Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Velikost najlonk

Velikost najlonk

Imam problem, da so mi vse hlačne nogavice predolge. Če si kupim št. 2 me v pasu malo stiskajo, če si kupim št. 3 mi je nekako OK, pri št. 4 pa sploh ne vem da jih imam oblečene. Problem pa nastane, da so mi vse predolge in se mi posledično naberejo nad gležnjem in okrog kolena. Res je, da sem bolj majhna in imam posledično tudi krajše noge.
Punce, kaj predlagate, kako naj rešim ta problem?

Meni so 4 prav, sem visoka, a nekatere imajo res nasponan del okoli oasu, zato kupujem tiste, ki imajo oznaceno, da je pas na komot.
Ti pa lahko kupis nosecniske najlonke, ki imajo se posebno sirok pas.

Samostoječe. Pa še zgledala boš boljš.

Nosečniške, ja OK za pozimi. Ni neke velike izbire. Samostoječe nogavice, ista pesem, pa še niso mi všeč.
Saj me cela zadeva ne moti ne vem kako, ampak ni mi pa všeč. Dokler jih imam obute v teniske, sploh ni problem, drugače je pa v balerinkah in bolj elegantnih čevljih.

Nosečniške imajo zdaj prav lepe in vseh vrst.

Mislim, glej, lahk iz problema delaš še večji problem in dramo ali pa ga rešuješ.
Zdaj, če ti je ljubše, da te najlonke tiščijo ali da so ti predolge, ja pa vztrajaj na tem, lahko nehaš nosit najlonke, lahko še naprej pizdiš, kako nesramno od prizvajalcev, da nimajo zate številke in širine najlonk, lahko posežeš po nosečniških, samostoječih, dokolenkah, lahko shujšaš,…
Sama se odloči, kaj boš.

Nič se dosti ne obremenjuj s tem. Ne glej se pod noge in ne boš opazila kdaj so se ti nagubale. Sicer pa lahko probaš tudi dokolenke pod hlače, lahko probaš z zgoraj odrezanimi najlonkami pod pajkice, pajkice morajo biti malo bolj oprijete in ti jih bodo brez problema gor držale.

kupi si model najlonk s pasom malo širšim ne vem kako se reče v glavnem so to najlonke ki se na obleki ne vidijo, da zarežejo v pas ampak so narejene tako da je pas širši in nežno se prilegajoč postavi. Imeli so jih vedno v trgovini Saba v Lj. (Fužine).

Hvala za informacijo. Bom šla ob priliki pogledat.

Polzela je včasih delala neke vmesne številke. Široke v pasu / kratke v nogah.
Malo poglej, če je še kje kaj stare zaloge.

Malo po guglaj, pa tudi na tem forumu imaš kar nekaj tem v zvezi z najlonkami.

“…če si kupim št. 3 mi je nekako OK…”

a kakšna je problema s st 3?
Prevelik zgornji del?

https://conte-shop.si/search?type=product&q=top+soft

https://conte-shop.si/search?type=product&q=top+soft

New Report

Close