Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Velikost najlonk

Velikost najlonk

nope. najlonk velikosti 52/54 ni. to ti pa garantiram. To je evropska 3XL. jih ni.
[/quote]

Sicer do 54 nisem prišla, pri 50/52 sem pa nosila Hoferjeve in C&A ta največjo številko.

Sicer do 54 nisem prišla, pri 50/52 sem pa nosila Hoferjeve in C&A ta največjo številko.
[/quote]

ne me basat. prvič slišm d aobstajajo 50/52.
v glavnem jaz jih nikoli nikjer nisem zasledila.. jih pa itak ne nosim nikol tko da mi je vseen. ampak zanimivo.. mogoče pa res obstajajo tudi večje…

"Življenje in Svoboda"

ne me basat. prvič slišm d aobstajajo 50/52.
v glavnem jaz jih nikoli nikjer nisem zasledila.. jih pa itak ne nosim nikol tko da mi je vseen. ampak zanimivo.. mogoče pa res obstajajo tudi večje…
[/quote]

Mislim, da so C&A v 3xl, če se ne motim… Zdaj kupujem tam M, tako sklepam, da so številke izražene v črkah.
V Hoferju se pa ne spomnim, mislim da so bile 46/48… Ampak so ogromne.
Pa se marsikje sem jih videla 48,ne spomnim se zdaj kje, a te najlonke so veeeliiikeeee…

Mislim, da so C&A v 3xl, če se ne motim… Zdaj kupujem tam M, tako sklepam, da so številke izražene v črkah.
V Hoferju se pa ne spomnim, mislim da so bile 46/48… Ampak so ogromne.
Pa se marsikje sem jih videla 48,ne spomnim se zdaj kje, a te najlonke so veeeliiikeeee…
[/quote]

huh,kul 🙂 hvala za informacijo,mogoče mi bo kdaj prav prišla 🙂

"Življenje in Svoboda"

Kupi si nosečniške. Imajo lepe in privlačne žabe, tako enobarve kot tudi vzorčaste. Mogoče si najdeš take, ki ti bodo prav in ti ne bojo dol lezle.

Vsakodnevno srečujem žensko, ki ima vedno nabrane najlonke okrog gležnja. Verjetno ji je vseeno, če ji dol zlezejo. Ne verjamem pa, da tega ne opazi.

Mogoče si pa ne upa kupit nosečniških. Kaj pa si bojo drugi mislili, da je noseča, halo?

Bom šla za te nosečniške žabe pogledat. Upam, da dobim kaj uporabnega.
Iščem pa tanke, take do 20 den, najraje 10-15. Ali jih je mogoče katera kje videla?

Še ena z enakim problemom.
Poročaj, če boš kaj rešila.
Sem probala že vse mogoče in vedno ista pesem.

Velik trebuh, kratke noge?

Sem šla pogledat, nič uporabnega. Sem sicer ene črne 20 denske kupila.
Bom vidla kako se bojo obnesle.
Nisem pa nevem kako navdušena, sem upala na malo boljšo ponudbo.

Velike najlonke so, v Hoferju jih imajo.

Ja, ženska mora biti en sodček na dveh zobotrebčkih.
Edino nosečniške najonke pridejo v poštev, pa seveda najlonske nogavice, ostalo ni šans, ker ji bodo vse preširoke po nogi in preozke v pasu.
Pač ni po standardu in nima kaj, se bo morala prilagoditi.

Sem jih danes morala sprobat. Je veliko bolje, v pasu so sedaj uredu, na gležnju pa se je še vedno naredilo par gubic. O.K si rečem, ta trenutek je to največ.

In kakšna je izbira, kvaliteta, materiali, barve,…..
Kje pa si jih kupila?
Po kateri velikosti si izbirala?

ene teme kar ostajajo na površju, gre tukaj za reklamo?

Kakšno reklamo?
Kdo koga reklamira?
Če pa eni drugim pomagamo ali obratno, pa to ni reklama.

Raje napiši kako so za nosit. Ali te stiskajo v pasu, koliko ti dol zlezejo, se še nagubajo pri gležnju, ….. kako si izbrala velikost?

New Report

Close