Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velenjcanke

Velenjcanke

Pozdravljene, vse Velenjcanke!

Imam vprasanje, ki se nanasa na materinsko solo v ZD VElenje.
Namrec, zanima me, ali se je potrebno telefonsko narociti, in kaksne so vase izkusnje s potekom materinske sole.

Najbrz bom sla v materinsko novembra, rok pa imam januarja.

Pa se kr tk me mal zanima, kolk ste kaj stare, kolk imate otrok, kaj pocnete, blabla…
Namrec, sem priseljena v okolico Velenja, pa nikogar ne poznam in se precej dolgocasim.
V domacem kraju sem imeal kup prijateljic, tukaj pa praznina…
Pa vsaj na netu mal poklepetajmo.

LP.

Hoj!
Sem iz Velenja.
Glede materinske šole sem jaz imela nekaj pripomb, ker je samo v dopoldanskem času in moj mož ni mogel iti nikoli zraven. Vsebine so še kar zanimive, sploh, če pričakuješ prvega otročka. Naročiti se ni potrebno, prideš pač takrat in se vpišeš. Ko sem jaz hodila, je bila mat, šola v četrtkih ob 10.00. Mislim, da so bila štiri predavanja. Najbolje, da pokličeš v ZD in vprašaš, kdaj se začne.
Lahko pa hodiš tudi na telovadbo za nosečnice na fizioterapijo, tam pa se moraš naročiti in ti svetujem, da pokličeš kar danes, ker so številčno omejene skupine, drugače te bo porod prehitel. Ta telovadba je v bistvu samo 2X, kjer ti pokažejo vaje za boljšo držo, pravilno dihanje in še kakšen praktičen nasvet lahko dobiš glede preprečevanja nosečniških težav ipd. Tel. od Fth 8995-569
Trugih aktivnosti za nosečnice pa, kolikor je meni znano, v našem mestecu ni – škoda.

Jaz jih štejem 30, imam eno punčko, staro 9 mesecev, sem na porodniški še 2 meseca. Če te pa kaj več zanima, mi lahko pišeš na mail: [email protected]

New Report

Close