Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu velika družina

velika družina

Pri nas je 10 otrok + jaz + moja žena in od naju dveh starši to se pravi da je nas vse skupaj 16 ljudi in moremo imeti komb 8+1 + oesbni avto 4+1 to je 14 in imamo probelm ker najini starši nimajo izpita za avto in tak vedno more kiri od njih iti z taxiom ali z avtobusom ali vlakom oz avtobus in vlak ob sobotah nedeljah in prazniki nevozi tak pogosto in časi kiri od njih ostaneta doma se gremo naprimer na izlet izposoja kombija z 8+1 je predrag in tudi se bi ga kupili se enga kombija si ga nebi morli privočiti. V EU so sprejeli tak nori zakon, da niso niti premislili na velike družine to bi lahko vozili 16+1 z B kategorijo tak imajo v Ameriki 16 ljudi lahko vozis z B ker sma šla delati tudi za D1 in nisma ga dobila samo za B je kaka kesitev več , kot 8+1 nesmes voziti ne z B neki sem šlišal , da lahko z B dodas dva sedeza da imas 9+2 ali 9+1 je res to ali to samo govorice

Pozdravljeni, to so samo govorice. Za vožnjo vozil z več kot 9 sedeži morate imeti izpit D ali D1 kategorije. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close