker me je ona prva.

Ti ferbčna si ena zelo grda oseba da si drzneš sebe poveličevati. In ja pričakujem tvoje opravičilo zato ker si me prva ponižala in povej še zakaj imaš tako potrebo poniževati druge ljudi?

Priporočam en hladen tuš…:)

Sedi, biologija 1. Te kupljene niso oplojene in seveda občutno slabše kvalitete o domačih.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Itak me ne bo več na ta forum lepo se mejte all together:) Preveč negative.

BYE

Daj no, Princess, ferbčna se je samo malo pošalila, ti pa u luft, kaj imaš pms? ;))

Ne vem, koliko je čokolada v resnici manj mastna od sira. Računaj še na sladkor, ki je na 1. mestu, razen, če vzameš čokolado z višjim deležem kakava (vsaj nad 60%). Ena 100g Milka (ki je mimogrede sam cuker) ima reci in pišpi 550 kcal, enako kot največji promfi v McDonaldu. Pomisli, koliko moraš telovadit, da to pokuriš. Da ne omenjam trans maščob, ki so super za holesterol.

Piržgal bom svečko in se spomnil nate, zraven pa pojedel trdo kuhano jajce. 😀
Ampak ne takšnega, ki je na FIlipinih specialiteta http://en.wikipedia.org/wiki/Balut_%28egg%29

Princess, kdo pa te je spravil v slabo voljo ?
Ferbčna ni razlog….

Kako to misliš zmanipulirano ? GSO ?

Ne vem, koliko je čokolada v resnici manj mastna od sira. Računaj še na sladkor, ki je na 1. mestu, razen, če vzameš čokolado z višjim deležem kakava (vsaj nad 60%). Ena 100g Milka (ki je mimogrede sam cuker) ima reci in pišpi 550 kcal, enako kot največji promfi v McDonaldu. Pomisli, koliko moraš telovadit, da to pokuriš. Da ne omenjam trans maščob, ki so super za holesterol.[/quote]

Višja vsebnost sladkorja, nižjavsebnost kakava (maščobe), in obratno, bolj temne čokolade imajo manj sladkorja, zato pa več maščobe (kakava). Kalorijsko gledano je nekje isto, katero ješ.

Piržgal bom svečko in se spomnil nate, zraven pa pojedel trdo kuhano jajce. 😀
Ampak ne takšnega, ki je na FIlipinih specialiteta http://en.wikipedia.org/wiki/Balut_%28egg%29%5B/quote%5D

A si mogu?? Res si kmet.

Robi, po moje je mislila to ja. Soja naj bi bla problematična tud zarad drugih zadev, nisem se poglabljala v to, ampak sojini napitki menda sploh niso tako zelo zdravi, kot jih skušajo promovirat.

Matjažko je res brez sočutja.

Kupujem le Sojino-riževo mleko v Hoferju, kjer piše, da je iz avstrijske soje in bio…Rabim pa ga le za palačinke, pa pudinge, kakšno pecivo…To pomeni bolj poredko.

Mogoče je pa princesko novi fant užalostil. Kako si lahko takšen, kdorkoli že si (sem pozabil)? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da je bolje, da brišeš njegov link, ki res ni primeren.

matjazko, tole s količino kakava pač ne bo držalo. Od česa misliš, da ima milka 550kcal, če nima kakava, po tvojem maščob?

Sem že v eni drugi temi pisala, kako je s kalorijami v hrani in kaj vse vpliva na kaloričnost.

VAU, ti si stara 28??

Ne nič drugega me ni spravilo v slabo voljo, kot izjava tiste ferbčne. Ravno zato sem se tako razburila ker sem imela super dan. In me je izjava in obsojanje te ženske užalilo in spravilo v slabo voljo.

Ampak ne takšnega, ki je na FIlipinih specialiteta http://en.wikipedia.org/wiki/Balut_%28egg%29%5B/quote%5D

Zanimivo, jaz bi pa to probala, morda bi mi bil všeč ta mesek brez kosti pa še deluje kot afrodizijak :-)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

vau- čuti:)

Ti se večkrat kujaš? Zaradi internetnih neznancev?

Hvala bogu da so samo internetni kajne:)

Če bi imela res tako super dan morda ne bi razumela nobenih zgornjih postov kot žalitve oz niti ne bi bluzila na tem portalu z nekimi zmazki človeškega izvora, ki se še iščemo in pametujemo v tri krasne 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Punce, mesa vam manjka. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zaradi neke izjave na netu pa res ni vredno s slabo voljo končati dneva.

To je bilo za pričakovati, da bo Matjažko v tej temi provociral.
Ker vem kakšno je njegovo mnenje o vegetarijanstvu.

Mislim, da bodo maščobe tisti krivec.

Mislim, da bodo maščobe tisti krivec.[/quote]

NI logike, Robi, če matjazko enači maščobe s kakavom, hehe Če ni kakava (no, v sledovih), je potem maščoba nekje drugje. Ajej, logika vam danes šepa.

Marko … misliš klobasa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close