Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Velika laž

Velika laž

Zanima me, če ste prebrali knjigo Velika laž in kaj mislite o njej?

Prebrala, verjamem. Nimam komentarja, svinjarija.
Preberi se Neumni beli bozje. Potem te bo minilo se tisto veselje do americanov, ki je se ostalo.

Sem bil malo skeptičen do te (in podobnih) knjig, ker sem bil navajen, da avtor pač zagovarja neko svojo malo ali ponavadi čisto neverjetno teorijo. Tu sem bil prav prijetno presenečen. Očitno je avtor dobro opravil svojo domačo nalogo. In tudi stil podajanja podatkov je takšen, da je na bralcu breme ustvarjanja slike oz. mnenja. Tip samo navaja (dokumentirana in preverjena!) dejstva, ti pa razmišljaj z svojo glavo. V glavnem … zelo dobra analiza dogodkov po in pred 11.9. Vredno branja. Kot suplement Bowling for Columbine in Stupid white men.
In američani še kar pridigajo o družinskih vrednotah, poštenosti, svobodi in demokraciji. Land of the free and home of the brave. Yeah, right !

--well over madness horizont and accelerating

ja, mene ves za 11.september precej zanima, veliko stvari sem našla že po netu in v uradno verzijo dogodkov sploh ne verjamem več. upam, da bo resnica slej ko prej prišla na dan, če ne prej, ko se bo zamenjala vlada v ZDA. Ljudje, ki še verjamejo v “os zla” in “svetovni terorizem” in v to, da se Bin Laden, “sovražnik Amerike”, skriva po votlinah v Afganistanu, potrebujejo en velik wake up call.

knjiga je pa res kul.

Ha pa še moj komentar malo pozno, sem avtorja videla v živo na predstavitvi knjige, rojen igralec. Čeprav so američani pravi packi in je čisto vse mogoče pa so avtorjeve razlage tudi malo za lase privlečene, saj pravim videti bi ga morali v živo. Žal me ni niti malo prepričal.

Se strinjam z Marello. Da ne govorim o tem, kako slabo je knjiga napisana…(slogovno in jezikovno)…

Si brala original ?

--well over madness horizont and accelerating

New Report

Close