Najdi forum

Velika planina

Če bi se jaz, ki se ne spoznam na gore, odločila z malim otrokom iti obiskat Veliko planino – kaj bi mi svetovali, kje bi prespala, kakšne so cene nočitev in prehrane, ali je tura težka…

TIC Kamnik ,tam dobiš popolne informacije .

Še ni bil nihče tam?

Na Veliki planini lahko prespiš kar v nekaj kočah in planinskih domovih
recimo
Domžalski dom
Črnuški dom,pa še kar nekaj jih je

Mogoče se gor odpelješ z nihalko ali pa tudi z avtomobilom do Tihe planine,ali Planine Dol

Tura sama ni težka,saj so to večinoma pašniki,..
Za cene je najbolje da jih prej pokličeš in mogoče rezerviraš,..
kakšna informacija več pa bo tudi na Hribi.net

Je pa za otroke pravi raj,pa še kakšne posebne nevarnosti ni

Najnovejše informacije,saj sem se ravno danez zanimal ker imam jutri ali pojutrišnjem namen iti gor so anslednje:
Domžalski dom 051/340-730, se da še dobiti prostor za osebo, dve, več ni prostora,cena 15 eur nočitev+zajtrk za člane planinskih društev, za ostale 20 eur
Jarški dom 041/676-254 je popolnoma zaseden, cena nočitev z zajtrkom 15 eur za vse – niso člani pzs
Črnuški dom 041/621-732 je popolnoma zaseden do 15 avgusta
Ti vsi trije domovi so na Veliki oziroma Mali planini.

Pjotr

Hvala vam.

Koliko so pa biki na pašnikih kaj nevarni?

Pozdravljeni!!
Zelo rada bi preživela dan ali dva na Veliki planini !
Vendar bi s seboj vzela svojega štirinožnega prijatelja!
Ali so kakšne možnosti???

Mojega kolega je bik zajahal na Veliki planini in ima sedaj resne posledice, zato dvakrat premislite kam greste.

daresimo… a ti to resno, kako zajahal-pa daj ne straši ljudi, vsak dan te lahko avto povozi ali boš potem do konca življenja v sobi preživel??? Nesreče se dogajajo na vsakem koraku to pa še ne pomeni, da ne bi smeli it na sprehod na VP. Veš koliko ljudi je že umrlo v Lj, ja bog ne daj da greš kdaj v mesto, ubistvu se kar izseli iz tam.lp

New Report

Close