Najdi forum

Splash Forum Politični čvek VELEPOSLANIK DIMITRIJ RUPEL

VELEPOSLANIK DIMITRIJ RUPEL

“Danilo Türk naj bi blokiral nekatere vladne predloge za veleposlanike. V Berlin in Washington tako verjetno ne bosta odšla Borut Trekman in Matjaž Šinkovec. Kaj bo z Dimitrijem Ruplom?”

Vir: 24 ur.com

Ja Dr. Dimitrij Rupel bo verjetno šel na Zavod za zaposlovanje in bo socialni problem, tako kot je to pred 4 leti bil Dr. Jambrek.

Potem bo pa tudi Rupel (če bo priden) dobil svojo univerzo. Tako kot Jambrek pred kratkim.

mah ja nekam ga bodo že porinili ali pa se bo spet sam preoblekel pa komu zlezel v ritko!:)))

Ja, vse je mogoče. Rupel ima že izkušnje s tem. Je kot jegulja.

Zakaj pa je naslov veleposlanik Dimitrij Rupel?
Kolikor vem ni bil predlagan za nobeno veleposlaniško mesto…..ali pač?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Primož, prosim če okaraš ninej in vrabček zaradi nesramnosti, sarkazma in pikrosti.

Tukaj se vljudno pogovarjamo o politiki.

Na Dunaj bi šel rad.

WildWind, povedano je bilo, da Rupla mika Dunaj (saj je res lepo mesto).
Mmml, malce sarkazma in pikrosti je kot začimba. Problem je le v tem, da imajo solnice nekaterih forumašev res prevelike luknje.

ok….rečeno je bilo….ampak ali je bil tudi predlagan?????

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

http://24ur.com/novice/slovenija/t-rk-bo-nekatere-kandidate-verjetno-zavrnil.html

da še jaz prilepim en link:)))))….pozor na zadnji stavek, zadnjega odstavka……

Ne se bat za tRupla. Zmuzljiva podlasica in konvertit kot je, se vedno kam vštuli!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če je Rupel zanič je zanič, kaj boš sedaj klical na pomoč Primoža. Sam ju okaraj:-)
Če pa malo pomisliš, da je bil Rupel vseskozi zunanji minister in je vseeno zanič, kako zanič morajo biti šele člani strank KGB, ki se imajo za nadljudi:-)

Če je Rupel zanič je zanič, kaj boš sedaj klical na pomoč Primoža. Sam ju okaraj:-)
Če pa malo pomisliš, da je bil Rupel vseskozi zunanji minister in je vseeno zanič, kako zanič morajo biti šele člani strank KGB, ki se imajo za nadljudi:-)[/quote]

Niniko, da se ne strinjaš z Ruplovim delovanjem, lahko poveš na več načinov. En od njih je normalen.

Sicer se pa majčkeno sprehodi po temah in opazil(a) boš, da Primož opominja pisoče za še manj pikre, nesramne in sarkastične izjave kot to počneta omenjeni osebi.

Če pa malo pomisliš, da je bil Rupel vseskozi zunanji minister in je vseeno zanič, kako zanič morajo biti šele člani strank KGB, ki se imajo za nadljudi:-)[/quote]

Niniko, da se ne strinjaš z Ruplovim delovanjem, lahko poveš na več načinov. En od njih je normalen.

Sicer se pa majčkeno sprehodi po temah in opazil(a) boš, da Primož opominja pisoče za še manj pikre, nesramne in sarkastične izjave kot to počneta omenjeni osebi.[/quote]

Kolikor jaz sledim politiko od osamosvojitve naprej, vseskozi govorijo za Rupla, da je nesposoben, zanimivo pa da je bil v vseh vladah do sedaj minister, razen v eni! In jaz sem sklepal po tem, kako so ga člani KGB-ja vseskozi blatili, da je človek res zanič: Enkrat so celo ugotovili, da se Marjetica vozi s službenim vozilom po nakupih, madonca jaka ugotovitev, to da so pa zdravilca iz Indije pripeljali na naše stroške v Slovenijo je bilo pa prav!

