Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Velike “ritke”

Velike “ritke”

Zanjič sem videl ene žensko ampak z res VELIKO ritjo!!! Kako centrira školjko mi ni jasno, še manj kako se moški natepalec obnese pri takih dimenzijah… ali pa kako lahko sploh sedi na stolu… ?! Zato me zanima kako ženske obvladujete take balone in kakšne opazke slišite od moških…

No, ena primerjava…. kako je dinozaverček lahko majhen proti takim velikanom…

Hahaha sam tale na sliki nima velike riti no,ma prov fejst…Ja pišuka kva pa ja zate sploh velika rit???

vsaj kar se sedenja na stolu tiče, je najbrž s tako ritjo veliko bolj stabilno.

Pomislil sem, da je pensi zraven dinozaver… 😉

Ko bom imel kaj več časa, bom poiskal zares veliko rit! 🙂

Ravno kar se sedenja tiče,taka ženska mi pojaha v službi stol in mi ga rastrančira,saj so ga moral že menjat,problem-njena prevelika rit,resno.

Prvič mi ni smešno,hudo,ha,ha,mal pa je no…

LOL

A ritke so velike? to so riti! hahahah

Ja reeesss,da dol padeš,delam na dve izmeni in mi je čist pojahala stol ,kako šele svojega doma,ha,ha….

Tale ritka je pa prav zelo sexi in nič predebela.Tisti UD na dveh nogah pa že ver kam mora vstopiti,nemudoma:-)

Upam,da tinimaš takega stola,ki bi te tiščal v ono luknjo,ki je samo za kakat:-)

vwelike guze so ko “četnički kazan” za vodo;-)

Samo da stol ne bo zlezel,zdrsel kaj v njeno premoženje.

za malega dinozavrčka je vsaka ritka prevelka:))))

sicer pa o težavah z ritjo, ko je tudi v vsak stol ne spraviš več, pojma nimamo, tako kot ti ne, dokler nam ne zraste v tiste razsežnosti.
Samo to lahko rečem, da za lulčka, ni velka rit ovira, ker luknja se ne širi sorazmerno….problem je pr trebuhu in stegnih, kateri bi malo ovirali dohod:)…tko si js predstavljam:)))

če je lulija dovolj, mu niti to ne pride do živega:-)))

Sicer pa braća Srbi dobro rečejo: “Rđavom k*u*r*c*u i dlaka smeta”

ha,haha!!

No, recimo neki takega:

tukaj ni nobena tako velika, da nebi mogla v kinu se v svoj sedež spravit:)

moraš poiskat kako tako….over 150kg, pol je tudi rit ogromna:)
ne pa te, ki imajo sam hruškasto postavco al po celo fotka naredi veliko rit, tako kot eni moški slikajo svojega oneta čist na bliz, da bi izgledal ogromen…..(takim fantom js predlagam vedno., naj laško flaško poleg postavijo, pa da vidimo merilo:))

Ha,ha,ha:-)

Ni problem laško, problem je union 😉

Pijem Laško,šč…m union;-)..Kje pa so danes vse ženske?

nastavljajo baje : )

To je pa super.Samo da je ne šparajo;-)

Hja, men pa je Union merilo, kaj zdej?!

sam da se uskladimo, pa ni problem, tud če je 1.5l cocta….merilo;)

New Report

Close