Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velike družine

Velike družine

Sem razmišljala o tem, da vsi vpijejo, kako ni dovolj otrok v Sloveniji, da manjka mladine , ampak če takole, čisto realno pogledam, v lajfu ne poznam niti ene družine, ki bi imela samo enega otroka, ampak je povprečje najmanj tri ali celo štiri. Ne poznam družine z edincem, res…To je veliko več kot v osemdesetih, ko so ljudje imeli veliko samo enega.V današnjem času pa  ima vsaka družina najmanj dva, tri , štiri ,pet otrok, ni važno Slovenci, Šiptarji, veeeliko je otrok, zato res ne razumem, od kje ta fama, da primanjkuje mladine in otrok?????

Res je to, otrok je povsod veliko, tudi ljudi je povsod veliko, guzva na vsakem koraku, guzva na cesti, v stacunah, v šolah in vrtcih……

Fama?

Številke statistike lepo kažejo. Vrtci se zapirajo.

Naša porodnišnica je povedala, da so imeli lani rekordno število porodov.

Znane Slovenke z enim otrokom Helena Blagne, Alenka Gosar, Saša lendero , Miša molk, rosita pesek, in se mnoge druge .

Kdor jih nafooka,naj jih vzdržuje. Me greste na koorac vsi lenuhi, balkanci in fukare, ki iz peesd strelate pamžarijo po hrbtih sosedov. Na koirac mi greste tok, da bom znorela pa vse u peecko mateeino in na pofukan preklet zagolazen balkan poslala. Pejte v peecko materino mrš dol z mojefa hrbta.

Če ti ne poznaš nobenih parov brez otrok, to še ne pomeni, da jih ni. Vedno hočete biti družboslovci, a vam to ne uspeva ravno. Držite se raje svoje elektrotehnike, računalništva in kar je še takega.

Odgovor na objavo uporabnika
Nevenka835, 20.06.2025 ob 23:37

Kdor jih nafooka,naj jih vzdržuje. Me greste na koorac vsi lenuhi, balkanci in fukare, ki iz peesd strelate pamžarijo po hrbtih sosedov. Na koirac mi greste tok, da bom znorela pa vse u peecko mateeino in na pofukan preklet zagolazen balkan poslala. Pejte v peecko materino mrš dol z mojefa hrbta.

Hahaha

Poglej svetovne statistike, ozri se malo izven Slovenije. Ni vedno vse tako kot je pred tvojim pragom. Klinec ne splača se štepat otroke, ker za kriterije prihajajoče generacije je že en ali dva otroka veliko.

Da te popravim, Miša Molk ima dva otroka, prvo hčer z D.S.

Pa je razlika, če je nekdo v 80. Letih 20. stoletja imel pri 20 otroke, sedaj pa pri 30+.

V časih ko sem se rodila jaz se je na leto rodilo več kot 30 tisoč otrok. Zdaj pa se jih le okoli 17 tisoč. Razlika je očitna, tako da to ni fama.

Tudi jaz videvam kar nekaj družin z več otroki. Ampak vidim tudi kar nekaj parov ali posameznikov brez otrok. Pa ti niso več rosno mladi. Tako da podatki statistike kar držijo.

New Report

Close