Očitno sem zaslepljen. Se opravičujem:-)

Sicer se pa majčkeno sprehodi po temah in opazil(a) boš, da Primož opominja pisoče za še manj pikre, nesramne in sarkastične izjave kot to počneta omenjeni osebi.[/quote]

Kolikor jaz sledim politiko od osamosvojitve naprej, vseskozi govorijo za Rupla, da je nesposoben, zanimivo pa da je bil v vseh vladah do sedaj minister, razen v eni! In jaz sem sklepal po tem, kako so ga člani KGB-ja vseskozi blatili, da je človek res zanič: Enkrat so celo ugotovili, da se Marjetica vozi s službenim vozilom po nakupih, madonca jaka ugotovitev, to da so pa zdravilca iz Indije pripeljali na naše stroške v Slovenijo je bilo pa prav!

Očitno sem zaslepljen. Se opravičujem:-)[/quote]

In kje je stična točka med predsednikom republike in med ženo zunanjega ministra?

Točno tam kjer je stična točka med indijskim zdravilcem in mojim žepom.

Če si bo Janez Janša (da ne bomo obujali mrtvih) privoščil na račun davkoplačevalcev akupunkturo, zaradi prevelikega stresa ker mu zaradi tega močno peša zdravje, na drugi strani pa bo npr. gospa Žerjav na račun davkoplačevalskega denarja letela v Pariz na šoping, pri tem pa nobenega ne bodo doletele sankcije, se mi bo prva poraba zdela dosti bolj smiselna kot prva. No verjetno pa je tebi to eno in isto. Mene motita obe, me pa prva sigurno manj kot druga.

Če si bo Janez Janša (da ne bomo obujali mrtvih) privoščil na račun davkoplačevalcev akupunkturo, zaradi prevelikega stresa ker mu zaradi tega močno peša zdravje, na drugi strani pa bo npr. gospa Žerjav na račun davkoplačevalskega denarja letela v Pariz na šoping, pri tem pa nobenega ne bodo doletele sankcije, se mi bo druga poraba zdela dosti bolj smiselna kot prva. No verjetno pa je tebi to eno in isto. Mene motita obe, me pa prva sigurno manj kot druga.

Jap, eno in isto je.
Če mene nekdo ukrade je popolnoma vseeno, za kaj bo ta denar zapravil.

Kot je bilo v zgornjem primeru. Seveda je šlo v obeh primerih za gospodo, ki ne trpi ravno pomanjkanja. In ki je očitno navajena da svoje popolnoma zasebne rabote financira iz skupne vreče. Pa naj dodam zraven še Ruparjeve olagume in Kacinove parfume. Vse skupaj v glavnem drobiž. Kaj mora ta gospoda šele početi, kadar gre za velike denarje?

Tukaj se bom s tabo strinjala.

No, a je to od odhajajoče vlade pošteno? Srčno upam, da Turk tega imenovanja ne bo podpisal.
Tisti ljutomerski bučman pa tudi ostaja na Darsu s plačo 11000 evrov bruto.
Fuj!!!!!

eh tale Ljutomerčan, bo ostal zaradi odpravnine. Upam da bo prvi zakon, ki ga bo vlada sprejela preklemano zmanjšal odpravnine, ali pa jih celo ukinil!

Ja pa kaj še. Računaj, da bodo sedaj postavili svoje ljudi na vodilne položaje, in da sebi pa ne bodo zmanjšali žakla.

A sedaj verjameš ????
Zadnji dan odhajajoče vlade so ga predlagal .
Jebiga ta qurac se vedno na noge ujame , k maček !

hehehe, ti kar upaj.

Vrana vrani oči ne izkljuje.

Dunaj je preblizu in preveč civiliziran. Naj bo končno poplačan za vilniuško izjavo in naj gre za veleposlanika v Irak.

Tam bo blizu svojim prijateljem amerikancem, iz prve roke bo lahko priča iskanju orožja za množično uničevanje, pa še Meta bo manj zapravila za obleke, ker se bab tam ne spodobi razkazovat.

New Report

Close