VELEPOSLANIK DIMITRIJ RUPEL
Se posujem s pepelom in priznam, da imajo vrabček in druščina na 24 ur.com paranormalne sposobnosti :)))))))
Do dejanskega predloga je prišlo šele sedaj…….kolikor pa se mi zdi, pa ga Türk ne bo kar tako potrdil…..
haha. Kar misli si. Pa tudi, če bi ta vlada ukinila odpravnine bi to veljalo kvečjemu za vnaprej, tisti ki so sedaj pa imajo odpravnino določeno v pogodbi, ki jo ne moreš kar tako kršit.[/quote]
ja saj, kolk pa imajo še do konca mandata prav dosti ne morejo več imet. No mora jim pa dokažejo slabo poslovanje, to pa ne bi bilo tako težko, ane?:)
haha. Kar misli si. Pa tudi, če bi ta vlada ukinila odpravnine bi to veljalo kvečjemu za vnaprej, tisti ki so sedaj pa imajo odpravnino določeno v pogodbi, ki jo ne moreš kar tako kršit.[/quote]
Točno tako !
Edina varianta je , odpust iz krivdnih razlogov , takrat mu odpravnina ne pripada .
Krivdni razlog je sicer malo čudna razlaga , no vsaj zame .
Težko je nekoga odpustit zaradi nesposobnosti , če štiri leta ni bilo pritožb oz. je delal dobro .
kaj pa je bilo v zgornjem nesramno, sarkastično in pikro? si mal za hece, ane mmml.
Sicer pa Dr. Rupel je sam sebe predlagal za veleposlanika. hahahha…… da lahko človek tako nizko pade!
Pa še tale cvetka: Vir. 24.ur com
“Dimitrij Rupel, ki naj bi postal veleposlanik na Dunaju, za to očitno ne izpolnjuje formalnih pogojev.”
To pa ne samo, da je nesramno od Rupla. Je nezakonito. In takšni ljudje so vodili zunanje ministrstvo?
Novi mandatar Borut Pahor se je v enem intervjuju (rtvslo, če se ne motim) vprašal, kdo v Republiki Sloveniji sploh ima ustrezne kvalifikacije za veleposlanika, če jih Rupel (zunanju minister v času predsedovanja EU in OVSE, župan, veleposlanik, profesor) nima. To se sprašujem tudi jaz, zanima me, o čem se sprašuje Turk.
HJa…….zanimiv link..
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=187743
in ne…..ni 1.april