Najdi forum

Splash Forum Politični čvek VELEPOSLANIK DIMITRIJ RUPEL

VELEPOSLANIK DIMITRIJ RUPEL

haha. Kar misli si. Pa tudi, če bi ta vlada ukinila odpravnine bi to veljalo kvečjemu za vnaprej, tisti ki so sedaj pa imajo odpravnino določeno v pogodbi, ki jo ne moreš kar tako kršit.

Se posujem s pepelom in priznam, da imajo vrabček in druščina na 24 ur.com paranormalne sposobnosti :)))))))

Do dejanskega predloga je prišlo šele sedaj…….kolikor pa se mi zdi, pa ga Türk ne bo kar tako potrdil…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

haha. Kar misli si. Pa tudi, če bi ta vlada ukinila odpravnine bi to veljalo kvečjemu za vnaprej, tisti ki so sedaj pa imajo odpravnino določeno v pogodbi, ki jo ne moreš kar tako kršit.[/quote]

ja saj, kolk pa imajo še do konca mandata prav dosti ne morejo več imet. No mora jim pa dokažejo slabo poslovanje, to pa ne bi bilo tako težko, ane?:)

haha. Kar misli si. Pa tudi, če bi ta vlada ukinila odpravnine bi to veljalo kvečjemu za vnaprej, tisti ki so sedaj pa imajo odpravnino določeno v pogodbi, ki jo ne moreš kar tako kršit.[/quote]

Točno tako !
Edina varianta je , odpust iz krivdnih razlogov , takrat mu odpravnina ne pripada .
Krivdni razlog je sicer malo čudna razlaga , no vsaj zame .
Težko je nekoga odpustit zaradi nesposobnosti , če štiri leta ni bilo pritožb oz. je delal dobro .

jon, kdo pa se naj bi pritoževal???:)

Za krivdni razlog mu je treba krivdo dokazati. Recimo Jeleniču iz rdečega križa kjub očitnim kršitvam niso mogli, tako da je dobil še mastno odškodnino.

To pa takoj podpišem, ko bi le moj podpis in tvoj predlog imela kakšno težo. Mega izjava, hehe..

Ja hudiča , kako pa naj jaz to vem ???
Napisal sem samo , po kakšnem razlogu ga lahko odstavijo brez odpravnine .

ma saj, kdo naj bi se pritoževal, navadni smrtniki se itak nismo smeli, smo bili protidržavni elemnt, vlada pa se valda ne bo!:)))evo dokaz kako jim je priskrbela lepe odpravnine!:)))

Ma saj je VSAKA vlada priskrbela odpravnine. Zakaj ta ne bi smela?…ma kar nekaj klobasate.

Nebi smela zaradi enakosti državljanov pred zakoni, kar je zapisano v ustavi.

wildwin,

ne, vrabček in njegova druščina razpolaga s podatki iz prve roke…..

Očitno pa tudi ti, vsaj kar se tvoje domneve glede potrditve s strani Dr. Turka tiče. Imaš prav.

kaj pa je bilo v zgornjem nesramno, sarkastično in pikro? si mal za hece, ane mmml.

Sicer pa Dr. Rupel je sam sebe predlagal za veleposlanika. hahahha…… da lahko človek tako nizko pade!

Pa še tale cvetka: Vir. 24.ur com

“Dimitrij Rupel, ki naj bi postal veleposlanik na Dunaju, za to očitno ne izpolnjuje formalnih pogojev.”

To pa ne samo, da je nesramno od Rupla. Je nezakonito. In takšni ljudje so vodili zunanje ministrstvo?

Ti očitno nimaš pojma.
Predpisi so novi.

hja čist zares, in te predpise si je izmislil točno ta gospod, ki želi na Dunaj, hahaha sedaj pa ga bo ravno njegov predpis pokopal. Hja kdor drugemu jamo koplje, sam pade vanjo!:))))

rupel ni dober za to mesto

Novi mandatar Borut Pahor se je v enem intervjuju (rtvslo, če se ne motim) vprašal, kdo v Republiki Sloveniji sploh ima ustrezne kvalifikacije za veleposlanika, če jih Rupel (zunanju minister v času predsedovanja EU in OVSE, župan, veleposlanik, profesor) nima. To se sprašujem tudi jaz, zanima me, o čem se sprašuje Turk.

HJa…….zanimiv link..

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=187743

in ne…..ni 1.april

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Bravo Pahor.

Nisem si mislil, da ga je toliko v hlačah.

O čem se sprašuje Turk ????
O tem , da ni ravno dosti zaupati človeki , ki zamenja stranko zato , da ostane na položaju .

Imam občutek, da se bosta Pahor in Turk kaj hitro začela grdo gledati…

Saj ne morem verjet ?????
Pahor je en butel !!!!
Po anketi ; jih je 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} proti !!!!

Tudi jaz ne morem verjet.
Odkod 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, saj je vendar v cajtengah pisalo, da je nepismenih samo 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prebivalcev Slovenije???

prva večja napaka Pahorja!

Ajoj, no. Zdaj že po Pahorju udrihate, če meni, da je en od prejšnje garniture dovolj dober za neko namišljeno funkcijo.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

New Report

Close