VELEPOSLANIK DIMITRIJ RUPEL
Itak, samo v svojih odločitvah pri vodenju vlade in politike pa je nedovisen. Dobil je mandat in od tu naprej sledi svoji politiki. Jasno je, da bo moral povleči kar nekaj ljudstvu nevščečnih potez.
Ne razumem pa, da je zaradi tega vreden obžalovanja, da ste-so ga volili.
Mislim, nikoli si ne bi mislila, da bom branila svojega “nasprotnika” pred njegovimi volivci:=)
“14. tomaz14 (27.11.2008 || 14:31:17)
Sem točno vedel, da je Pahor “isto sranje, drugo pakovanje”.
Dobro da ga nisem volil, danes si je Pahor naredil medvedjo uslugo, … Predvsem pa je naredil škodo RS Sloveniji, s tem ko bo na nekem kvazi položaju izdajalec ki je vedno zagovarjal lastne interese in interese ZDA, domovino pa včlanjeval v razne klube vzhodnoevropskih prostitutk (Vilnuška izjava)
SRAMOTA !!!
Se strinjam”
En od komentarjev. Dobri.
Se strinjam, tudi jaz.
pozdravljena TodB
Točno tako. Očitno pa je Pahor na to pozabil. Ampak ljudstvo ne pozabi.
Še nekaj podatkov:
“Ali se strinjate z imenovanjem Dimitrija Rupla za posebnega odposlanca za zunanje zadeve?
Da.
22{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Ne.
75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Ne vem.
3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}”
Anketa na RTV, podobno na 24. ur.
Vse jasno, kaj ljudstvo misli o tem.
Zanimivo, kako se je Pahor, še ne tri mesece od volitev, totalno zasral svojim volilcem…….Odžagajte ga….ampak ej, če se odžaga Pahorja, kaj bo ostalo? Pahor kar naj ostane…..v koaliciji svete trojice je kljub vsemu edini kolikor toliko verodostojen politik…ostali so pa hinavci…Kresalova in Golubič bi Pahorju zaradi tega dejanja najraje pregriznila vrat…pa sta tiho kot riti, še na glas protestirati ne upata…..hinavca….
njegovastranka pa je zopet zgodba zase……..pestra štiri leta nas čakajo…..
In kako profitirajo s tem, če javno začnejo pljuvati po svojem voljenem ?
Povej mi v čm je korist…..delajo ga šibkega….to je to…in mrhovinarji bodo zavohali kri…….
jaz sem pred 4 leti tudi volila SDS, pa sem kmalu po volitvah ugotovila, da večje napake še nisem naredila, vsaj kar se volitev tiče.Ugotovila sem da je SDS -JJ-a in stranka niti ne obstaja!:)
dajte si dopovedat, ma hudiča pa valjda moramo opozarjati na napake politikov, tudi tistih, ki smo jih volili, še najbolj tistih, mah ni mi jasno kako nekateri gledate na politike, “dal sem mu glas in sedaj naj dela kar hoče, ker ima vedno prav”, o pajade, odgovorni so nam volivcem in oni so tu zaradi nas in ne mi zaradi njih, to je smisel opozarjanja, dober politik se ne boji kritik!:)
Nikoli se ne ve, mogoče bo prevzel vajeti v svoje roke. Sicer pa, njegov komentar je bil, da je Rupel dobil mesto navadnega uradnička…..
A to Pahor vodi, verjetno po priljublejnosti? Veš razlika med volivci levice in desnice je v tem, da mi levičarji povemo tudi tisto, kar nam pri naših ni všeč, česar desničarji ne bi storili, pa če tudi bi jim kožo trgal.
In če potem napišemo, da je Pahor ali pa nekdo drug storil nekaj napak, potem pa sledijo odgovori v stilu….. ah pa pljuvajo po svojem voljenem, in sploh…..
Nikoli se ne ve, mogoče bo prevzel vajeti v svoje roke. Sicer pa, njegov komentar je bil, da je Rupel dobil mesto navadnega uradnička…..
A to Pahor vodi, verjetno po priljublejnosti? Veš razlika med volivci levice in desnice je v tem, da mi levičarji povemo tudi tisto, kar nam pri naših ni všeč, česar desničarji ne bi storili, pa če tudi bi jim kožo trgal.
In če potem napišemo, da je Pahor ali pa nekdo drug storil nekaj napak, potem pa sledijo odgovori v stilu….. ah pa pljuvajo po svojem voljenem, in sploh…..[/quote]
hahaha, ja veš tole sedaj jim je prišlo kot balzam na svežo rano, ajd naj jim bo!:)))
SD vodi za 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne Pahor, mi vemo da stranka ni Pahor!:)))