Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vela shape

Vela shape

Bliža se čas, ko bo potrebno pokazati noge, jaz pa še vsa celulitična.:(( Sem se pozanimala in mi je precej všeč odpravljanje celulita z Velashape tehnologijo. Ker je zadeva precej drago, me zanima če ima katera izkušnje s tem in kako učinkovito je vse skupaj?
Hvala

A prejšnjo zimo pa nisi imela celulita?

po desetih ali dvanajstih terapijah se reč res izboljša, (ne izgine), žal pa boljše stanje traja največ kak mesec, potem pa je treba lai redno vzdrževat (en ali dva obiska na mesec), če pa tega ne narediš, si vrgel denar stran, saj se celulit vrne v vsej svoji lepoti.

Poleg tega ti vzame veliko časa in meni sploh ni bilo prijetno, včasih sem dobila prav modrice od tega aprarata in zagrizenih kozmetičark. !

Jaz sem se sicer dvakrat nasankala, da sem se naučila lekcijo in letos bom denar raje porabila za kaj pametnješega – recmo tekaško trenirko in dobre superge! Škoda časa in denarja za tako kratkotrajen učinek. (čeprav se kakšen teden res malo bolje počutiš v kopalakah)

Res inteligenten odgovor! A se res ne da odgovoriti na vprašanje, če pa nimaš pojma pa izpustiti temo?

Žvala za odgovor. Me pa zanima ali se ob tem tudi kaj ukvarjala s športom in pazila na prehrano? Sama sem namreč precej aktivna in se pravilno prehranjujem, ampak celulit nabran med nosečnostjo, pa nikakor ne gre stran.
Lp,

…da, se boš spremenila v pomarančo;)

New Report

Close