Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velik klitoris, in sramne ustnice

Velik klitoris, in sramne ustnice

Noro so mi usec ženske, ki imajo velik klitoris ali pa velike sramne ustnice. Vem ,da enim ženskam to ni usec tiste ,ki jih imate. A meni je noro lepo to. Sploh ko se spustim oralno zadovoljiti žensko. Vauuuuu to me tako vzburja.

Mene pa to pri meni zelo moti. Sploh ker nista enaki, desna je večja od leve – pa ne po celotni dolžini, ampak na enem mestu – recimo 2 cm je raztegnjena in prav vn štrli iz lulike…da vedno potiskam not.

Estetski tale predel res ni. “Fina gospa” je v eni od nadaljevank lepo pripomnila, da bi si evolucija ta predel lahko drugače zamislila. Eden od znanih arhitektov je dodal, da je igrišče sredi komunalnega vozla zelo neposrečena izbira.
Tudi pri gospodih estetika v dem delu telesa hudo šepa.
Ampak, če ti paše …

Ženska z lepim obrazom je tudi spodaj lepa.

Če misli baba s tem poleteti, potem naj ima velike. Samo še migljati se mora naučiti z njimi.

Vse so unikatne, nobena ista, važno pa je da je čista.

Ja, a ti jo je katera pokazala, da si to videl?

Odgovor na objavo uporabnika
Različne, 13.01.2021 ob 16:34

Vse so unikatne, nobena ista, važno pa je da je čista.

In vlažna* 😉

Ne drži!

Nepomemben detajl. Še pri nobeni ženski se nisem oziral na velikost klitorisa ali sramnih ustnic.

Moja žena jih ima tudi in izgleda ful seksi v oprijetih pajkicah

avokadobr, 13.01.2021 ob 11:23

Estetski tale predel res ni. “Fina gospa” je v eni od nadaljevank lepo pripomnila, da bi si evolucija ta predel lahko drugače zamislila. Eden od znanih arhitektov je dodal, da je igrišče sredi komunalnega vozla zelo neposrečena izbira.
Tudi pri gospodih estetika v dem delu telesa hudo šepa.
Ampak, če ti paše …

avokadobr

A penis je pa lep za pogledat al kaj? Ogabno. Kot želvja glava v zavihani nogavici, obrezani pa izgledajo kot ene gobe, jurčki naprimer. Ko otrdijo pa še tiste žile po njem. Eh….. za piko na i še tista jajca bingljajo pod njim. Grozno.

Ženske, zakaj toliko pritoževanja, nobena trgovina se ne ocenjuje po zunanjosti, treba je vstopiti, potem se lahko ocenjuje. Ocenjevanje prepustite meni, saj jaz vedno ocenim 5/5.

strokovnjak, 13.01.2021 ob 12:16

Ženska z lepim obrazom je tudi spodaj lepa.

Veliko lepih lulik ne dobi luleka zaradi grdega obraza lastnice.

velki spodnji žnabli so top… jih lahko dobr potegneš, al pa skloftaš ali sfrcaš

New Report

Close