Najdi forum

Splash Forum Politični čvek VELIKI GANGSTERJI ZA ZAPAHI

VELIKI GANGSTERJI ZA ZAPAHI

Zjutraj sem slišal po radiu, da je Zidar, sedaj ko je na prostosti, prostozidar…

No pa sva že spet pri enkrat že postavljenem vprašanju pa ni bilo odgovora. Koliko pa je tvoja cena? Povej, za koliko bi bila ti pripravljena opravljati to službo če bi ti nekdo grozil z ubojem.

tako pogumni so le redki(jaz nisem), ne gre samo za denar (seveda tudi zanj), gre tudi za zaščito takšnega sodnika in njegove družine, le pod določenimi pogoji je lahko neobremenjen in objektiven.

ker pa naša država samo zahteva, ne zaveda pa se pod kakšnimi pogoji delajo, je pa tako kot je, žal. Bog ne daj, da bi se sodnik postavil zase, ma kaj pa bi sploh rad, saj ima časten naziv in dosmrtno službo, vse privilegije, ki jih premore ta država- Šturmove besede.

Temelj pravne države in demokracije je, da kdor ni obsojen pred sodiščem, velja za nedolžnega. To velj za vse, zame, zate in t.i. tajkune. Obtoževati in soditi po tem kdo je bil ob medijskem pompu strpan v marico, me pa spominja na nek drugi čas, ko so bili razni procesi, hitra sodišča, neomejena policajska pooblastila in Goli otok…
Pa celo mislim, da t.i. “zidarska naveza” ima maslo na glavi, način mi pa ni všeč.

Jutri se kaj takega lahko zgodi komu od nas. Potem, ko te javno linčajo, si pa operi ime, če si ga moreš.

New Report

Close