Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Velike pore – pomoč pri ličenju

Velike pore – pomoč pri ličenju

Prosim za pomoč pri ličenju. Predvsem po nosu in bradi imam velike pore. Ko si namežem s pudrom, gre puder predvsem v pore bolj izrazito kot na koži, da se zelo grdo vidi. Bila sem že večkrat na diamantnem pilingu, vendar ne pomaga dovolj. Ima kdo kakšno rešitev.

Če nisi čist svoja, dodaj dva sloja.

Obstaja veliko krem ki ozajo pore sicer pa – ce imas razsirjene pore uporaba pudra ni priporocljiva ker se bojo ze bolj zapacale. Naravna varianta so obkladki metinega ali kamilicnega caja.

https://www.facebook.com/poskrbizase/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

zelo pohvalijo v tujini.

na pore si najprej nanes puder počak da upije pa še enkrat počak da vpije in potem šele po obrazu
ker jih boš s pudrom zafilala se bojo man vidle
ampak ne pretiravat.
kok pa je to ok je pa druga pšesem
pol zvečer si obraz temeljito spucaj
še bolj boi bilo če boi si na pore dala mal svetljejši puder da jih zafilaš, ppotem pa tega ki ga uporabčljaš
zdej če maš v kamnu si daj vspod tekočga potem s tem čez

Na dele kjer imaš izrazite pore (lahko pa tudi drugje) daš primer pod puder. Zgladi kožo, pa še dlje ličila obstanejo.
Je pa odvisno od osebe do osebe kateri ti bo odgovarjal.
Tako da mogoče bi morala malo probat.

Jaz imam tole zadevo v povezavi. Čisto slučajno sem naletela nano. Kožo naredi neverjetno gladko in zapolni pore. Čez nanesem puder in je super.
Vaš link

Moj nasvet…
Kvalitetne diamantne peelinge izvajajo le dermatologi ali plastični kirurgi, v kozmetičnih salonih so težje dobri rezultati. Lepi rezultati so čiščenje z ultarzvočno špatulo. Ni agresivno, globinsko čiščenje, ki lepo očisti pore. Sbetujem uporabo tudi kakšnik bha kislin,ki globinsko čistijo kožo. Med mojimi negami uporabljam kozmetiko Skeyndor ali pa Paulas Choice.
Pri velikih porah lahko upoabljaš kreme, ki so namenjene le tem in ne pretiravaš s prevelikim nanosom pudra, kremnega, Mogoče za začetek raje uporabljaj CC cream, če želiš malo večjo prekrivnost.
Martina

[b]Martina Razinger[/b] Umetnica ličenja, osebna trenerka pilatesa in senzualnega plesa ob drogu.

New Report

Close