velikost modrčka?
Imam eno vprašanje. Ali slučajno katera ve, kako gre tista formula za določitev velikosti modrčka? Nekako tako gre: izmerimo obseg čez prsa, potem izmerimo obseg tik pod prsmi in izračunamo razliko- Tista razlika pa na nek način določa velikost košarice…Aja, obseg pod prsmi pa pove velikost (75, 80..). Nekje sem to brala, pa ne vem več….
Lep vikend vsem skupaj!
ne, izmeriš tako, da v lonec natočiš vodo do roba, potem pa lonec postaviš v lavor, v lonec namočiš celo joško in potem izvagaš težo vodo,ki se je izlula v lavor.
Če je vode 170 gr je št 70, če jo je 180=je 80 itd.
aja še neki, če je vode manj kot 150 gr, ne rabiš nosit modrca
Hvala!!
🙂
Sem se nasmejala do solz!
Joj, sem poskusila tisto z vaganjem vode. Pa nimam natančne tehtnice – razlika za + oz. – 20 g. Kaj mislite, bi nesla vse skupaj v apoteko, pa bi mi tam stehtali? Saj ne bi zgledalo čudno?
Lep pozdrav :-))))))
ma, so nekateri žleht!
KAJ NEJ REČEM 🙂
HUDO
🙂
Oprostite ampak tale muca je pa mal nora in velik nesramna. Pa kaj vse si eni dovoljo. A je forum zato da se norca dela iz ljudi ali je zato da se jim pomaga in svetuje?
jest sm pumagala, neeeee, a veš men joške še rasejo in si jih usak mesec vagam, na morš verjet, kolk več vode je u lavorju, k mam menstro, a veš, k tok zatečejo.
😉
He, he, he kako smo duhoviti!
Glede na to da ti še rastejo si očitno še zelo mlada zato ti takih budaleščin niti ne zamerim. Pojdi čez deset let pogledat kaj si pisala in verjamem da ti bo kr malce nerodno da si bila to res ti.
Lp in čimhitrejše odraščanje ti želim.
Oj,
Jz ne ven za nobeno formulo, vendar imam doma eno tabelo, s pomočjo katere izračunaš velikost košarice. Navajam primer:
Predvidena konfekcijska velikost: 40
Osnovna velikost nedrčka: 75
podprsni obseg: 73-77
prsni obseg: 87-89 tojej je velikost košarice: A
89-91 B
91-93 C
93-95 D
95-97 E
p.s.
v tabeli so podatki za predvideno konfekcijsko velikost od 38 do 56!
lp
Nobeno vprašanje ni neumno, neumni so lahko le ogovori!
Forum je zaprt za komentiranje.