velika želja
Imam res veliko željo v zvezi s forumi, namreč bi zelo olajšali iskanje informacij.
Zdi se mi, da je forumov bistveno preveč s podobno vsebino, tako, da pride do zelo zamudnega iskanja, posamezen forum tako prebere manj ljudi in se mi forum potem ne zdi smiselen. (npr. styling bi lahko bil samo 1 forum, pa bi na vprašanja odgovarjali strokovnjaki in tudi drugi, ne pa da se potem ista vprašanja pojavljajo na večih forumih, odgovora pa skoraj nikjer). Tudi sociala bi bila lahko v enem forumu, ali pa psihiatrija-psihologija, nato tudi vrtičkarji, domača opravila, kuha…bi bilo lahko skupaj, nato dojenje, ginekologija, starši…spet skupaj itd.
Tako bi prihranili čas in bolj celostne odgovore in informacije.
Hvala in lp, Katarina
Jaz se pa nikakor ne strinjam. To bi prišlo prav npr. tistim, ki jih omenjena področja niti malo ne zanimajo – kdor pa se ukvarja npr. z vrtičkarstvom, s kuhanjem itd., mu dosti bolj ustreza, da je ločeno, saj se vprašanje tako ne zgubi v množici, pa tudi, tja pridejo ljudje, ki jih zanima tisto področje in lahko gremo bolj v specialnosti!
Pa tudi npr. forum Starši staršem je že tako in tako en izmed najbolj obiskanih in bi npr. mamice, ki imajo težave z dojenjem, spet “izvodenele” v tisti množici, tako pa se tiste, ki imajo prav te konkretne težave, zberejo na svojem forumu in tam skupaj rešujejo podobne težave. Saj ni nikomur treba hoditi na forume, ki ga ne zanimajo, potem pač ne gre na forum dojenje, če zanj to ni aktualno, za tiste, za katere je, pa je tako po mojem dosti bolje – ločeno, saj je bolj pregledno in prej dobiš odgovor na svoje specifično vprašanje – pa ne le prej, ampak od bolj “kompetentnih” oz. zainteresiranih za to področje.